Blommor och tårta

God morgon! En underbar vårsol lyser in genom fönsterna, vill inte riktigt kolla på termometern än.. Det kommer kanske förstöra om de är minusgrader ute igen… Får tänka att våren och värmen är på gäng. Läste i tidningen att hela april skulle bli minus och kallt. VART ÄR VÅREN!!!!

 

Igår hade jag min sista arbetsdag, blev avtackad med blomma och tårta. Personalen ville även att jag skulle komma ner någon mer dag så skulle de ha en knappen ala babyshower :)  Kommer nog bli spännande!

 

I veckan var jag och hämtade ut min Sambos present som han hade fått ifrån sina päron. Den efterlängtade systemkameran är nu hemma. Så jag hoppas på mer inlägg ifrån min del.

 

 

Easter Bunny

God morgon God morgon! Uppe med tuppen. Hoppas mina läsare har de bra?

Denna helg är det Jonas lediga helg, så idag ska vi först åka till en barnloppis. Sen vidare till hans päron för lite våffellunch ;) sen hade vi tänkte att åka till Frölunda torg och strosa runt där.

 

När jag var där sist så hittade jag två super härliga affärer. En var Nille, heminredningsbutik till värdiga priser, och att de har pynt till årets alla högtider. Sist så fick en påskhare följa med mig hem. Kan nog bli en kompis till haren som får följa med denna gång! Nille hade lite mer av det stilrena pyntet  än de gamla vanliga gula kycklingar alla har.

 

Den andra butiken var IEMS. Heminredning även där men de hade produkter från Derriere La Porte till bra priser.  Så vi får se idag vad som hängs med hem.

 

 

Sunrise

God morgon! Har precis skjutsat iväg min sambo till hans jobb. Jobbhelgen är igång för hans del. Vet inte om jag har sagt det att han har fått ett nytt jobb. Som kökschef ;) De är jätte kul för oss båda, mest för honom att han får börja jobba igen efter en lång vinter hemma och att han har jobb hela året och inte bara säsongsjobb som på golfresturangen. Tummen upp för det :) Jag får börja vänja mig igen att han inte är hemma lika ofta som förut ;) men snart är de min tur att var hemma. Nu längtar jag verkligen super mycket. Imorgon är de en månad kvar till det beräknade datumet. 

 

Jag har verkligen haft tur i första graviditeten. Jag har mått så bra, peppar peppar! Inget som har gjort ont, inte en sådan smärta som jag inte kan klara av, och jag har inte mått illa. Jag förberedde mig nog väldigt bra i början med alla hälsotips jag fick.

 

En riktigt fin soluppgång

Derriere La Porte

God morgon! Vilket underbart vårväder de är ute, hoppas verkligen att våren är här nu och vi slipper frost och minusgrader. Vintern har varit fin men kanske lite för lång..

Jag har tänkt att varje dag denna vecka att nu måste jag ta och blogga om helgen som var men tiden har inte funnits till. Vi var nämligen på Baby & Barnmässan som var i Göteborg. Lite mindre än vad jag hade trott och jag trodde man skulle få mer erbjudande och goodiebags.

Men vi nappade på några bra erbjudanden, dels så köpa vi ett tidningsställ till lillen som var mer än 70% på.  Åh en burk från Derriere La Porte. Gillar starkt deras design.

 

 

RSS 2.0