En sjukling

Hejhej! Idag är de en sjukling som skriver :/ usch inget kul alls märkte de igår när jag kom hem då jag frös så sjukt mkt. O idag har jag haft dunder huvudvärk. Tror jag har fått maginfluensa :/ tur så har jag älsklingen som tar hand om mig <3 så bloggen kommer nog få lite ledigt ett tag nu tills jag mår bättre.

Super kallt men fint väder!

Hejhej! Sitter o har lite rast på jobbet nu. Blev inringd idag igen :) började kvart över 9 & slutar om ca 4 timmar. När jag kom hit var alla barnen ute så de var bara att byta jacka o sätta på sig termobyxorna, de är svinkallt ute!! De fattas bara snö nu.

Lördagsmys!!

Cha cha! Lördags mys framför tv med Så Mycket Bättre och en påse godis ;) mums..
Hur har eran dag varit? Min har varit toppen. Jätte trevligt hos mormor o morfar åt en super god lunch. Sen hem till mor & far för att fika med tårta o paket, vi firade lillen lite tidigare. :) blir en tidig kväll igen för imorgon bär de av hem till älsklingen <3
XOXO

On the road

God morgon! Hoppas ni haft en bra start på helgen?
Nu sitter jag i bilen på väg hem mot päronen :) först tar vi ett stop hos mormor & morfar för lite lunch. Sen hem till huset.
Åh saknar min älskling så himla mkt! Han får ha en killhelg thii :) men imorgon kommer jag hem och får krama o pussa på honom <3

En helg hemma hos päronen

Cha cha alla bloggläsare! Fredag idag och veckorna går sjukt fort. Men de är äntligen helg och den kommer jag spendera med mina päron :) För ikväll åker jag till syrran sen åker vi upp imorgon bitti till päronen och stannar till söndag. Dels så ska jag kolla på lite julsaker och sånt sen bara få träffa dem :) Var ett tag sen nu..

Vet inte alls vad dagen har att erbjuda, de är super tråkigt väder så va kan man göra? Va ska mina kära bloggläsare göra??

Klappar fix

Hej hallå! Nu är jag hemma.. fick ett samtal om jobb kl 7,05 och var på jobbet kl 8.02 De var bra jobbat :) och då tar de också 10 min att cykla dit + att jag inte hittade så letade lite. Riktigt bra jobbat.  

Nu har jag precis beställt lite julklappar. Kollade runt på mailen och lite bloggar och shoppingsidor och hittade de perfekta. Så nu ni, snart är jag klar. Tror älsklingen ska ha en till ;) hihi ♥ bara för att..


Bild:google.se

Köksö

Hej o Hå.. idag var jag upp på skolan och hälsade på, bjöd på bullar köpte lite tryck färg och lånade hammaren så nu är kroken uppe, men självklart så skulle de vara fel på stjärnan, så jag som är så smart ringde och de skickar en ny till mig super bra :) hoppas jag får den snart..


Har ju helt glömt bort att berätta om våran nya möbel som vi hämtade för inte alls så länge sen. En underbar Köksö i björk och perfekt till vårat kök. Första varan jag köper via blocket och affären gick toppen ;P





2011-11-21

God morgon alla goingar! Hoppas eran vecka har varit bra så här långt?! Snart är de bara en måndag kvar till jul, frågan är vart är snön?? Tycker ni inte att den borde vara här nu?


