Sommartid

Sommartiden är här =) det märkte man på morgonen idag för vi kom en timme senare till frukosten men våran snällaste bambatant (mattant) förstod det så hon hade väntat med att ställa tillbaka frukosten =) Ett stort tack.. Jag behöver verkligen frukost annars kan jag bli gnällig =) hehe


Efter frukosten så stor städade jag och babe lägenheten elr aa sovrummet, badrum, hall och pluggrum.


Sen satte jag mig och konstruerade mer kläder till modevisningen som vi ska ha den 18 april. Jag hoppas att de kommer bli roligt. Vi kommer att visa upp de vi gjort under året.  Så de är ju inte sprillans nya kläder. Men lite kan man ändå säga att de är egen design. För jag har gjort så att om jag hittar något snygg så ändrar jag på det för att de ska bli ännu snyggare =)


Ska även undre veckan gå igenom kläderna till mina modeller för att se vad de passar i. Och även sy mer =) det är så kul när man har en bra idé och sen gör en skiss vidare till mönster och sen till tyg och det blir bra.. Blir så glad då och vill bara gör mer =)


Funderar på att göra lite kläder till någon annan förutom mig tror jag. Men de 5 sista veckorna kommer vi att ha fria studier då får vi göra vad vi vill. Då kan jag gör lite sånt =) hee


En sak jag vet som är säkert med framtiden är att jag kommer stanna kvar på västkusten. De är så mysigt =) varje dag är en olik dag.  För mig som bor i en liten stad vid en insjö så är de en sån härligt känsla att vakna på morgonen sträcka lite på sig, och sen dra isär persiennen och kunna se vad det är för väder och hur havet rör sig. Blir alltid lika pigg av det.. Förutom nu några dagar det har varit snö men som tur så smälter det bort under dagen. Visst jag älskar snö men när det är mars och snart april så ska de vara vår.. och ingen annat :P


Kramar




En tanke

Fredag & Sjuk inget kul. Så det får bli sängliggande och dricka te med halstabletter i och dricka Aloe Vera i helgen, men kanske kommer att sätta mig vid maskinen ändå =)


Annars har veckan varit bra, Jag har färgat ett tyg som jag vill ha RÖTT men det blir aldrig den färgen jag vill ha. Så här om dan när jag fick in i förrådet hittade jag en RÖDA färgen jag ville ha. Blev jätte glad och de tyget räckte också till en jacka som jag ska sy =)


Sista veckan med sidenmålning, skönt.. det var inte lika kul som jag trodde, färgen vill inte som jag vill :P då är det inte lika kul :P hehe.. men kan inte alltid få det man vill =)

Har även arbetat med Affischen till Modevisningen så den är i stort sätt klart.


Snart är det påsklov härligt härligt =)  en liten parentes bara =)


Har tänkt hela tiden när jag skriver ett inlägg att jag ska skriva ett liten mening till en lärare jag har haft som dog för några veckor sen.. Så nu gör jag det..


En liten tanke till min lärare i Konst & Kultur historia som gick bort för några veckor sen.


Så.. nu var de avklarat. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film och dricka te =)


 

Kramar från lilla mig =)


KUA

Torsdag igen och det innebär KUA (Konstnärligt Utvecklings Arbete) där jag arbetar med att designa egna kläder efter min egen stil.. Nu håller jag på med en jacka som jag håller på att färga just nu från vitt till rött.


Tigigare i KUA så jag har gjort tre korta jackor, en blommig som tyget kommer från min mormor, det är lite kul att kunna använda även lite gamla tyger..  Sen en i lite tjockare siden som de är ett mönstrat tyg över, och en svart med snytning vid midjan och ett tryck av en tribal med blommor på ryggen. Sen ett par tajts med eget tryck på och sen lite till, och mkt mer =).


Nu har vi även fått tag i en provdocka som jag kan hänga upp mina kläder som jag har gjort och sen ta kort som jag kan ha till mitt portfolium.


Nu ska jag tillbaka till färgningen


Puss och kram




 

remember

I still remember our first night together, and the first kiss,
first time our eyes met, I remember how your skin smelled,
the same feeling I get today. Will always remember that day.

You are the only and the only one I ever want
The time I get to share with you is expensive,
believe me when I say this all is true, every word I say


Love you so much.


What a feeling

Så blev det att man kom till päronen i helgen..

Jag åker ju swebuss mkt enklare och billigare =)  men de blir alltid långtråkigt att åka buss, hade inte med någon stickning elr sådant, så jag tog med mig en bok *chockerande * jag vet =) hehe.


På bussresan hem nu så var det jätte mkt folk.  Så jag satt bredvid någon hela tiden, jag som tänkte att jag kunde sträcka ut mig lite.. men de gick ju inte.  När vi nästan var framme vid den stationen jag skulle av så kollade jag igenom mina mobilbilder och kom in på de med mig och Ola.. Samtidigt i mp3´n så kom låten what a feeling på, så kom det en liten tår. Saknar att vara i närheten av dig, Älskar dig <33


Idag så har jag fyllt i en ansökan om en lägenhet i Göteborg, sen lite vad jag vill söka till hösten..

Och i morron bär det av till Göteborg igen =) Där formodligen Ola står och väntar på mig när jag kliver av bussen <3 =)


 

Kramar så länge


Sammantattning


Helg ingen =)

Men nu i helgen har jag träffat båda mina syskon har inte träffat Emma på jätte länge, tror det var min student.

Kom på en sak :P förre helgen har jag ju inte skrivit något om :P då jag och Ola badade jacuzzi =), hade massage =) åt jätte god mat (som jag lagade) Fläskfilé med championer i gräddsås och  mina egna pommes gräddade i ugnen med soja och havssalt =) mumsfillibabba


Denna vecka var även sista tryckveckan och jag har åstadkommit massor med olika tryck och dels lite kläder till min kollektion och detta gjorde jag:

Sytt den svarta jackan, leggins och den vita tröjan helt själv =)




 

Gjorde en tröja till Ola som han skulle ha på rosa bandet festen
och jag färgade och tryckte men han valde tryck och text helt själv.





I lördags så kände jag att var här, såg snödroppar och sådana typiska småflugor som brukar komma fram på sommaren, men det var lite moln på himlen..


Söndagsmorgonen runt 6 tiden så vaknade jag till av att de regnade men när jag gick upp och kollade ut så snöade, det var inte lika kul, men nästa ggn jag tittade ut så regnade och har gjort det i princip hela dagen.

Jag tycker att jag borde vara mer ordentligare med att skriva i bloggen för det är mkt som händer men som sagt, de händer för mkt att jag inte har tid, men jag måste bara tag mig tid..



I torsdag så var jag ute och åt med tjejerna i på en thai restaurang som hete Yammi. Jag är ganska skeptisk mot sådan mat, men jag beställde friterad kyckling och sötstark sås, det gick ju iallfall ner =) :P 

   

RSS 2.0