Going

Hallå alla goingar :)


Då var man hemma i lilla staden igen, vaknade tidigt idag, så jag och mamma tog en promenad för att hämta lite paket som hade kommit, medan hon gick ner på stan tog jag en power walk på typ 40 min :) riktigt skönt :) och sen lite hemmaträning när jag kom hem, så nu är man nytränad och nyduschad :)
Igår var jag ju i Göteborg för att hälsa på syrran med familj :) lekte lite med August, gick en liten promenad till en affär, så då gick jag och A till lekparken :)




Visst är han en liten going ;)

Idag ska jag gå igenom lite saker i rummet som jag har bara blundat för dom senaste ggn jag var hemma, fast då var jag bara hemma över en helg, och nu är jag längre så då kan jag passa på :), ska även ta med lite julsaker till skolan sen :) vi har även börjat med färglära i fackteckningen och jag skulle ta med de övningar jag hade gjort, hoppas bara jag hittar dom och jag inte har slängt dom.. :S :) bäst att börja jobba :)


Just dä :) här är den toppen jag pratade om tidigare som jag själv hade sytt :)


blir även dagens outfit :)

Äntligen :)

God morgon god morgon :) vet ni vad jag gör??.. :) jo jag sitter i bilen på väg till GÖTEBORG :) äntligen.. :) tss^^ de var länge sen jag var där nu men idag får jag åka ner :) hehe ska träffa syrran med familj :) ska bli kul :) se vad vi hittar på idag då :) btw så bloggar jag via iphone, ni som har en och en blogg. Vet ni hur man får upp bilder?? :) för jag kan/vet inte hur jag kan lägga upp bilder :/ ni som kan please hjälp mig :) tack på förhand :) puss & hej, kommer nog skriva mer under dagen :)

ett stopp på...

Åh har äntligen kommit hem nu :) så nu är de lov och ska vara hemma i en hel vecka :) whooohoo :P tss^^

På vägen hem så blev de ett stopp på A6 :) lite blev köpt.. (lustigt) men skulle kollat på skor, men de blev inget med det.. :P bra jobbat :) hehe^^

Men detta blev köpt ialf :)

Chinos, topp, blus och trosor :)

Nu blir de tvmys med chips och dipp och idol :) (fredag så får bli lite onyttigheter)

ojoj, va tiden går..

Nämen hallå på er :)


Nu har de hänt mkt :P ehhe elr aa kanske inte så mkt ;P men har hunnit med sååå mkt på sömnaden :P har sytt två skjortor, ett par chinos och en oversize tröja.. sen nu håller jag på med en gullig sak till jul ;P som ni kan få se sen.. blir en lite överraskning så länge ;) tss^^ bilder på kläderna kommer nog också upp snart, men inte nu blir nog när jag kommer hem ;)


Men shit hörrni.. De är redan torsdag och de är loooov snart :) så himla gött ;) och i morgon slutar vi tidigt, el aa halv 1 så då blire bara att sticka upp och ta på sig jackan och gå ner till maten för att se om de är något gott, annars till stationen, och åka till Jönköping ;P ska möta upp päronen på A6 för en liten shopping tur ;) får se vad som blir handlat :)


Bjuder jag på en höstbild, som jag tog senast jag var hemma :)

101027

God morgon :)

Dålig uppdatering.. mm jag vet, men de finns inte så mkt att skriva om, men ska försöka :)


Idag har vi sömnad hela dagen lång ;P och jag ska fortsätta på mina chinos ;P vet inte alls vad jag ska göra när jag blir klar med dom ;S :P aa får hoppas de kommer upp något ;)


Snart är de frukost.. så ni får en härlig låt så länge, som verkligen spelas mkt på mitt rum just nu ;)


 

25 okt

Hallå :)

Dålig uppdatering de har varit, men har inte haft så mkt tid, har varit hemma i helgen, så bloggen fick en liten semester ;P men hade de mkt mysigt hemma, träffade ena kusinen och moster på pappas sida, de sov även över, så de var trevligt ;) och har tom kanske skaffat boende till sthlm under en vecka efter jul ;) mysigt mysigt.. berättar mer om de.. ni får hålla er lite till ;P men de är stort :)
Sista veckan nu innan lov :) de är gött :P ska ta och plugga lite mönster snart, men tänkte att jag skulle ta och höra av mig, så ni inte blir oroliga :P hehe^^


En blomvåg i det mörka

Såg att min mor och äldsta syster hade gjort lite reklam för mellan systern Zara.. så jag passar oxå på ;)
kolla in detta.. tänk att min syster har Designat dessa lampor, wow :) Blomvåg från markslöjd.. Jag skulle själv vilja en sån i min lägenhet sen :) så.. spring och köp en nu, och lys upp den mörka tiden som kommer ;) tss^^

äntligen....