Skulle sätta upp min stora julstjärna idag men saknar en hammare för att få upp en krok, men de är lätt fixat men märkt att de fattas en liten magnet som håller upp stjärnan :/ hur gör man nu då? Får se om jag kan lösa de på något sätt, tror inte jag kan byta den eftersom den är köpt på Gekås :(

Bullbak

De gick super bra att träffa läraren idag, gick igenom en pärm med uppgifter som jag ska göra under ca två månader, sen lite böcker jag ska läsa.. Hoppas vi  bara att jag klarar de hela men de gör jag nog :) När vi kom hem satte jag igång med att baka bullar med älsklingen städade ;) NU sitter vi i soffan och kollar på Miraklet i New York. En helt underbar julfilm som man verkligen måste se :)




Meeting with teacher

Hej alla sockertoppar :) Hoppas eran start på veckan har varit bra? Min har. Idag ska jag träffa min lärare till Engelska B se vad de är för en. Tror nog de kommer gå bättre n u än tidigare jag har försökt att plugga ;) Efter det är de gasen i botten hem för att städa och julbaka lite ;P ska göra min bullar hihi. Och fortsätta med att sätta upp de sista julpyntet, har sätt i grannskapet att de är några som satt upp adventsljusstacken så då kan jag med göra de ;P

Bjuder på en härlig adventbild från skoltiden på Löfta. (jag hade de bästa rummet)

Möten x2

God morgon! Uppe med tuppen idag ;) nästan.. Jag ska inte jobba men jag har möte kl 10 för introduktion för Engelska B vet inte riktigt vad hon ska säga för jag ska träffa min lärare i morgon. Men alltid bra med för mycket information ;)..

Så passar jag och babe på att gå lite på mässan för jag har läkartid kl 2 så de känns lite onödigt att åka fram o tillbaka..

Solig morgon

God morgon! Redan söndag, åh helgerna går allt för fort tycker ni inte de? Idag vaknade jag lite tidigare än vad jag brukar göra så har hunnit med lite nu på morgonen, har börjat på en julklapp/födelsedagspresent till lillkillen. Sen ska vi städa idag med. Städsöndag. Sen ikväll ska vi åka o hämta en sak till huset. Spännande ;)

Tagen från mitt vardagsrum

Vilken pudding

De blir en kväll hemma i soffan istället med Så Mycket Bättre och chokladpudding :) mmm mumma!!

En ny header

 Ny header är fixad.. va tycker ni??
Var så trött på bilden men som ni ser så är designen desamma.
Kommer säkert byta snart igen ;)

I want you to lead me..

Cha Cha alla sötisar! Hoppas ni hade ni bra fredagskväll? Jag hade en mycket trevligt. Jonas syster Malin var här, dels så lånade hon min klänning som jag sydde till min själv till galamiddagen. Sen lagade vi mat, eller aa Malin och Jonas lagade medans jag satt och bloggade ;) de blev fläskfilé med potatisgratäng och Jonas egenlagade rödvinssås super god blev den.  


Idag ska jag hem till Maggie och bara ha de gött, medans babe ska in till Göteborg och se In Flames med några polare så får jag parta på egen hand ;) tss Får se vad kvällen erbjuder.





En dramatisk visning

Åh de var super mysigt att gå på marknaden. De fattades bara snö annars var allt toppen. Vi hamnade på en dramatisk visning av slottet, riktigt häftigt och mysigt. Riktigt mysigt att gå in i alla stugor som fanns och kolla på allt där, men jag trodde de skulle bara med stånd uppe på slottet men de var mest i stugorna på vägen. Vi gick runt till baksidan av slottet och såg trädgården super fin. Tänk att gifta sig där, vet att de är många som har gjort de så aa varför inte ;) tss


Jag köpte tre stycken smörknivar av trä, tycker de är något speciellt med att ha smörknivar i trä. Åh de bästa av allt. JULSKINAN är beställt till den 20 dec. Från en kravmärkt gård och närodlad och slakteri på gården så inget åkande i lastbilarna. Kolla in deras hemsida TRANHEM











En hårtork.. Coolt va?




