jag är....

Hallå :) Hoppas ni har haft de bra idag?? ;P de har jag haft :P

Fackteckning på morgonen, och jag gjorde klart min modeskiss, så den ska jag lämna in på måndag, tänk att de är min absolut första ordentliga modeskiss.. jag säger bara WOW :P jag är duktigt :P hehe Fixade de sista på väven på håltimmen, så jag ska bara fixa tramporna i morgon, är inte riktigt säker på om jag har knytigt rätt :P men de har jag nog ;) hiih


Nu har jag fixat och donat här hemma, städat och packat. För i morgon åker jag till GÖTEBORG asså shit kommer bli så grymt kul :P lite kul att Holly ringer i dag från sthlm för hon skulle hem nu över helgen, de kändes ju inte alls kul, men eftersom de gick så bra med tåg och de var så sjukt billigt, så kommer jag nog åka ner snart igen :P hehe men jag är glad att jag får träffa Sheila :P


Nepp dags att fortsätta att göra nyttiga saker :P hehe


skissar..målar..skissar...



Ojoj vad tiden går :) har haft väv hela dagen och har precis hunnit så att jag kan börja väva på fredag :) Håller nu på att skissa lite modeskisser, för i morgon har vi fackteckning och vi ska inte riktigt vara klara, men på måndag ska de vara inlämnad, och eftersom jag inte kan jobba i helgen för då åker jag till GÖTEBORG, så får jobba nu ist :P men de är kul, så har inget emot det, och eftersom inte Tv:n funkar så kan jag inte se idol, och alla andra bra program som går i dag, så de blir att skissa för fullt ist :P  Oo gissa vad jag har gjort idag :) ringt till en praktikplats som jag JÄTTE gärna vill vara på, så de sa att jag skulle meila in mitt CV. Och de ska vi göra i morgon, måste ju ha några av mina lärare som referens kom jag ju på :P tss^^


Dags att fortsätta att jobba :)





brandövning

Hallu :)


Har precis haft den traditionella brandövingen :) som nästa alla skolor har :P lite teori först sen praktiska övningar :) som jag har gjort så många ggn ;) men de är alltid bra med repetitioner :P
Hade en timmes lektion av väven, kom inte så långt, men vi har hela dagen i morgon, så då hoppas jag att man kan hinna med och väva :P
Idag blire till att sy lite mer, och om jag hinner ut och springa :P måste hinna klart allt innan 8 :P då börjar idol :)

affärsidé

Tjoho :)Tjoho alla goa och glada läsare :)

Måndag och en ny vecka :) företagsekonomi på morgonen sen mönsterkonstruktion :) företagsekonomin var hur intressant som helst.. riktigt bra att vi får ha det :) har lite nya ideér till mitt eget företag :P så jag ska bara prata lite med speciellt folk, och se vad de säger :) tss^^



Ska nog gå ner och fortsätta att jobba lite.. För på mönsterkonstruktionen så han jag precis göra klart mönstret på livet och kopierade det, för de ska vara färdigsytt i en toill tills nästa måndag, lika bra att göra de medans man har kvar det i tankarna, så de inte glöms :P

Längtar..

God morgon :)

Fick sova lugnt inatt, och har ätit en ordentlig frukost  :) mkt trevligt.. hamnade sen vid datorn och kollade runt lite, fick en tidning när jag var hemma från ellos, så gick in på deras hemsida och kollade lite, de hade lite julsaker på hem sidan.. ooo vad jag längtar, för ibland när jag vaknar kan jag få en känsla av jul och jullukt, så idag blev det en liten jullåt :) brukar börjar tidigt, hehe för jag ÄLSKAR bara julen :)
Längtar du till julen??



En härlig bild från förra julen ♥


Idag blir de bara att ta de lugnt.. ingen… ne men jag ska tvätta och plocka lite. Ska nog ta en promenad senare under dagen.