Hallå mina solstrålar :)

Regn och rusk blev de här hemma, men tur de att man är inne ;) igår var jag hemma hos Sandra och hade lite myskväll med henne, åt lite godis och kollade på idol ;) fast de blev inte så mkt kollande, vi pratade mest :P sååå mkt att ta igen :) så på morgonen nu tog vi en liten tur i staden, tog typ 20 min sen va man klar, ganska liten och inte mkt att se.. ;P var inne på Gina Tricot, och såg ett par as snygga svarta chinos, så ska nog ta och införskaffa mig ett par sådanna :P

Väl hemma kollar jag igenom min post och ser att jag har fått paket :) ÄNTLIGEN så fick jag min efterlängtade klocka :) beställde den i mitten av sommaren, och fick den i veckan, men väntar man på något gott väntar man aldrig förlänge :) tss^^



Visst är den fin ;)

måste bara säga... jag lyssnar på julmusik nu.. :) love it ♥

mystjejsovkväll

Medans jag skrev och publicerade förra inlägget, skrev sandra till mig på fb chatten, och frågade om jag ville komma :) klart jag ville det :) så när jag kommer hem blir det bara äta och packa om för en mystjejsovkväll hos Sandra ;) tror jag behövde det :) så de kom i rättans tid :P hehe^^ se om de kommer upp lite foton efter helgen.. Hade tyvärr ingen bild på oss nu, men de får vi fixa i kväll ;) tss^^ elr va säger duh?? :P
 

Bara för de får ni en bild som är tagen exakt ett år sen, på västkusten från mitt fönster..
mm slå de ni om ni kan ;) då kan ni förstå att jag saknar västkusten ♥

höstmiddag

Fredag, och de är helg :) hade tänkt att stanna i helgen, lite mot min vilja, men idag bestämde jag mig för att åka hem :) och tur var de för dan ska åka till norrköping och på vägen släppa av en tjej i linköping, så då hoppas jag också med.. palla vara kvar… ååhh ;(

Igår hade vi höstmiddag, de var trevlig, åt jätte god mat :) så de var ju bra :P de var trerätters :) förrätten var en plätt med räk/ägg röra, den var lite lös och med ärtor i, och jaag åt det :) alltihop ;) även räkorna :) tss^^ varmrätten var helstekt kotlettrad, kulpotatis med svartpepparsås, men sallad och vitlöksbröd :) men ingen potatis för mig del.. de ska man inte äta.. Åh efterätten var en brownie med hallon och grädde :) mumms va god den var, och mkt farlig :S



etikett

Scha Scha :) måste bara säga de att vädret.. mmhmm helt underbart :) love it ;) tss^^


Redovisat våra etiketter nu på morgonen :) allas var jätte fina :) och så här såg mina ut :) och jag tror nog att jag kommer använda de när jag säljer sen :)



© THAALINS DESIGN ©

hmm titta titta... ;)

Tjena :)


Har haft sömnad hela dagen lång, och jag är klar med mig skjorta :) yhaaaj :) och eftersom vi har en vecka kvar så ska jag göra en till :P fast en oversize cowboyskjorta ;)


Vet ni en jätte kul sak el??? Idag vid lunch började de SNÖA ååhhh så himla kul :) och de är fortfarande lite snöblandat även nu.. åååhhh är helt glad, ni fattar inte vilken julkänsla jag har haft på sistone, och nu kom de lite snö :) de är ju bara pricken över i´t :P tss ;) men de kommer nog inte ligga kvar, men får va glad ändå :)



mmm titta titta???!!!

Ny design

Så.. då har man gjort om lite på design här på bloggen :) ville ha en lite roligare header, och de är ju höst så varför inte en höstligare header ;) va tycks?? 

Träning

Hallojsan..

Kunde inte skriva något i går för internet kronglade :S men nu funkar de utmärkt :)


Haft sömnad nästan hela dagen, förutom en lektion som var vävteori, på sömnaden så ska vi ju sy en skjorta, egen designad och min blir skit snygg, nästan klar ska bara sy på ärmarna och manschetter och knappar, sen prova och finslipa på formen lite :)


Har kommit in i svackan igen :S ;/ men men strunt i de nu.. de är tisdag och de är träningsdag.. Sen blir de lite styrketräning på rummet, och i kväll är de Paradise Hote :) någon mer som ska se det??