Även de som inte kan spela piano kan spela på detta. Bara sätta sig och trampa och låta musiken spela

Julmarknad

God morgon god morgon alla pigga o glada! Idag är de fredag och snart är veckan slut, shit va de går, inte alls långt kvar till December och jul :) De händer mycket i december har jag sätt i min kalender nästan varje helg är uppbokad redan. Bara veckorna som är tomma än så länge :)


Idag ska jag och älsklingen gå på julmarknad på ett helt underbart slott, jag har aldrig varit där men Jonas har de och säger de är helt otroligt (typ) :) Men jag saknar snön julmarknad utan snö va är de? Jag har inte gått på en ordentlig julmarknad sen jag var typ 10 år, för sen flyttade bort till slottet i min hemstad och då blev de inte lika mysigt, nee inte bra alls de, men hoppas de här ska bli mycket bättre :)

What is the name?

Heej! Hoppas er dag har varit toppen? Min har varit det! Jobbade på en förskola idag och vi gick till skogen och grillade ”magbröd” Gjorde ni det när ni var små? De gjorde jag, så de blev lite nostalgi hihi. De är att man låter bröder jäsa på magen. Super enkelt. Mjöl, jäst, socker och lite salt sen en halv dl varmt vatten och blanda runt en påse. Sen ska den stoppas under tröjan och sättas fast i byxan så den inte glider ner. Så ligger den och jäser på magen tills man är framme i skogen och dags för att grilla :) Sen serveras med smör och pålägg mums.. Vi fröknar gjorde så att vi satte dom i BH´n haha kändes lite läskigt när de började jäsa där under, snacka om pusch up :)

Men de häftigast på hela dagen var att vi såg en vråk eller hök av något slag. De var en man som frågade oss om vi var bra på fåglar och visade upp en död fågel som hade flugit in i fönstret. Men de var så grymt häftigt att se den så nära och att den inte var uppstoppad eller så. De tyckte vi alla var coolt framförallt barnen :)







November 17

God morgon God morgon!! 5:00 ringde klockan imorse, usch ville bara ligga kvar i varma sängen, men icke upp och hoppa för att jobba :) jobbar från halv 8 till halv 5 idag här i stan så de är skönt slipper jag ta bussen någonstans, kan jag bara ta en härlig promenad..


Första julpyntet

Jag har julpyntat :D hihih blev jätte bra. Men lite rolig för förr om åren när jag julpyntat i mitt rum så har de blivit väldigt mkt men de tycker jag om. Men i huset nu så ser de väldigt lite ut :) hihi men nu har jag ändå mer fönster så gardiner är på plats och de är en helt annan känsla.

Lite om hur de blev men blir bättre sen när adventsakerna kommer på sin plats








Mistletoe

God morgon mina underbara läsare! Sitter här och funderar på vad jag ska ta och berätta för er, men de är helt tomt. Sitter och lyssnar på julmusik och läser lite bloggar för att kanske komma på något :P tss jag brukar inte få bloggtorka, men nu kom jag på en sak att idag ska jag julpynta här hemma :) kanske bakar något gott.  Kom för bi Nadjas blogg och hon hade lagt in ett video klipp på Justin Bieber och han var en jag inte trodde jag skulle börja lyssna på men vilken underbar och mysig låt :)

De är lite kul för Nadjas blogg var den första jag började läsa 2008 sen dess har jag följt den :)

inspirerad

Cha Cha!!! Denna dag gick väldigt snabbt, Hittade en julklapp på Mässan idag, de var en till lilla Mejra :) hihi sen hittade jag även kläder till mig själv men inget som fick följa med hem. Hittade en super fin kofta på Lindex som var lite Chanel inspirerad som jag verkligen vill haaaa får se om tomten är extra snäll i år.


Åh vet ni en riktigt rolig sak!!! Exakt för tre månader sen så flyttade jag hit, hihih :)



En tripp till Mässan

God morgon God morgon! Vilken härligt morgon, solen är framme de är klart på himlen, hoppas på en riktigt bra dag.