Partyé

Scha scha alla sötisar :)


Sitter här med ett glas vin i handen och dansar till party musik :) snart dags att dra ner på förfest, sen vidare till Harrys :)


Åååhhh vet ni en sak :) nästa helg kommer jag åka till Götet och träffa Sheila, Rania och Holly :) faan va jag har saknat dessa tre brudar asså :) så de ska bli så otroligt skönt att komma dit och göra götet osäkert :P hehe^^ vet inte om jag kommer åka ner till åsa men bara jag får träffa folket så är jag glad :)
 

20100924

God morgon :)


Äntligen fredag och jag är leeedig :) woohoo fick sova ut ett litet tag ialf :P men de var tur att jag inte sov allt för länge :P ska ner till stan och fixa lite :)
Mår lite bättre nu, men de är fortfarande inte bra.. men de kan nog ta ett tag med, men hoppas de går fort :)
Nee nu ska jag inte sitta här och lata mig, dags att fixa i ordning sig :P




modeskiss

Scha Scha!! :)

Torsdag och de innebär fackteckning :) jag har aldrig riktigt tyckt om att teckna och måla, men Catti, våran lärare, hon är grym.. Hon har fått mig att ändra på det..  för några gånger sen så gjorde vi en låda, den har vi nu som inspiration till våra modeskissar. Och jag har aldrig nästan tecknat kroppar, när jag väl har gjort det så har de blivit skit dåligt. Men nu tycker jag verkligen att de blir bra :) bara lite mer träning.. får sitta på kvällarna och skissa och skissa, för träning ger färdighet :)

Lite av de jag gjorde på lektionen.. och mer kommer de att bli :)

Tre flickor

Hallå :)  hoppas ni har de bra?!
Jag har haft de bra idag :) vi har haft tryck hela dagen lång, och allt har blivit så bra :)


Belyste ramen så får vi började :) sen var de bara att börja trycka.. första trycket blev lite suddigt, men de ser ändå bra ut :) andra blev perfekt,




sen var de bara att testa med färg, och de blev med as bra :)
Så då gjorde jag det på en väska som jag har gjort tidigare och min design logga
 finns där med, så de passade juh bra :P och målade i med samma färg, blev snyggt det med :)



Grymt snygg.. Taaack :)


Kom på lagom när de var några timmar kvar innan vi slutade så gjorde jag två överraskningar till mamma & pappa :) så de får dom se när jag kommer hem nästa ggn, elr att jag sparar dä ända till Julafton, så hinner dom nog glömma bort det :) tsss :P hihi





löparskor

Halluu!! :)

Har köpt ett par bra löparskor nu :) och ett par bra byxor att springa i, så nu j**vlar ska jag ta och träna :) båda ut och springa och förhoppningsvis på gymmet, ska skaffa ett gymkort också :)


Haft textiltryck idag, och shit va inget ville funka, när jag skulle skissa min bild, passade den inte, sen så skulle jag hitta en dator och en skrivare, måste jag tydligen gå in i en datasal och skriva ut, som har lektion då, kändes inte såå kul, men till sist fick jag tag på en dator och en skrivare, och har tecknat klart trycket, så ska bara belysa de i morgon, sen är de bara att börja trycka :) Ni får se när de blir klart :)

 

Kody

God morgon alla pigga och glada :) även ni som inte är så pigga ;P

Företagsekonomi har vi nu på morgonen :) kommer nog bli jätte bra :) därefter har vi mönsterkonstruktion två lektioner sen slutar vi :) dagarna går så fort.. men de är nästan bara bra i dag, för jag har ju lite att fixa idag :)



T-shirt från Thaalins Deisgn

Step up

God kväll :)

har äntligen kommit hem nu :) så har hunnit äta lite och packat upp, tror jag ska ta o göra iordning mig för natten och sen lägga mig i sängen och kolla på någon mysig film :) tror de får bli en gammal klassiker :)

  

Imorgon börjar en ny vecka och ett nytt kapitel i mitt liv ;) har ganska mkt att fixa efter skolan, ska kolla på ett par löparskor, och inskaffa lite annat. slutar inte allt för sent heller så hinner nog med de mesta innan de stänger. 

