Mobergs

Här hemma firar vi in första advent med en härligt julglögg ifrån Per Moberg. 
De är den bästa.. Såå god. Så fort jag hörde att den var ute köpa jag på mig 6 st flaskor för att försäkra mig om att de inte tar slut hemma hos oss eller i butikerna som de gjorde förra året.. Bunkra upp i god tid... 
 
Julstöket forsätter hemma hos oss, igår var jag o M på julpyssel, men tyvärr blev inget gjort, så vi åkte in o shoppa julklappar istället. Och idag har jag slagit in iallafall hälften av paketen! Så vi är på gång 😉
 
Ha en god första advent kväll!!
 
 
 

Heeej I'm BAAAaack!!!

Och jag är tillbaka mitt uppe i julstöket.... 

Jag har velat blogga sååå länge nu men dels kommer jag inte in på min fames blogg.. Så får gå tillbaka till denna som jag ändå har bloggat mest på ;) 

Åh de har hänt såå mycket.. Tror de sista inlägget var runt maj 2013 o då hade jag precis fått lilla molly som inte alls är så liten längre.. 
Hon går, pratar, BÖRJAT DAGIS... Helt sjukt att tösen går på dagis, men de går verkligen jätte bra 👍😉 hon stormtrivs på och har fått många nya kompisar, ibland tror vi att hon har en kärlek.. Dom är så goa tillsammans. 

Vi får nog ta en sak i taget annars kommer inlägget blir huuur långt som helst, bara tråkigt att läsa då... 

Jag kan inte lova att de blir inlägg varje dag nu, även fast ni saknat mig 😜 

Började inlägget med julstök. Jo just nu håller jag o dottern på att baka lussebullar, eller som M säger lokatt.. Har fått en beställning på att göra "100" bullar till deras julbord i helgen, så tror jag är inne i 4e satsen nu. Men goa blir det! 
Oj nu piper det, dags att ta ut bullarna innan de blir svarta.. 

Vi ses snart igen... 
XOXO



RSS 2.0