Idag ska vi in till Kungsbacka för att lämna dom filmerna vi hyrde förra veckan, så ska vi även ta en tripp på Mässan bara för att de är kul, ser om vi hittar några julklappar kanske :)

Va ska mina kära bloggläsare göra idag?

bjuder på en gammal bild :)

Fixat & Trixat

Cha Cha bitches! Älsklingen är och kollar på någon herr match medans jag sitter och myser i soffan framför One tree hill, var tvungen att se den igen. Är inne på de avsnitten då Keith precis har gått bort och Haley o Nathen ska gifta om sig. Peyton har precis träffat Jake igen och allt är så romantiskt och kärleksfullt så skulle hellre vilja ha min underbara älskling här och mysa och krama med honom ist för filen ♥ ;)
Idag har vi båda fixat och trixat hela dagen, jag har gjort snyggt på kontoret medans Babe har fixat med hans saker, blir riktigt fint här hemma nu. Vill själv byta ut lite möbler men de tar vi en annan gång :P Men däremot har jag hittat en köksö som ska in.

It´s Monday 14th

God morgon mina kära läsare! Måndag igen och en ny vecka är redan i gång. Jag längtar så grymt mkt till julen och till att snön ska komma, vill ha snöö nu!!! Funderar nästan på om jag ska ta och julpynta lite snart, men att sätta upp adventsljusstakar kanske jag får vänta lite med, men annat kan man ju alltid få upp ;)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inte planerat något alls. Men jag måste ju berätta en sak. De är att min underbara Jonas har flyttat in hos mig :) hihi så vi ska la fixa i ordning så de är snyggt nu för hans grejor ligger lite överallt just nu, så kan jag få de snyggt här inne på ”kontoret” som jag har fixat med i veckor nu :)

Stranden

God morgon! Söndag igen, helgen får för fort. Hade en helt underbar dag igår, super kul att få träffa lillkillen och vi leka kurragömma, Marsmonster (av en hjärtkudde med händer) gick ner till havet, var så fint där nere :) Tog helt underbara bilder.

Idag ska Babe ha match så jag ser första med underbara Maggie sen åker vi hem till henne och har tjejmys med massage, fotmassage, kanske fixa naglar o så ;) hihi


Cheeeesss








höstlig-dag

God morgon god morgon Vilken härlig morgon de är, riktigt höstmysig o så är solen framme :) Kommer bli en perfekt dag, eller  vad tror ni?

Älsklingen ligger fortfarande och sover, jag får nog gå in och hoppa lite på honom så han vaknar, päronen kommer ju snart ;P kan han ju inte ligga o sova den lilla tröttisen ;) hiihh <3

Bjuder på en höstligbild som togs November 2008

Fredagsmys

Go kväll mina underbara läsare! Fastnade vid Titanic som går nu på Tv4film. Visst är de en bra film?


De är äntligen fredag och även fast man inte har jobbat mkt i veckan så är de ändå speciellt med en helg. Imorgon kommer mina underbara föräldrar och hälsar på, de är barnvakt åt August så då tar dom en dag nere hos mig, så får jag träffa alla tre :)


"Slank in"

Hoppas att eran torsdag har varit bra? Själv har jag haft en bra dag, var hos läkaren på morgonen åkte en timme till östra satt fast i bilkö för att han skulle fråga hur de är och att jag är friskförklarad, kändes lite onödigt men de är la ett måste i den branschen :) Så efter de var de bara att vända hem, men istället för att åka raka vägen hem så svängde babe in på KEA! Så vi gick där och strosade lite, åt även lunch där. Men jag tyckte inte de var någon höjdare precis..


Imorgon ska jag äntligen få jobba lite :P Ska jobba eftermiddagen på ett Fritids men för äldre så de heter klubben ist ;) hehe se hur dom barnen är..


Återbesök

God morgon god morgon alla pigga och glada :) Idag ska jag tillbaka till Östra på återbesök efter den hemska veckan jag var där, ne men personalen var toppen men att ligga där var inte hit direkt. Får se sen vad vi hittar på, både jag och babe är ledig idag kanske bara blir filmmys hela dagen lång ;)


Tintin

Hemkommen från en toppen och otroligt bra film :) Riktigt bra var den. Bästa var nästan att den var så bra gjort och att se den i 3D var helt okej. När vi kom in i salongen var de helt tomt men de fylldes på eftersom men vi var bara ca 10 pers som såg den, trodde först jag skulle vara äldst men de var många i min ålder där o tittade och även några barn familjer.