Vi börjar med företagsekonomi, kommer nog bli riktigt spännande :) kan var bra och veta och lära sig lite mer när jag har ett eget företag :) så får vi hoppas att de kan rulla igång igen :D skulle tagit med mig tyger nu när jag var hemma, men de fick inte plats :S får ta de nästa ggn :)


puss kram & god natt

Sitter på ....

Nämen hallå :) sitter nu på bussen från Jönköping till Värnamo :) riktigt skönt att inte sitta 4 timmar på en buss utan bara 2 :) mkt men de funkar :) har tidning och bok att läsa :) och min kära iphone :) de gör resan mkt roligare :) I Värnamo kommer snälle dannyboy och hämtar mig så ska vi förhoppningdis äta något för jag är lite hungrig :) så får nog bjuda honom för att han är så snäll och hämtar mig :) Helgen hemma har varit bra :) skönt att få komma hem och hämta lite och få träffa päronen :) Nästa ggn blir nog på lovet v.44 ska försöka att blunda lite, se om de funkar :) puss o kram

buffé

Scha scha :)


Släktkalaset var jätte trevligt igår :) god mat :) Vi beställde exotisk buffé men kall skinka och rostbiff och massor med frukt :) jätte gott :)Sen blev de tårta efter det, som morfar 87 år har bakat :)




Mormor födelsebarnet och kusinen Daniel


Har varit och röstat nu på morgonen, tog en promenad i lilla staden, och gick till min gamla högstadieskola, såg precis lika dan ut som för ca 6 år sen..

Nu har de bara varit att packa ihop allt för åker tillbaka till Värnamo :)

Kalasfin


grillad majs

Igår kväll grillade vi och de var så himla gott :) kycklingfiléer och majs :) mums..




Nu är de förberedelse för släktkalaset som äger rum i kväll :) vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men de fixar sig nog :) har några timmar kvar att prova :) dags att fortsätta :)

puss och kram

prinsesstårta

Hallå alla goingar :)


Har precis ätit prinsesstårta :) mums va gott de är :) fast marsipan är inte så jätte gott, men lite kan man äta ;P tycker mest om grädden, och de som är mellan allt :) tss^^



mm visst ser den god ut :)


Och i kväll ska vi grilla :) mmm så gott. Har inte grillat alls mkt i sommar :( lite synd för de är så otroligt gott :) yjammie :)


Har på mig min nya kavaj och byxor jag köpte på Gina igår :) kavajen kommer då ifrån H&M


stor kalas

God kväll alla läsare :)


Hemkommen till lilla staden nu och har kollat på idol :) nu väntar väskan och sängen. För i morgon väntar stora grejjor :) Syster Zara fyller år, och hon med pojkvän och barn kommer hit så vi ska fira henne, men grillning och presenter :) sen på lördagen blie stor kalas, för Mormor fyllde 85 i onsdags så släkten kommer hit :)


så imorgon blir de att sova ut ordentligt.. hoppas på det :) sen ska jag ta o göra i ordning inför helgen :) finns la inte så mkt att göra kanske :P mer än att fixa mig själv ;) tss


bild:google.se

På väg

Hålla minasilstrålar :) sitter nu i Dans bil på väg till Jönköping:) åkte lite tidigare så hinner jag springa in till Gina och kolla på ett par jeans :) sen ska jag bjuda honom på mat för HSB skjutsar mig :) visst är kag snäll :) hihi han är ju snäll som skjutsar mig oxå :) tanks danyboy :) de kanske kommer ett i lågg i kväll med när jag kommer hem :) stort kanske vill nog bara umgås med mamma och pappa <3 hihi Puss och kram :) se you

The pink box

Hallå goingar :)


Hade precis brandövning.. inget kul, men de bara att springa ut.. har haft fackteckning nu på morgonen, och vi fick i läxa att fylla en låda med något tema, och mitt blev…. ROSA.. lustigt va ;) hehhe sen ska vi skissa en modeskiss av det.. så vi får se hur de går.. har man något att göra på kvällarna ;)









Under håltimmen nu så måste jag packa klart för sen åker hem :) Dan är så snäll så han skjutsar mig till Jönköping, då hinner jag med att gå till Gina Tricot lite innan jag drar vidare hem.. måste ha ett par nya jeans :) och Gina har alltid bra till bra pris :)

