Årets andra glass

Haallå!!! Har precis varit i Apladalen med klassen och kollat på Bruno Mathsson och hans möbler, sen blev vi bjudna på glass :) mycket snällt! tog min favvo glass, magnum mandel tror nästan de är årets första glass.. nee andra glassen för i år.. :P Jaha då är de dags att packa ner de allra sista i rummet för imorgon bär de av hemåt igen, och då tar jag med mig en väska, så har jag bara en liten väska och sängkläderna att ta sen.


Kommer bli skönt med ett litet minilov nu innan skolavslutningen, lite roligt att vi är ledig i 5 dar sen skolan i 2 och sen avslutningsdan.. Hoppas de är fint väder hela tiden, ska jag bara steka i solen :) Även ta och tvätta och packa om alla väskor och låder innan nästa lass ska packas, åh va jag längtar :)




Insektsfångare

Sitter här och kollar runt bland mina favorit bloggar och hittade en tjej som tipsade om en otroligt bra pryl.  


En spindelplockare, är helt perfekt för oss som är rädda för spindlar och andra insekter och vill absolut inte komma i närheten, är den här ett otroligt bra kap. jag önskar mig en..  Då slipper pappa komma springandes med ett papper för att ta bort spindeln, medans jag halv gapar och vill döda den.. :P kan jag ta bort djuret helt själv.. kanske :S Får rysningar av bilderna så..





Här finns den

4 dar kvar..

Nämen hallå :) Har precis tagit en liten tupplur på balkongen i solen, ååhh de var så härligt :) Men är inte de minsta pigg för de, har huvudvärk och trött i kroppen, får nog lägga mig ett tag till där ute.


Jaha dagens lektoner var inte mkt det, skulle städa i gympasalen efter helgen, och de gick på en timme så har varit ledig resten av dan, super skönt.. och nu är de bara 4 dar kvar i skolan.. så himla sköööönnnttt!!!!!!!! Sen bär de av till Åsa, havet och klipporna. Å underbara holly-day


Textilakademins modevisningen 2011

Här kommer en liten bildbomb från Textilakademins modevisningen 2011
Börjar med mina tre snyggingar
♥♥♥
 




















Slappar dag

God morgon på er, guu va skönt att äntligen få sova ut!! Skulle kunna sova ett par timmar till, men tyvärr kan man inte ligga i sängen hela dagen även fast de känns en aning inbjudande just nu.. 


Igår hade vi dom två sista föreställningarna och jag tyckte dom gick as bra :) så de kändes super skönt av avsluta med en succé. Efter sista föreställningen åkte jag och päronen ner till Lilla Krogen som har kvällsbuffé med hur mycket mat som helst, friterad kyckling, oxfilé i soja och lime sås, wokade nudlar, sushi. Sen en stor dessert buffé med friterad banan :) Så var verkligen mätt i går när jag gick därifrån :)
Lovar att lägga upp bilder så fort jag kan från modevisningen..


Idag blir verkligen en slapp dag, ska tvätta och städa rummet,  skönt att jag inte behöver packa mer, de blev en full bil igår när päronen åka hem. Kom på de ut och träna ska jag göra idag, har inte hunnit med de dom senaste dagarna så de skulle verkligen behövas, efter allt svullande dom senaste dagarna..

Två kvar..

Go morgon :) Sovit gott?


Gårdagaens premiär var inte helt den bästa kanske för min del, tyckte inte alls de gick bra, men idag har vi två shower kvar att visa, då jäklar ska allt sitta och allt ska bli perfekt :P
Är helt slut i hela kroppen redan efter en dag, kommer vara helt död på söndag, åh en massage skulle inte sitta fel då :)


Igår kväll packade jag ner i stort sätt hela rummet, har kvar lite kläder till de kommande dagarna och annat jag behöver, annars är allt nerpackat, så himla skööööönnntttt :) Päronen kommer att se den sista showen så de passar perfekt att de tar med sig hem all min packning, så jag slipper bo i kartonger :P


Just de kom på att jag inte har lagt upp bilder från Liseberg :) Här kommer dom..