Då var man...

Då var man på skolan igen då efter en härlig helg hemma hos päronen.. är så grymt trött så de blir att packa upp och gå o lägga sig direkt.. berättar mer om helgen i morgon :)

morgonpromenad

God morgon :) elr jaa halv 1 så de är nog middagsdags :) hehe morgonen började jag och mamma med en rask träningspromenad ca en timme runt kvarbacken :) lite kallt, men de var ganska fint ;) halv 9 på morgonen hade inte frosten försvunnit än. Dagen forstätter med tvättning och lite plockning i rummet, hade med mig ganska mkt kläder hem, så de ska hängas in osv.. senare i dag ska ska vi åka till mormor och morfar på lite fika :) härligt härligt :)
 

hemma mys

Hallojsan :)

Då var man hemma i lilla staden igen hos sina päron :) har ätit lite god mat, som jag själv har lagat :) fläskfilé med champinjoner med sås :) mkt gott :) snart är de dags för IDOL, med lite chips och dipp ;)

Får se vad helgen har att erbjuda, ska ta o hälsa på Mormor & morfar en stund i morgon ialf :P


101013

Hallojsan :)

Torsdag redan, veckorna går riktigt fort.. Hade fackteckning nu på morgonen :) o de är så himla kul :) förr så hatade jag att teckna och måla, men inte nu längre, tycker de är skit kul :) och jag har pysslat med de vi gjorde på lektionen hela dagen sen vi slutade :) och nu är jag klar med de.. NI som inte vet så skulle vi göra Etiketter i prototyper och sen redovisa efter två veckor, och jag blev jätte nöjd med mig, tror jag säkert kommer att använda den själv snart/sen :D


Idag ska jag ta och packa lite till helgen, ska åka hem igen :) så ska nog ta och se om de finns lite saker jag kan ta hem :) de finns de nog, har redan fixat två kassar med kläder som jag inte använder, slipper de ligga och ta plats, kan jag köpa nytt ist :) hehe nee de ska jag verkligen inte ;) jag har shoppingförbjud denna måndag.. se hur länge de håller :) de gäller bara att inte gå ner mot stan :) tss^^


Rydboholms Tryckeri

Hallå :)


Hemkommen från en heldag på färd :) åkt som sagt till Rydboholm först.. De var jätte intressant och coolt att vara där :) fick se hur de går till att trycka maskin och för hand :) när vi kom upp till en våning där de hade schablonerna till maskintrycken, var  min första reaktion WOW  för de låg rullar från golv till nästan tak, och flera meter, där hade de 7000 olika schabloner, de är coolt :)


Eftersom jag har såå många bilder, lägger jag dom i små st, så får ni klicka på bilden för att se den större :)

 
     
    


Här trycker de med masiken, och där är rullarna jag nämde tidigare


Här är schablonrören som jag nämde... WOW från golv till tak och lagervis :) 7000 st


Screenramar :) fuuuullllttt med dom med :)


Stooor screenram :) tror den var ca 120 bred och 180 hög,
 kändes som den var lika lång som mig.. och jaaa jag är lång..


Så ska de trycker bli som de trycker för hand, som finns i småbilder..
Trycker de en färg i taget, och den trycker vartannat tryck och åker tillbaka
och trycker vartannat igen, så färgen hinner att torka..


.... BUSS



Efter besöket där, åkte vi in till Kinna och åt på en jätte bra och fin thai restaurang, ooo guuu va gott de var :) en buffé lunch med mkt mat och dryck för 75 kr :) mkt bra mkr bra :P

Sen åkte vi vidare till skroten :) de blev lite tyger där :) men de får ni se sen :P de var lite kul att två av personalen sa att ”dig känner jag ingen, du är rosa tjejen :)” hehe tyckte jag var lite kul, att de känner igen mig :P och varför just rosa då :P hehe lusigt Carin, jag är en rosa tjej :P så varje ggn jag är på skroten köper jag alltid något rosa tyg, ett elr flera :) denna ggn blev de inget rosa tyg men de blev riktigt snygga rosa knappar ist :) ville köpa en jätte stor knapp på 7 cm, men 35 spänn, lite väl saftigt för den :P så de blev den mindre modellen, för 4 och 5 kr :) fast de får ni se sen när jag håller på att jobba med min skjorta :)

Vi ska till....