Snyggingarna

Ska på bio

God morgon God morgon! Skönt att äntligen få sova ut :) vaknade inte alls för så länge sen och sitter nu här med mitt morgon kaffe. Älsklingen åkte till jobbet vid ca halv 7, har fick lite vik på Östra. Jag bara hoppas att min tele ringer snart för jobb. Usch ibland är de inget kul att vara vikarie då man inte vet hur dagarna ser ut och att de bara kan ringa en timme innan, men jag hoppas snart jag kan få en ett längre vik. Håller på att söka lite tjänster nu och dels så har jag fått ett tips av en vän till min pojkvän att dom söker en på ett sälle, så håller på att ringa runt och maila till folk..


Ikväll ska jag på bio med Anya. Vi ska se Tintin i 3D, häftigt ;) se hur de går att se en långfilm i 3D, sist jag gjorde de blev jag lite illa mående,  men de ska nog gå bra.


Hade lite kul häromdan då jag hittade en camaapp

Pälsmössa

Heej! Hoppas allt är bra med er? Själv har jag haft en toppen dag med min älskade, åkte vid halv 9 för att lämna bilen på service sen har vi gått på stan tills kl 4 typ, sjukt ont i benen av allt gående. Vi var också på kompetenscentrumet i kba och jag har kommit in på en Engelska B kurs, så den 28 nov börjar jag skolan igen, fast på distans :) se hur de funkar att komma till skollänken igen.

Hittade en super snygg pälsmössa på H&M + att jag fick den 50 kr billigare av en reacheck jag hade :) Så nu kommer jag inte frysa i vinter. Gick även förbi hemmakväll och hyrde 3 nya filmer, Bad Teacher, Letter to Juliet och kronjuvelerna.


Back to School??

God morgon God morgon! Ingen sovmorgon här inte.. Babe ska lämna in bilen på service så jag kan lika gärna hänga på in så tar vi en dag i Kungsbacka :) vi tänkte gå förbi kompetenscentrum och prata lite om att vi vill plugga lite ämnen, se vad dom har att erbjuda :) Kommer säkert gå lite på stan se om jag hittar något, skulle behöva ha de gamla vanliga smink, leggings och baskläder sånt som kanske inte världens roligaste att köpa..  Nästan alla mina julklappar är klara, bara syskonen o småttingarna kvar. Har lite idéer så vi ska se om de går att utföra dom ;) hihi Hur går de med era julklappar kära bloggläsare??

Så här såg de ut förra året :)

Ny vecka

Hejhej!! Måndag igen och en ny vecka är igång. Inte mycket planerat för denna vecka, jag hoppas på mycket jobb och imorgon ska vi in till Kungsbacka och göra lite ärenden, på torsdag ska jag på återbesök hos läkaren hoppas på positiva svar. Men i dag blir en lugn dag, vi ska snart göra de sista här hemma för att åka in och handla och gå lite på ÖoB kanske även plantagen. Hoppas vi hittar de vi letar efter



De blir en utekväll

Cha Cha alla goingar!! Hoppas allt är bra med er? Jag har de toppen, är snart färdig fixad för att gå ut och äta med de bästa :) babe och jag ska äta på jeansens med Anni och hennes älskade.

I går var vi hos Jonas päron o hade de super trevligt och en riktigt topppen kväll, synd bara att kameran inte var med men i kväll ska den allt med :)

Med Q

God morgon God morgon alla kära läsare!! Åh vaknade inte förens 9 idag såå skönt. Och första natten på nästan 3 veckor jag sover hela natten super skönt. Snart ska jag ta tag i städningen och få de snyggt här hemma, även fixa klart inne på kontoret.  