Tryck

Hallå på er :)


Håller på att packa och städa lite, för i morgon drar jag hem till päronen, var ledig på fredagen så passar på :) får jag en dag extra hemma :) har lite att göra hemma också :)


Textiltryck hela dagen lång :) gjort stämplar och schablon, gjorde i ordning min screen ram så ska hämta en teckning hemma som jag ska trycka :) kommer nog bli ur tjusigt tror jag :)


Var nere på H&M idag, och de gick jätte bra att byta :) så skönt :) de är skönt att man kan göra sånt, om de skulle bli fel, så kan man alltid fråga i butiken om man får byta, hon frågade om jag ville byta till en annan, men ville ha samma fast en annan st bara, och de gick hur bra som helst :) riktigt trevliga i H&M butiken, alltid glada och ett leende på läpparna :) hihi



Nepp nu ska jag fortsätta att packa, sen blire IDOL :) 

Love and tears

OMG!!! vilket clipp. såg de på en blogg och var tungen att kolla.
när de hade kommit till 01.30 då brast det för mig.. ujuuj
saknar min pappa ♥



små askar

Tjabba tjena… :) hoppas allt är bra med mina söta läsare :)


Själv har jag de bara bra, mkt energi och vet inte riktigt vad jag ska göra :) hämtade precis ut ett H&M paket som jag har väntat såååå länge på.. de har varit strul med det också.. de har åkt fram och tillbaka, så de kanske inte var meningen att jag skulle ha något, men men har fått allt nu och de var mkt nice :) men de får ni se imorgon :)


Hade textilkunskap i dag och textila tekniker, den första lektionen pratade vi om fibrer, och lite om färgning och om bomull :) och på textila tekniker fick vi göra stämpeltryck, mitt blev inte så snyggt, så jag får göra om det.. skulle rita på svart papper och sen klippa ut, och dra isär, så ska de bli ett annat mönster, de såg coolt ut först, men sen när färgen kom på plats såg de helt konstigt ut..



textilkunskapslektionen ;)


Funderar på om jag ska ta o börja packa lite smått och så.. jag har lite paket och slå in, så funderar på att göra mina små askar jag gjorde jätte mkt när jag var lite :) ska se om någon har färgat papper, annars får jag måla lite :) hhihi ;)

sovmorgon

God morgon :)


Orkade verkligen inte gå upp i morse, men sen när jag var klar med allt, så kollade jag schemat bara för att, och de fick jag ju reda på att jag hade sovmorgon till 10 :) så de var bara att gå ner och äta frukost och sen gå tillbaka, funderar på att sova någon timme elr så.. för jag är såå jävla trött.  De har blivit så att jag är pigg på kvällarna ist..


Åå nu på torsdag drar jag hem till päronen :) vi ska fira min Zara på fredag och mormor på lördag :) kommer bli skönt att komma hem ett litet tag :) har lite att hämta och lämna också.. så


Nu är de verkligen höst ute.. löven börjar falla och de blir kallare, men de är härligt :) HIHI 



bild:google.se

Ek´s lilla bod

Tjohoo!! Äntligen slutat för i dag :) grymt trött.. Ek´s lilla bod och sen två lektioner med mönsterkonstruktion :) myspys ;) på Ek´s lilla bod var de verkligen trångt, men de fanns så sjukt mkt garner :) ville ha såå mkt, men visste inte riktigt vad jag skulle göra med det.. jag köpte lite nystan till min väv. Och två till att sticka en halsduk/sjal :)
 




hehe Sanna, visst är hon söt :)

Detta var de garnerna jag köpte :)

Vitt & Rosa.. jag vet :) men jag ÄLSKAR ROSA

Monday Morning

God morgon :) it´s monday morning … *sjunger*


NU på morgonen ska vi till en liten garnbod :) hihi ska bli riktigt roligt, de som har varit där säger att hon har garnen från golv till tak och de är ganska smala gångar :) hhe och att hon slår in garnerna i papper, lite old fashion :) me like :) hehe jag har med mig kameran så ni ska nog få se hur de ser ut :)