 
Anni ♥




Muuuuuuuummmmmmmmmmmmmsssssssssss♥♥♥♥


♥♥


Ännu mer mat ;) Lunch buffé på Jeansens ♥♥


♥♥


♥♥


Sammys äventyr i 3D :P

Första visningen

Heeej.. Första visningen av Textilakademins Fashion show har nu visats för skolan, och ikväll kl 17:00 är de premiär för allmänheten. Hoppas jag får se någon av er där i publiken och klappa händer :) Annaras så!!, Ne ni kommer verkligen ångra er. Vi är såå jäkla bra och så snygga :)


Öva & Öva

Hallå :) Jaa det blev en lång dag. Öva och öva, jo öva, sen öva och öva.. det har dagen gått ut på. Samma gäller morgondagen, men snyggt och bra kommer de att bli :)

Få se hur mycket uppdatering de kommer att bli de närmsta dagarna, men jag ska försöka att hålla er uppdaterade. Är helt slut nu så ska gå o krama kudden :) Natti Natti

En månad senare

Heeeej :) jag är äntligen klar med väven  :) blev jätte snygg ;) så nu ska jag bara knyta ihop alla trådar och sy till en baksida. Så nu sitter jag faktiskt här med en chokladbit för att fira att jag äntligen är klar :P Hade ändå tänkt att köra Zumba sen ikväll så de är okej då, tycker jag :P


Började lite smått att packa ner mycket av de saker jag inte kommer att använda här framöver, och en full hockeyväska och en till väska blev full, och de finns ändå mycket kvar :P räknade ut att de inte är allt många dar kvar nu, för denna vecka är tre dar och då kommer vi bara jobba med catwalken och fixa snyggt där, sen nästa vecka har vi två dar som jag tror kan vara lektioner, sen har vi ett litet mini lov på 5 dar, sen är de bara två dar kvar sen är de AVSLUTNINGEN.. mycket skönt :)


24 mars


och 24 maj idag så en månad senare..
Har lagt ner 40 timmar

nice surprise

Jaha då var denna helg snart över. Ska snart äta lite mat sen blir det att åka iväg och hoppa på buss och tåg mot Värnamo igen.. guu va skönt att de snart är över :)


Inte många dar tills vi slutar och mitt lass går ner mot Åsa och Löfta där hela sommaren ska tillbringas med jobb och härligheter.


I fredags fyllde vännen Holly 20 år och hon gav mig en rejäl överraskning. Att hon ska jobba med mig i sommar. Blev så glad att jag började gråta. Har inte alls träffat henne mycket detta år. När vi slutade i augusti har jag träffat henne två ggn.. så jag saknar henne en aning.


Bild fr förra året. Holly´s underbara present från oss

En helg hemma

Hejhej :)De blev en helg hemma i lilla staden hos päronen. Har lite att fixa tills nästa helg, så fick åka hem, men de är alltid lika skönt att få komma hem.


Igår satt jag och handsydda på min kavaj, som blir super snygg förövrigt :) Förstår att ni kanske är lite nyfikna på vad jag håller på med. Kommer hålla de hemligt några dar till. För Fredag den 27 kl 17,00 är de premiär för våran klass modevisning, och vi har tre visningar under helgen. Har du vägarna förbi så stanna till och ta en titt:) Så då kommer våra 90 outfits att visas upp på catwalken :)


Jag kommer att visa upp mina tre här för er tråkiga som inte kunde ta er hit :) tss^^


Torsdag 19

Hej hej :) oj va mkt jag har fått gjort idag :) började på kavajen i morse och är snart klar med den :) super kul, de jag har kvar är mansetter, knappar & knapphål sen att sy fast fodret, men de tänkte jag göra ikväll för hand :) Så om kavajen blir snygg så har jag nog med den på visningen nästa fredag :) wii de börjar verkligen närma sig nu så himla kul :) 


Mm snart är de fredag och helg :) då ska jag åka hem till päronen och bara ta´t lugnt ;P ne jag har lite saker att göra, tänkte att jag skulle kanske göra lite smycken till modevisningen, har alla pärlor och allt annat hemma så får passa på i helgen nu :)


Sant eller Falskt

Jaa då var tisdagens lektioner avslutade, skööönt. Vävning hela dagen och jag vävde en liten bit men långt ifrån klar, men jag ger väven denna vecka sen klipper jag ner den och monterar ihop den sen.


Satte mig och läste lite bloggar nu och de stora ämnet just nu verkar vara denna mannen som tror sig säga att jorden går under 21 maj???!!!!


Asså hallå, är de ett påhitt elr? jag tror de är ren bullshit, kollade på klippet om mannen som sägs veta allt och berättar om varför och vad som kommer att hända. Han sa att de kommer bli en jordbävning runt 18 tiden på lördagen och den kommer vara så kraftig så att gravarna kommer att öppnas och kropparna kommer förvandlas till andliga varelser och komma till himlen.. Vad är de för något snack?? Typ som om de inte redan finns, vi är grymt omringade av andar och andliga väsen, sen finns de ju de som inte tro på andar och sånt, men varför då tro på denna man som tror sig veta allt bara för han har studerat bibeln??