God morgon God morgon :) Pigga o glada?? :)

De kändes som man gick upp i ottan i morse asså :S.. ne men gick upp halv 7, och ändå så är jag klar en halvtimme efteråt, trodde inte riktigt de skulle gå så snabbt, kunde jag lika gärna få sova lite till :P  Men ialf :P så om en liten stund jag ska ner och äta frukost, sen bär de av till SKROTEN :) Ååhh ska bli så kul att åka dit igen :P först så skulle vi på ett studiebesök till Rydboholms Textil, tryckeri de kommer nog bli spännande tror jag :) får hoppas på de ialf :P

12 okt

Hallå alla goingar :)


En riktigt bra dag idag :) jag gjort klart mitt mönster till min egen designade skjorta och även hunnit med att sy toillen :) mkt nice mkt nice :) Oh fick även veta att ett av mina tyger som jag beställde av en man har slutat att tillverkas, så de var inte så kul, men de är himla tur att vi ska till skroten i morgon :) Så då ska jag ta o köpa ett nytt sånt tyg :) hoppas bara att de har de jag vill ha :P annars så vet jag att jag har de hemma, så jag skulle kunna se om de funkar ihop med resten av tygerna :P för jag ha nämligen ha tre olika :P ÅÅhh den kommer nog bli skit snygg tror jag :)


Nu ska jag ta lite fil och banan och sen blire Paradise Hotel:) sen sova, för jag ska upp tidigt i morgon :S tss^^


Det blir en...

Vaknade lite tidigare än vad jag hade trott, satte kl på 8 men vaknade ändå vid halv 8 :S.. kanske beror på att de lägger asfalt precis utanför mitt fönster… shit va de ska hålla på att fixa med allt nu när vi elever har börjat, kunde dom inte ha tänkt på de innan :/…  men ialf.. Har hunnit med mkt nu på morgonen :P har rensat ut massor med bilder och musik på datorn, och även hunnit mer lite i rummet, men vill inte göra för mkt för gubben ska ju in och sätta i rören, han borrade ju bara i går.. han kan la göra klart när han väl är inne i rummet, känns så jobbigt att ha honom här.. 


Vi har sömnad nästan hela dagen idag :) yhhaaaeeeejjjj :) vi ska börja på våran skjorta :) jag hoppas att jag har fått mitt sista tyg, så kan jag sätta igång :P för jag tog med mig de sista hemifrån :) ooo satt o skissade på skjortan i går, och den blev så himla snygg :) hoppas bara den blir som jag tänkt mig :) men de blir den nog :) jag är ju duktigt :P tsss^^


Bara för att så kan ni få en härlig höstbild, som jag tog i morse :)


11 okt

God morgon God morgon :) måndag igen, företagsekonomi och mönsterkonstruktion står på schemat idag :)

Vaknade av den dära borraren i morse som gick in i grannens dörr, så förhoppningsvid så gör han mitt rum underdagen, så kan jag städa och ta de lugnt sen, för nästan varje morgon förra veckan var man jätte nervös att han skulle komma in innan man han göra i ordning sig, men vi får hoppas att han gör de idag som sagt :)


Var hemma i helgen då, jätte skönt att bara få vara hemma och slappa, åker kanske hem nästa helg med, för
Dan ska ändå hem, så jag kan lika gärna passa på att åka hem då, för här på skolan finns de ju ändå inget roligt att göra på helgerna, de är ju typ bara festa och film känns de som, men men..


Carin´s outfit med Thaalins Design ;) ♥

"Kärlek på meny"

Scha Scha

Har varit riktigt skönt att vara hemma i helgen :) kunnat hämta lite saker och framförallt mina tyger och mönster :) så jag kan sy massvis nu :) nu jävlar ska vi komma igång att producera kläder för fullt ;) Men shit va mkt tyger jag hade, trodde inte jag hade såå mkt :P men de är bara bra, slipper jag köpa så mkt när jag ska till skroten sen :P


Ska snart kolla på Dansfeber reprisen, missade de igår, för vi kollade på ”Kärlek på meny” ist :) den är riktigt bra och romantisk :P innan den så blev de Step up 2 – The street som visades på tv´n. Älskar verkligen dom filmerna, step up 1 & 2 blir riktigt sugen på att börja dansa igen ;) ska nästan ta o kolla om de har någon dans på gymmet.

