Välkommen 28+3

God morgon! Jag välkomnar mamma livet redan nu, kommer jag alltid att vakna så här tidigt kl 7? Säkert men de gör inte mig något, tycker de är mysigt, tänder lite ljus, dricka kaffe och bara tare lugnt. Ännu bättre sen när jag kan ligga o mysa med skrutten.

 

Jag vet att jag har varit jätte dålig med att uppdatera men ni får ha tålamod, ibland kommer de in bra inlägg och ibland lite mindre kanske ;) Dels har jag fått heltidsjobb nu hela januari ut och även februari så de är super kul för mig, men de gör också att bloggen kommer lite i kläm.

 

Jag o lilla magen mår super bra, hon växer så mycket och rör på sig så otroligt mycket just nu, ibland kan de göra ont men de är mest härligt att veta att hon har de bra där inne ;) I veckan som var så åkte vi till MVC och fick lyssna på hjärtat ännu en gång, helt underbart att höra de där snabba dunken som är helt normalt för en liten. Barnmorskan sa att jag följer kurvan jätte bra, och de var väldigt skönt att höra. Vi har även bokat in oss på mammagrupp. Så då kanske jag får något att blogga om ;)

 

 

Fyndhelg

God morgon alla pigga o glada!

 

De är redan söndag och ännu en vecka har gått, de går riktigt fort detta år.

Helgen har varit riktigt bra, I fredags efter jobbet tog jag en sväng på stan med pojken och jag hittade mycket fina saker, har nog inte shoppa så mycket på länge ;)

De som jag blev allra mest glad över var att jag hittade min efterlängtade morgonrock på hemtex på rea och att den fanns kvar till mig. Måste få skryta lite ;) att till ordinarie pris var 499:- rea pris 149:- ytterligare 30% på reapriset så jag betalade 44,50:- för den, synd att de inte fanns fler ;) hihi Snacka om fynd.

 

Åh i går var vi på IKEA för att köpa en lampkrans så vi frågar när vi kommer till lampavdelningen. Då svarar hon att den ska utgå ifrån sortimentet och att hon la ner 4 st till fyndlagret i torsdags, vi båda tänkte shit och sprang nästan ner dit och jag såg kartongen på väggen och gick med raka steg dit. Som tur så fanns de två kvar. Priset som vi såg var 249:- tyckte vi var helt ok då den skulle kostat 499:- När vi slår in den så står priset 129:- snacka om ett fynd till.. Katching!! 

 

 

A party for you

Go kväll!! Vilken underbar helg vi har haft det. Idag åkte päronen hem så vi har haft de lite för tyst här. Imorgon är de måndag och en ny vecka men än så länge är de helg och jag måste få berätta om vår babyshower. Blev lite stressigt där på morgonkvisten innan alla rätter hann bli färdiga, men vi hann färdigt och vi kunde andas ut innan alla gäster kom ;)

Så det blev paketöppning och vi åt och hade det trevligt. Den bästa överraskningen blev ändå tårtan som jag och baby beställde härom dagen ifrån hembageriet och vilken underbar tårta de hade bakade. Vi har hela magen kvar så vi har tårta för en vecka nu ;)

 

 

Prinsessa på väg!!

God morgon!! Sitter här med mitt nespresso kaffe och laddar upp inför dagen.  Jobb står på schemat och ikväll kommer mina päron hit. För i morgon ska vi nämligen ha babyshower för vår lilla skrutt och vi har bjudit in våra familjer så de kan få en chans att träffas, tycker de ska bli super kul och trevligt. Får vi hoppas ;) Så eftermiddagarna har gått ut på att förbereda inför helgen, städat och bakat och lagat mat. Igår beställde vi en **** som kommer bli en super bra överraskning för alla, jag är super glad att de gick att ordna mer säger jag inte :)

 

 

Lupo

Go kväll! Måndag och ny vecka på gång och jag har jobb hela veckan super kul :) åh idag så firade de mig på jobbet, jag bjöd på schweizerbröd och grönsaker, passade perfekt till en måndagseftermiddag, färskt och gott istället för sött och sött ;)
De var så gullig när de sjöng och så jag fick en blomma av dom!

Efter jobbet så åkte vi förbi Jysk i Varberg och köpte en hallbänk som vi ska ta och montera ihop nu, Barnrummet börjar även bli färdig. Jag ska ta kort till helgen så får ni se. Så nu börjar allt hamna på plats här i huset.

Sommar bär

Tjoho!! Ni kan inte gissa vart vi sitter nu, espresso house! Konstig eller hur?
Medans vi väntar på att klockan ska bli sex och har bord reservera på LA GONDOLA så tog vi en kaffe i värmen.

Imorse väcktes jag av att babe gjorde frukost till mig, amerikanska pannkakor mums va gott de var, jag fyller ju år imorgon (GRATTIS TILL MIG i förskott) så vi firar idag ist med restaurang besök och en shopping tur på stan.

Kanderade äpplen

Då har det nya året kommit och vi ska snart bege oss tillbaka till västkusten efter en vecka hos mina päron.  Gårdagen bjöds på trevligheter och trerätters som jag och Jonas fixade. Till förrätt bjöds det på varma kanderade äpplen med ruccolasallad och nötter. Till varmrätt fick vi fläskfilé black and white åh till efterrätt fick vi yoghurt med sirap och nötter… Mums va gott de vaa!!!

 

RSS 2.0