Idag blev det de här :) 

Singing ladies

Tjenixen :)

Söndag, och tvätt och städdag :) har slängt i två tvättar redan, och har städat rummet :)
medans jag åt frukost kollade jag på Dansfeber, tycker de är riktigt roligt :) och i dag var de Nassim Al Fakir som van i detta avsnitt :P och han var så himla bra och så söt :) hehe dansade till Singing ladies med Beyonce :) hah såå bra :)


Igår blev de filmmys på västbo ist.. såg Shopaholic bekännelse, sååå bra :) love it :) sen Jarhead som gick på tv, de var en så film man var tvungen att kolla hela tiden, annars förstod man inte :P så men den var bra :)

happy night

God morgon :) för min del ialf :) har nästan precis ätit frukost.. alltid lika gott att äta en ordentlig frukost när man har sovit ut, efter en sen kväll :)


De blev en lugn kväll på harrys i går, de var så sjukt många folk där, många 18-åringar ;S men kvällen var riktigt rolig, och vi ska ha lika kul om inte mer i kväll :) för vi ska ut i kväll med :) woohoo, hehe sen när började jag gå ut så mkt.. jo jag säger bara folkhögskola, finns inte så mkt mer att göra på helgerna, fest, träna, film, städa, äta, lektion. De är typ de som händer.. :P men de är så otroligt kul ändå, folkhögskolor är alltid något speciellt, hihi min pappa pratar mkt om sin tid i sthlm på Lillsved när han gick där.. och de var de bästa åren i hans liv, och de är det.. så när jag blir mamma kommer jag säkert att berätta om mina år på Löfta och Värnamo :) Aaaww!! ;) hihi


Här kommer lite roliga bilder från i går :)
 








Harry's på G

Hallå mina söta läsare :) Fredag och fest :) sitter på västbo och förfestar lite med textilare :) whooho :) Snart blire Harrys :) innan 10 är de gratis så vi passar på att dra dit då :) kameran är självklart med så jag har tagit massor med bilder och mer kommer det att bli :) Se you later bitches :) pussar och kramar

kort dag

God morgon :)


Fredag!!! :) yhaaajjj.. två lektioner med sömnad idag, sen är de slut :) eftersom jag är klar med kjolen, så ska jag sy lite mer korgar, så ska jag försöka ta kort, och göra en beskrivning till er, för de är inte så svårt som man tror.. kanske lite roligare att sy sina egna :) hihi ;)


Sen när jag har slutat, ska jag ta en tripp ner till stan och titta lite ;) hihi ne ska hämta ut ett paket, sen gå för bi gröna skylten.. för i kväll äre fest :) känner mig inte så pepp nu, men jag får peppa upp mig lite under dagen :) nepp nu har Emma kommit så ska dra ner och ta en kaffe, sen dags för lektion :)


100909

Fackteckning nu på morgonen två timmar :) skulle fortstätta med att skissa upp våran halsduk som vi sak väva.. jag vet redan hur den ska se ut :) och på måndag ska vi åka till en garnbod, så jag hoppas jag hittar de jag vill ha där.. sen vet jag att vi har vit spottlama garn hemma, och jag vill nog använda det och jag har nog 3 härvor kvar som bara ligger, för jag ska ha vit och ljusrosa, blandad :) så hoppas på att de blir snyggt :)


Fick räkningen idag på boendet, den blev lite mer än vad jag hade trott, så.. aa de är bara tacka o ta emot och betala med ett leende :S ;) jaa.. 


Tyg korgar

Sydde klart kjolen idag, hade bara knappen kvar, så de gick fort.. men sen viste jag inte riktigt vad jag skulle göra, så kollade i lite tidningar och hittade mönster på de korgar jag har letat efter såå länge..