Thaalins har handlat


Oj va trött man blev, nästan 5 timmar på stan :) mkt nice ;) och mkt blev de köpt också, så ingen mer shopping denna månad, se hur långt de funkar :) hehe^^


Detta blev det :)




...Läder kjol...Volang väst...Bastopp...blus...Topp...Svarta Jeans...Ögonskugga+pensel...


Nu blire mys med både mamma & pappa, blir nog en film, tror de kan bli Kärlek på meny


shopping dag

God morgon på er :)
Hoppas ni sov gott?? De gjorde jag, sov som en stock och drömde och fashion ;) hehe inte så konstigt när de är typ bara de som rullar i tankarna just nu :)

Då var man helt plötsligt hemma hos päronen ;) så jag och pappa ska ha liten dag tsm, ska åka in till Linköping och shoppa lite ;) ska kolla på nya vinterskor :) och till min älsklingsbutik ;) gunnes väskor :) love it :) tss.. nepp dags att åka så man får mkt mkt tid på stan :) återkommer säkert i kväll :)


Yeeeeesssss!!!!!!!!

Hallå alla era goingar :)


Idag är jag glad igen :P i morse när jag vaknade och skulle kolla mina mail hade jag fått svar från en av mina praktiksökande :P hihhi ÅÅhh jaa jag har fått praktikplats :P berättar med om de närmare :P hoppas bara att jag hinner före att berätta de för päronen, så inte mamma läser de :P för jag åker hem om en timme :P så tänkte överraska de att berätta då ist för över tele :P ihihi men jag tror de kommer bli grymt bra, och jag kommer nog lära mig sjukt mycket :)



Ska ta o städa rummet, så de är fint och snyggt tills jag kommer tillbaka :P så kan jag se om de är några saker jag inte behöver, för ska ha med mig lite saker ner, och många tyger, för jag är så grymt sugen på att komma igång att sy ordentligen nu :)

etikett

Heej hallå :)

Håltimme nu ett tag, eller Epra egentligen.. alltså egen arbete.. Vi fick i uppgift på facktäckningen nu på morgonen att göra egna tyg och pappersetiketter:) vilket jag tyckte var riktigt kul :P jag har tyglappar, och jag har funderat jätte länge på att skaffa pappersetiketter :) så de passade ju skit bra :P hhehe, så jag håller nu på för fullt med att skissa upp formen, vet på ett ungefär hur de ska se ut, stå de vet jag helt säkert :) men vi har två veckor på oss :P så jag kan nog göra lite i helgen :P när jag har varit hemma och hämtat lite, blir de lite mer saker som ska med hit :P


Snart kommer de en som ska borra hål genom väggen för att sätta upp sprinklers. Såg hur de såg ut i andra korridoren, och massor med rör överallt.. inte så snyggt kanske, men tur är de att jag bara ska bo här till sommaren och inte längre :P och man kommer säkert inte lägga märke till de heller :P


Nu vid 2 kommer vi ha klasstimme och praktiksamtal, jag har ringt lite till nu efter lunch, men jag känner mig inte lika pepp längre :S får prata med läraren och säga vilka jag har hört av mig till och vilka mer idéer jag har, för praktik de ska jag bara ha :D

Miss pink

Hallå :)

Håller på förfullt med att kolla praktikplatser, den jag absolut helst ville vara på tackade nej :( surt som faan.. men men, de är bara att bita ihop och söka vidare :) har lite andra planer nu med.. så ska se om de funkar :P


Idag blir de att ut och springa, för shit de känns som man bara har ätit idag ;) hehe måste även packa lite, för jag ska hem till helgen :D Dan skulle hem och han kör ändå genom staden så jag passar på :P kan man lämna lite och hämta lite kanske :P hade sån där julkänsla när jag vaknade imorse, så kanske ska ta med mig lite julpynt :P hehe kanske ska vänta med adventljusstaken, även fast de är så mysigt, men ett litet tag ialf :P till höstlovet.. då kan jag hämta den ;)


På tal om jul, så när jag var inne på Åhlens för några dar sen, hittade jag massvis med fina saker som jag önskar mig i julklapp :P de är självklart rosa, men ni som känner mig förstår juh :P hehe asså vissa av sakerna är ju bara menade för mig :)



Asså kolla stekpannan... EN ROSA de är ju bara för sött :) tsss^^^

Klaaar ;)

Då var halsduken klar :) Va tycks?? :)




Snygg va :P
 Den är inte riktigt klar än, ska nog sätta på lite pajletter och piffa upp den lite ;)

sockervadd & polkagris..

