The girl with three iphones

 

Nu äntligen har jag en ny mobil!! Jag har blivit tjejen med tre Iphones ;) min gamla, jobbets och så min nya hihi..

 

 

Medicin & Cult

Detta från Hemma butiken på Freeport! En medicin låda som passar in perfekt i vårt skåp i badrummet och en Cult skål till topps eller annat roligt. Har ju en pumptvål i samma serie och likadant mönster så blev super snyggt ihop!
 

Fira med Prinsesstårta

Hej hallå alla stekare!! Ligger ni ute och pressar så fort solen kommer fram? De gör jag :) därför är de så tyst här på bloggen. Men jag har sagt de förut och säger de igen jag ska försöka bli bättre!

 

I torsdags kom mina päron ner igen.. och de har både badat och solat medans jag och Jonas har jobbat men denna helg blev jag ledig, super skönt :) Så igår var vi hos syster Zara i deras nya lya och även syster Emma var där, så vi firade våra namnsdagar tillsammans. Zara och Emma hade förra vecka då de var fruntimmersveckan  och jag har namnsdag nästa torsdag.  De är så vi gör i vår familj! Jag gillar´t

 

Idag ska vi in till mässan och freeport och shoppa lite, dels ska jag byta telefon sen vad de blir för något som får följa med mig hem, de vet jag inte riktigt än! :) Sen på freeport finns det en hemma butik som jag älskar, farligt att gå in dit…..

 

My Love

 
 
 

vart går gränsen?

Hej hallå på er!! Hoppas ni har de bra :)

 

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Här finns de inga lediga helger inte men snart så ska jag få vara ledig. Första helgen i August ska jag och babe ner till Malmö och ha en liten minisemester. Syster har namngivning för lilltjejen så dit ska vi och självklart tar vi en tripp till Köpenhamn.

 

Åh jag var inne på nelly.com förut och de finns så grymt mycket snygga kläder där! Måste nog ta och klicka hem några snart.  Tänk om man kunde varit lite kortare kunde jag ha haft dessa ursnygga klackskor. Eller vad tycker ni, vart går ”gränsen” för klackskor? hur lång/kort ska man vara?

 

 

Bus är kul

Heej!! Nu äntligen är de fredag men inte är de ledigt för de, ska jobba hela helgen. Får se de positiva i det negativa att jag får mer i kassan! Nu är de bara jag och babe här hemma. Syster och päron åkte hem idag efter en vecka på besök. De var verkligen tyst när man kom hem. Saknar lilltjejens bus. Titta bara här ;)

Stjärnvinst

Hallå hallå!! Hur har ni det?? Hos mig är de toppen, nu är även min stora syster här med lilltjejen. Jätte kul att de vill komma hit och hälsa på.

Igår var vi på Liseberg och hade det super kul. Jag och älsklingen vann stjärnvinst på Marabou och Kexchoklad så nu har vi choklad några veckor framåt :)  

 

20-skjorta

Hej :) hoppas allt är bra med mina underbara läsare! Nu fylls det på med folk på löftadalen igen :) härligt. Tre nya kurser ska börja och är här hela veckan. Går kvällens syssla ;) att vika 20-lappar! Pappa fick ett litet ryck.. Mina syskon vek alltid 20-lappar som skjortor till födelsedagen :) fick man några sånna i ett kuvert, Lite roligare än att lägga platta. Testa och se om DU kan vika...

Tårta

Köpte med mig en tårta på väg hem från jobbet! Super god. En mazarinbotten med vaniljkräm och toppad med jordgubbar. Mums va gott!!

Söndag 15

Hallojsan! :) här var det inte skrivet på länge. Upps!! ;)

Har haft fullt upp på jobbet och denna vecka så är mina föräldrar på besök. Super kul. Kommer jobba mycket men lite tid har jag allt åt att umgås med dem. Igår efter jobbet var vi hos syster Zara i deras nya lägenhet. Jätte fin och mysigt, fick även träffa lillkillen en riktigt liten busunge :)

 

Har även övningskört lite med pappa super bra att han fortfarande får köra med mig efter alla dessa år, de var ju 7 år sen sist. Och de var ju ett tag sen.

 

 

Onsdag 11 juli

Halloj :) Hoppas mina underbara läsare har de bra?! Jag är ledig idag och imorgon så himla skönt :) Idag kommer snart Jonas föräldrar och mormor och hämtar mig så ska vi åka upp till hans jobb och äta mat :) mums. Fläsk med löksås är redan beställt till mig. Grymt gott :) hihihi

Sen blir de städa städa städa. Vi båda har jobbar rätt så mycket nu så vi har inte hunnit med men idag ska huset blir skinande rent :)

 

Farma biff

Tjoho :) gissa var jag sitter?? På jeansens och äter med älsklingen ♥ Vi ska shoppa lite nödvändiga och tråkiga saker.

Är så himla kul att vara tillbaka på Löfta igen. Idag var även babe där och jobbade i köket. en prova på dag, kanske blir en anställning där sen. håller tummarna. skulle vara super kul om vi båda kunde jobba där :) Kanske dags att vara lite social med älsklingen nu. Vi ses och hörs XOXO

Mandy´s Diner

Igår när vi var på Ullared så åkte vi vidare till Älvsered och åt på Mandy´s Diner :) vilket häftigt ställe, har ni vägarna förbi Ullared så ska ni verkligen åka 15 min extra för att åka och äta på de stället. De var en gammal bensinstation som la ner och byggdes om till en restaurang. Vi blev helt sålda på det så vi kommer verkligen åka dit igen :)

Miranda

Puhh nu är vi äntligen hemma ifrån Ullared!! Vilken dag. Åkte kvart i 8 i morse och kom hem kvart i 4 8 timmar har vi varit borta och mycket har vi köpt ;) hihi mycket sånt årsförbrukning som ftast är billigast på gekås som typ toapapper, tops, tvättmedel, filar.  Köpte även annat mycket fint. Hittade lite saker som passar till vinster som vi hoppas är kvar när vi tar våran julshopping :)

 

Vet ni var min underbara älskling köpte till mig, åh va jag älskar min man ♥♥♥ 

4 juli

Tjoho!! Vem vill sitta inne när de är sånt underbart väder ?! Inte jag, har varit ute så mycket som jag har kunnat. Hela helgen har jag jobbat på löfta och haft huset fullt av familjen :) har varit riktigt roligt att ha dom på besök. Mina underbara syskonbarn fick också hälsa på, de är allt för goa dom små liven.

 

Igår låg jag i sängen hela dagen, mådde inte alls bra, ont i rygg och ben och en riktig halsbränna, tur så var det inget långvarigt är bara lite hes nu. Imorgon blir det Ullared med min underbara älskling. Se hur mycket vi kommer hem med!

 

BTW är de någon som vet något om blogg.se appen?? Den verkar inte funka alls :S hjälp något?

 

RSS 2.0