Här har vi dom :) och de var inte alls svåra att göra :) har sömnad på fredag igen, så kan visa er då :)


Valdebatt

Så.. då har man varit på valdebatten :) mkt roligare än vad jag hade trott, jag kom dit utan att veta något om partierna, nu vet jag mkt mer :) de partierna som var här var, social, vänster, miljö, kriste, folk, center – partiet och moderaterna. Den tjejen som pratade för vänsterpartiet, fick en verkligen att inse vad de är för samhäll vi lever i, och var otroligt duktig att prata för sig, medans centern var rent ut sagt dum i huvudet, snackade någon om tex kollektivtrafiken, att bilar var enklare att införa,  men hur många ”ungdomar” idag har råd med en egen bil och körkort, och dessutom leva bra, de är inte många.. Vänstern ville att bussar och tåg skulle finnas mer av, de håller jag verkligen med om.. för de är bara jobbigt att ha en bil i en större stad, att hitta parkering, och parkeringen kostar säkert också.  De var en tjej som ställde en fråga om hur skolor är anpassade efter människor med funktionshinder, och vänstern sa jätte bra saker om det, medans kristdemokraterna bara babblade om skit..  kommer inte ihåg vad, men vänstern – om att alla skolor skulle vara anpassade efter alla slags olika funktionshinder, annars kan de kännas nedvärderande.  De menas inte bara med de som syns, utan många kan ha läs och skriv svårigheter, och att de ska finnas lärare som kan hjälpa just den människan, och att alla behöver olika hjälp med olika saker, och alla elever som går i skolan SKA ha rätt till att få den hjälpen,


På tal om ingenting, så gjorde vi i våran skola ett ”IQ” test, som visade om man har svårt med något, så de var uppg om olika saker, och ett sånt test kostar flera kronor idag, och de är inte alltid skolorna kan erbjuda det testet till eleverna, och då går den eleven miste om något, och kanske får de svårare uppe i äldre åldrar..


Ojoj.. jag skulle kunna hålla på att skriva så sjukt mkt mer, men maten kallar så.. men de var som en sa.. Gå och rösta.. men rösta inte bara för att rösta utan tänk verkligen på vilket parti du röstar på och om de verkligen är bra i längden..

De var droppen..

God morgon :)

Wii är värsta pigg idag :) trotts att jag inte kunde somna, pga grannen ovanför, de var droppen..
NU TÄNKTER JAG KLAGA!!!!

Sömnad idag, nu är de bara knappen kvar :) så jag undrar vad jag ska göra resten av lektionerna :)


13-17 ska vi vara i Aulan på Valdiskussion… fan va tråkigt.. och de är obligatoriskt så måste ju vara där.. hoppas bara att man inte ska sitta still hela tiden, Dan sa att vi skulle gå runt till de olika partierna och fråga lite, kan man ju fråga.. Varför ska jag rösta på er? Elr något sånt.. för jag är inte så insatt..  Om de blir för tråkigt får jag la gå och ta en väldigt långa kisse paus och gå och sätta mig i sysalen elr nått ;) hehe

 

nytt skal

Ännu en dag avklarad :) Har nästan sytt klart kjolen nu, nu är de bara knappen kvar :) knapphålet ville inte riktigt hjälpa mig, kronglade lite, men tillslut gick det.. jag hatar verkligen knapphål :) tss och så fick vi reda på att vi ska ha ”modevisning” för klassen och visa upp kjolarna nästa fredag :) oo spännande :)



Fick två paket idag :) ett som jag var tvungen att hämta på posten :) där låg de ett rosa skal till Iphonen och en överraskning :) woohoo älskar överraskningar :)

 

Livet..

Då har man slutat för dan.. elr slutade redan vid 3, hade bara två lektioner med mönsterkonstruktion.. som jag sa förut så var de ett liv vi skulle göra.. Läraren sa att de var de svåraste, vissa saker på mönstret kanske var svårt, men inte alls. Tyckte de var enkelt :)  bara man läser instruktionerna ordentligt så går allt bra :)





Fick låna in Dan´s externa hårddisk men sjukt mkt film.. så ska plocka ordning lite i rummet sen blire film.. känns inte som om man gör så mkt mer.. jag får nog ta o inskaffa lite tyger så jag har lite annat att göra :) tiihii.. Kanske ska ta o gå igenom kläderna och se om de är något jag inte använder.. De finns de säkert :)kan jag ta med det nästa ggn jag ska hem.. för ska hem redan nästa helg.. Mormor fyller stort så vi ska fira henne med hela släkten :)