Vävt hela dagen lång, visste inte riktigt i i början hur jag ville ha färgerna, men sen slog jag ihop dem, och de blev jätte bra :P så då körde vi på, och jag har typ 60 cm av 200 cm :) förmodligen ska jag sy ihop det som en 8,  kanske sätter på lite pärlor och pajletter :P men just nu ser det ut som en blandning mellan sockervadd och polkagris :P




Fick räkningen idag med, var mkt bättre än förre månaden :) så ska nog ta och betala den redan nu så har jag de överstökat :D kan jag shoppa lite sen :P hehe nee de ska jag inte, för nästa vecka ska vi åka till SKROTEN en stor tygaffär med mkt bra priser :)

101005

God morgon God morgon :)

Hade sovmorgonen idag, men vaknade ändå vid halv 8 av att de borrar ovanför mig :S de ska sätta upp sprinklers i varje rum, så snart kommer dom la ner hit och ska borra.. Passade på att ta en Shakemix drink nu innan vi börjar, så tar jag bara något litet sen på fikat, annars blir de frukost för mig, och nee :)


Idag är de nästan bara väv som står på schemat, har textilkunskap nu på morgonen :P brukar inte vara de bästa, men intressant är de juh :)

Måndag..

Hallå där :) Måndag och ännu en vecka avklarad :P inne på 6:e veckan redan.. de går riktigt fort :) känns som man har varit här mkt mkt längre :) sitter och kollar igenom lite praktikplatser, har redan ringt och mailat, den som jag absolut helst ville vara hos, sen finns de många som jag vill vara på :) de är svårt att välja hehe^^


Hade en riktigt kul helg i götet :) var kul att komma tillbaka :D har verkligen saknat det :) får ta en helg att åka ner till skolan sen :) de blev inte sååå jätte mkt bilder märke jag sen :P hade annat för mig ;) hehe oojojj :P en blev de ialf :P

Lite shopping blev de självklart i götet :P köpte bland annat detta på rean :P älskar rean ;)




Linne - Cubus
Halsband - H&M
Skjorta - H&M
Leggings x2 - Bikbok & Cubus
Läderhandskar - Åhlens city

Puss & Hej

På tåget..

Hallu :) sitter på tåget på väg hem till Värnamo nu :) haft en riktigt kul och bra helg :) saknar redan Sheila :) får åka ner snart igen till henne :) var ute i fredags och träffade två till löfta polare :) Martin och Hugo :) mkt trevligt :) tss^^ vi sa de att alla vi får åka ner en dag till skolan :) men guuud va folk har förändrats sen jsg slutade där :s.. Tog inte så mkt bilder men några ialf :) så de kommer nog upp i kväll elr i morgon :) beror på vad jag orkar :) är ganska slut efter en heldag på stan :) sjukt mkt folk.. De hade modevisning i nordstan :) sa de till Sheila tänk om några år så går de modeller med mina kläder där uppe :) hihi fett nice juh :) Sitter just nu i Borås och en timme kvar tills jag kommer hem :) ses senare :) puss puss

Götet.. here I come

Första oktober :) sommaren är slut och de blir bara kallare och kallare, typ som de var i natt, tydligen så sätter de upp vattensprinklar i varje rum i de huset jag bor i, och i går eftermiddag, så borrade de in i en ledning, som då gick till mitt rum, och poff så gick elementet sönder och de blev svinkallt, så jag fick sova med tre filtar + duntäcke och ändå frös jag lite, ooo va sur jag är, så jag pratade med internatföreståndare om detta, och jag känner inte för att betala så j**vla mkt som jag gör, så jag ska gå och prata lite med rektorn och se vad hon kan göra, för de är mkt som inte har funkat på sista tiden, de går en sak efter vartannat :S inte okej….  


Men nog om det.. snart ska jag gå ner till stationen för att åka till GÖTEBORG, ååhhh kommer ha så kul, synd bara att holly inte var där, men jag får träffa Sheila och förhoppningsvis Rania. Får se vad helgen har att bjuda på. De kanske kan komma några snabba inlägg, men den tar jag mkt av det när jag kommer hem, för nu vill jag bara njuta av tiden jag är där :)



Sheila & Jag ♥

RSS 2.0