Kolla på klipper här och säg vad du tror?? Hoppas ni inte blir skrämda av denna man. Tro på de du själv vill och kan..


no name

Då blev de kväll innan jag hann skriva något. Lektionerna slutade runt halv 2 idag, super skönt, så har suttit uppe i sysalen till halv 8 och sydde på mina shorts som är i stort sätt klara, de är bara knapp och fixning av linningen, sen är de helt färdiga :) då äger jag äntligen ett par höga & korta shorts :), (märkte att de lät lite konstigt men de är högmidja och korta nertill ;) Kommer visa bild på det :)


Nyss så satt jag i soffan och kollade på ”en unge i minuten” medans jag sydde fast fodret på min kavaj, så den är snart också klar, ska ta och sy på knappar imorgon tänkte jag, börjar inte förens 10 så hinner med de om jag går upp till frukost ;P


Åh imorgon börjar en ny period för min grupp och vävning står på schemat denna gång, super kul.. eller inte!!!? Jag måste bli klart med min dyna som jag påbörjade förra perioden, super jobbigt och ganska tråkigt, men den SKA bli klart.. håll tummarna ;P


bild:google.se

Söndag 15

Heej, nu är jag äntligen hemma, eller aa tillbaka på skolan.. Resan gick bra men riktigt långtråkigt dag, sov nästan hela resan och är fortfarande super trött, så ska nog lägga mig ganska snart så jag orkar med morgondagen.. Se vad den har att erbjuda ;P ganska slapp dag.. tror jag.. så imorgon blir det mkt egen tid som ska göras mycket på, har fått några nya idéer under helgen som ska tillverkas :)

Detta fick hänga med mig hem :)


I väntan..

Hallojsan :) hoppas ni har de bra!? Själv sitter jag på espresso house och njuter av en chai latte, och kollar på allt folk som går förbi, två timmar kvar tills mitt tåg går, och har redan gått på stan sen Kl 1, pallar inte gå mer ;) förvånad?!?.. Jag är ;p ^^ hittade två super snygga blusar på rea och en blus/skjorta som fick följa med mig hem. Sen hittade jag min lotion på yves rocher som jag alltid kör med varje sommar, en olja för solandet och en lotion efter duschandet :) blir sån otroligt snygg och jämna färg av dessa, tyävrr kan jag inte lägga upp bilder när jag bloggar från mobilen men ska läggs upp bilder när jag kommer hem:) jo en sak till jag bara älskar Göteborg :) <3

Liseberg here we come..

Goo morgon goo morgon :) frukost i magen och färdigfixade, elr jag ialf ;) så snart ska vi bege oss till bussen för att åka in till Götet :) ska ta en snabbstopp hos syrran så ska jag bara lämna min väska slipper jag bära runt den, sen vidare till LISEBERG!!!! ÅHH ska bli sååå kul och ska åka allt ;P nästan^^

Igår åt vi på en thai resturang och självklart tar jag de gamla vanliga ;P friterad kyckling med sötsur ;) och annie tog biff med bambuskott så vi tog lite av varandra ;P och självklart friterad banan till efterrätt :P tss sååå otroligt gott och onyttigt, men WTF ;P och mätta och belåtna gick vi hem och såg så ska de låta och sen fame efter det ;P

Fredag 13

Heej alla solstrålar :) hoppas ni har de bra?!. De är ju fredag så vem har inte bra liksom? ;P men kom på att de är den 13e idag, Fredagen den 13 va kan hända idag tro? :S hoppas jag kommer undan med olyckor. Dagen började försäg inte så bra kanske. Får skylla på att de är den 13 idag då..


Igår kväll så satt jag med uppgiften om halsprydnaden hela kvällen, den är i stort sätt klar, och när jag kommer hem på söndag kvällen så ska jag bara montera ihop det och skriva varför om allt :S super jobbigt ;P men har två tågresor att fundera på det :) så de kommer nog gå galant,


Ne nu får jag inte sitta här mer, måste packa de sista, Får se hur mkt uppdatering de blir i helgen, men ska försöka ialf :) See yhaa
 


bild: google.se

Torsdag 12

Nämen heej :) Torsdag idag och imorgon äre fredag och då åker jag ner till Göteborg över helgen. Ska träffa Anni och gå på Liseberg :) håller tummarna för att de inte blir sååå mycket folk ;P hatar långa köer.


Så packa väskan står på schemat, men lite svårt att packa efter vädret, för några säger att de ska vara soligt vissa säger regn, kan ingen säga de rätta eller? ;) tss^^


Senare ikväll blir de en ordentlig träning med power walk på 1 timme sen Zumba 30 min, och lite styrka på det. Har syndat för mkt igår och idag INTE OKEJ!!!.  Och eftersom jag är borta i helgen måste jag göra klart ett arbete som ska vara inlämnat och redovisat på måndag :S får se hur de går.. Vi ska göra någon halsprydnad, hjälp någon?!  