I kväll ska vi iväg och äta hos familjen Lindquist, de ska bli riktigt trevligt o mysigt. Visste ni de föresten att min kära moder hette Lindquist som ung, lite coolt att min pojkvän heter de oxå och även stavas med Q (vi har kollat upp de vi är inte släkt) Lite häftigt vaa!?

Ullared

Vilken dag! Ullared i nästan 4 timmar men trevligt vare :) Hittade massor med fina och bra grejor. Men va folk de var, usch åk aldrig dit när de är Höstlov. Vet inte hur många ggn man blev påkörd av vagnar och folk som bara stannar upp i en gång där man vet att de är fullt med folk. Hittade lite julsaker, dels en super fin stor adventsstjärna.
Nu blir de mys framför tv med älsklingen.




En liten del av de som fick följa med hem :)
Bäst av allt var den Rosa grönsaksskäraren

Nu drar vi mot..

God morgon God morgon! Idag är de fredag!!! Wiiii. Jag och älsklingen ska snart äta frukost och sedan bege oss ner till Ullared och Gekås :) Ska bli riktigt kul. Hoppas de har mycket julsaker hihi. Håller tummarna för att de inte är fööör mkt folk :S vill inte bli klämd igen mellan två galna tanter med fulla vagnar ;)


bild:google.se

Pärlor

Heej! Hoppas ni har de bra en sådan här höstlig torsdagskväll?! :) Kom hem från jobbet för inte alls länge sen, jobbade sent pass idag. Vilka gulliga ungar de finns, fick armband, halsband och ringar av dom :) Åh alla ville göra till mig :D hihi fick även sova lite efter maten :P skulle lägga de minsta barnen så somnade själv också härligt va!? :)

Snart kommer Jonas syster Malin hit och ska sova över här för vi ska åka till Ullared i morgon :) såå kul! Dags att kolla igenom huset och se vad som behövs. En lista är alltid bra när man åker till Ullared så man inte kommer hem med för mkt ”skräp”

Världens finaste

Hallå Hallå!! Hemkommen ifrån ett besök hos Jonas mormor, riktigt kul och trevlig var det.


Idag har jag fått jobba på en förskola här i stan, med världens finaste ungar. De var lite skönt att få jobba igen efter många dagar i ledighet, alltid kul att göra något annat än bara vara hemma. Men de var verkligen inte kul att gå upp i morse. Mörkt och tråkigt. Ville bara ligga kvar i varma sängen och sova när jag för en gång skull kunde sova hela natten så ska man upp..


I morgon blir de jobb på samma ställe fast då börjar jag inte förens 9:15 så lite sovmorgon får jag.

Visste ni att jag har världens finaste pojkvän!!! Han står just nu och lagar mat till mig hihi ♥ ville bara berätta det.


bild:google.se

IKEA

Heeej!! Vilken dag.. Fullt med folk på IKEA, vi kan på det att höstlovet har börjat så de är nog många som åker dit då.. Hittade mycket fina saker, hittade min köks-Ö som jag letat efter, ska spara ihop lite till den så blir de en fin julklapp till mig kanske :) Men ett par saker fick följa med mig hem.

Snart ska älsklingen ta och laga till tacos. sen ska vi ha filmmys :) han lånade en film av hans bror 9/11, en dokumentär film om dagen då allt förändrades. Två bröder ska göra ett reportage om brandkåren i New York, se om de blir lite tårar eller inte..





The first November

God morgon! Blev en ledig dag idag ist, skulle ha jobbat på förskolan men de är för mkt barn som är sjuka så vi bestämde att jag är ledig, men imorgon blir de jobb.  Idag ska jag och älsklingen åka till IKEA och kolla på lite grejor, känner inte för att sitta hemma vill ut och göra något kul. Så varför inte gå och strosa på IKEA en sån här dag :)

RSS 2.0