 

Måndag

Tjenixen :)


Måndag igen.. och en ny vecka är på gång.. börjar inte förens kl 1 idag.. slappt :) har bara två lektioner mönsterkonstruktion, då ska vi göra ett liv :) (mönster för överkroppen)

Oo va ute och sprang i går.. igen :) visst är jag duktig :) ska ut och springa i morgon med :) måste kolla på bra springskor, har mina basketskor nu och de är inte världens bästa skor att springa i.. Får nog ta en tripp till stan i dag kanske :)


bild: google.se

Hiss vs Diss

God morgon :) elr god middag kanske :)

Söndag och har ingen aning om vad man ska göra i dag, el jo.. Två saker vet jag :) handla och ut o springa.. Kan behövas efter denna helg :) för de blev film hela dagen i går.. :) såg Valentine's Day riktigt bra :) sen såg jag Brokeback Mountain , sååå himla seeg. Har nog aldrig sätt en film som var så seg.. trodde att filmen skulle ha lite mer handling, sen såg jag den också för att Heath Ledger  var med :) han är så söt :) men tyvärr jag dissar verkligen den filmen..


Va tycker du om filmerna?? Vilken Hissar vs Dissar duh?? :)
 

 

Höstmarknad

Hallå alla pigga o glada :)

De var ju fest i går :) och kul vare :) och sota för det får jag också göra :) hehe men de är inte så farligt :).. efter mkt vattendricka så är man pigg o glad :)


Lite bilder från i går :)

Emma (Klasskompis & Jag)


Folk


Dan :) (granne)


Angela (Klasskompis)


De var höst marknad här i stan, så gick ner på den.  Hittade lite roligare saker, och självklart så köpte jag en munk och en rem :) hehe ska man göra när de är marknad :) hihi

 

enkelt med accessoarer



De fick bli något enkelt :) med mycket accessoarer ist:)
Linne + Jeans båda från Gina :)

What to wear

Tjoho allihopa :)


FREDDAGG.. äntligen.. hihi :) men veckan har gått riktigt fort.. men skönt med helg. Och i kväll blir det lite  fest :) woohoo :) förfest i ett av husen här, sen utgång till HARRY´S :) hoppas på att de blir kul :) känner mig as pepp ;) så nu ska jag bara ta o prova lite kläder och se vad jag ska ha på mig i kväll :D hihiih



Snyggingen själv :) som sakt de är mkt mkt längesen :)
hihi men söt var jag :)

håltimme..

Tjoho :)


Shit va jag var trött i morse, orkade knapp gå upp.. började med fackteckning nu på morgonen, gick igenom lite hur vi skulle göra våran halsduk, vi ska nämligen ha väv om någon vecka så vi ska börja med en halsduk.. har skissat upp lite olika, en kypert och en gåsöga, för jag har vävt innan så jag kan lite, så hoppas jag får göra en i gåsöga, de skulle bli så himla snyggt :)


Har håltimme nu till 2 sen har vi klasstimme sen slutar vi :) woohoo :) hihi, tror jag ska ta o städa, elr gå o kika på stan lite.. bara för att de är kul och tiden går lite snabbare då :) hihi


Dagens klädsel.. :) 


Tröja - H&M
Byxor- Ellos

Snart dags för lunch.. tror de var soppa :S

 

final

Hallu på er :)

Är så himla trött, börjar få lite huvudvärk oxå.. INTE OKEJ. Får hoppas de går över snart, men jag måste vara vaken till halv 10, för de är final på fångarna på fortet i kväll :) de är ett måste att se det :)
Ska ni se fångarna på fortet????


Idag har jag haft sömnad hela dagen, har gått igenom två slaggs olika blixtlås centrerad och fjäll, på fredag går vi igenom en tredje, sen får vi förmodligen välja vilken vi vill ha på våran kjol ;) och den är ihop sydd nu, riktigt fin :D passar perfekt :) så tror jag ska ta o göra några, för de är grymt snyggt att ha en tight kjol sen en oversize tröja/topp :)

 

RSS 2.0