En Harley

Heeej alla solstrålar :) sicket underbart väder de är nu, härligt härligt, de är verkligen på tiden att sommarkläderna tas fram nu :) Jag tror jag ska styla om min garderob lite, klippa och fixa till lite plagg jag inte använder såå ofta, kan de bli till härliga sommarplagg ist för tråkiga höstkläder ;P


Var en sväng på H&M nyss och hittade en bikinitopp för 80 kr ;P super bra och super billigt :) Men på vägen hem kom ett MC gäng på ca 10 hojjar, tycker många MC och framförallt Harley Davidson och Honda är dom snyggaste :) någon gång i livet ska jag allt äga en Harley Davisson :)


Så idag då.. Vi hade vår modevisningskille Tomas här, som lär oss gå på catwalk och tänka på hållningen och idag var första gången vi gick till den musiken vi ska ha. Jätte kul, och kul att alla har sån olik musikstil :) Själv ska gå till två låtar, som designer och som modell, och klasspolarens låt som jag ska gå modell till, var en låt av Bach (tror jag), den låten får jag verkligen hålla minen till så jag inte börjar gråta :S var nära på de idag. Inte bra de.. 




De är klart!!

Heej :) Igår så försökte jag publicera ett inlägg men de gick ju inte alls, vet inte vad de kan vara för fel, men nu verkar de gå :) Här är inlägget jag försökte göra igår :)


Åhh nu äntligen är mina tre outfits till modevisningen helt klara :) känns såå himla skönt, kan jag bara slappa resten nu.. Eller inte ;P de är fortfarande mycket att göra innan vi slutar, har fler plagg som jag vill sy,  några arbeten som ska vara inlämnade, Så slappna av kan jag inte riktigt göra än, men jag behöver absolut inte stressa lika mycket och de är ju alltid skönt :) däremot måste min väv bli klar, pallar inte, men 50 cm har jag vävt så bara 100 kvar ;)


I lördags så målade jag 4 av mina plagg och sotade till dom lite, blev grymt snygga. Jätte glad att de blev så snyggt och bra. Tänker inte visa hela plaggen för då förstör jag spänningen ;P men två närbilder kan jag dela med mig av :)

fullspäckad helg

Goo morron :) Åh va härligt att vara ledig idag, kunna sova ut :) Men mycket ska göras i idag och även i helgen, måste bli klar med mycket som möjligt, så helgen kommer bli fullspäckad med både roliga och kanske lite mindre roliga saker.  Dags att ta och göra iordning sig lite så jag kan ta och börja med dagens göra :)


En teé

Heeej alla sötisar :) Hoppas eran dag har varit bra?!


Själv är man precis nyvaken, fick gå o lägga mig vid halv 2 var helt slut, ont i kroppen, gick halvt och vinglade kändes de som, men nu hoppas jag att jag är pigg och allert, för snart ska jag dra till sysalen och fortsätta sy lite på min underbara klänning jag började på i går :) blir precis som jag tänkt mig, åhh de är så himla kul :) Jag visar inga bilder än för jag kanske ska ha med den på modevisningen :P


Så va har hänt sen sist :) joo, jag har gjort en till hatt, en begagnad hatt (som hade blivit missfärgad) så jag
fodrar och piffar till den :)




Här har vi en klasskompis med sin hatt ;P

De blir alla möjliga hattar gjorde på våra lektioner :)

Stråhatt

Jeeelllo :) Har eran dag varit bra??

Jaa de är ju Tisdag och de innebär huvudämne för min klass, och min grupp har börjat med hattar, så alla vi håller på med somriga stråhattar :) super kul, gör just nu min första men jag vill göra många fler ;) åh jag som inte alls tyckte om hattar först, men nu äger jag själv två vinter hattar och förhoppningsvis två sommar hattar :)

bredband

Heeej!!! Bloggen fick ta lite ledigt över några dar här nu ;P Men nu är jag här igen, och med ett fungerande internet, för igår stängdes datorn av sig två ggr så de var droppen och idag gick jag ner till Telia och tog de bästa och nu fungerar de som bara den :) woohooo.


Idag hade vi fackteckning och vi fick en ny uppgift som jag själv tyckte var lite krånglig. Men de ska nog gå. Sen fick vi respons på de vi lämnade in om modevisningen och jag älskade de Catarina sa till mig, blev så himla glad. Så nu fattas de bara en sak, att ge en bra beskrivning på ca 20 ord om mina tre outfits :)


Men nu ska jag ta och träna lite.. Känner att jag är mycket pigg och har mkt energi att ge :)

RSS 2.0