Tribe

Semestern har börjat. Mkt härligt, får bara se vad som händer, de jag vet att jag ska göra är att packa för flytt men de ska jag inte göra än.. börjar ju inte förens den 24 aug, så de känns lite onödigt att göra det nu, men jag hoppas verkligen att jag kommer in på "andra året" då vet jag mer vad jag ska ha med mig =) för om jag går väv vet jag inte så mkt vad jag ska hitta på, "andra året" vet jag iallafall vad jag ska göra..


Igår kväll började jag med att titta på säsongerna av the Tribe som är grymt bra, jag älskar den, visst de är ett barnprogram elr ungdoms, men älskar den, så jag bad Jimmie fixa resten av säsongerna, har första men den funkade inte i min förra dator så fixade inte resten, men nu när jag märkte att de funkade i den jag har nu blev jag ju jätte glad.

Är de någon mer än jag som gillar den?? ;)

För lite mer info om serien:

handling är förlagd till en framtid där jorden har drabbats av ett virus som har utrotat alla äldre/vuxna människor. Serien handlar om hur de överlevande barnen och ungdomarna bygger upp ett samhälle som grundar sig på stamindelning dvs. att det bildas olika grupperingar av ungdomar. De lever i en värld där många livsviktiga faktorer som vatten och elektricitet inte längre finns och de måste på egna sätt komma på hur man ska få igång systemen igen.




Dagens låt:





billigt & bra

Min dator ska in på lagring i morron så jag sitter och lägger över alla bilder, musik och filmer över till min andra, så inget händer med dom.. de vill jag verkligen inte, min förra går ju inte att sätta i ggn och alla mina första bilder fån Löfta ligger ju där :/ jag kanske får lämna in den också.. se vad de säger om den.


Har fått mina 200 bilderna som jag skickade efter på framkallning, för 69 kr, mkt bra pris tyckte jag, så nu ska jag sätta mig och göra ett fotoalbum med mina Löfta bilder =)




Denna låt har jag hört jätte mkt på radion i dag, så bara för de så lägger vi ut den =)
den är bra, får mig att tänka ett på en person, och ett spec tillfälle, men de kan vi inte ta nu:P





filt

Äntligen har jag fått min filt =) har vävt den helt själv,
 är riktigt stolt faktisgt, jag invigde den igår och den är jätte skön och varm o mysig =)







You don´t know

Nu är måndagen avklarad.. bara 4 dagar kvar.. sen är det SEMESTER =)  de är gött.. vet bara inte vad jag ska göra, men de löser sig då, tror jag ska börja packa till Löfta, stor städa rummet kanske, från golv till tak.. Alltid lika kul, jag hittar alltid något nytt.. :P

Fick min lön idag.. igen..  känner mig rikt =) Tror jag ska ta o shoppa lite kläder.. :P  

Blev tillsagd av mina päron att jag skulle ta o baka bullar, så nu väntar jag på att jäsningen ska bli klar, så ska de in i ugnen. Mums, jag älskar mina bullar, tror jag är bättre än morfar på att baka..  men morfar kommer ändå att vara favvis när det gäller  julgröten, plättarna och morfars underbaraste jordgubbstårta =)

Medans jag var på jobbet hittade mamma massor gamla cd som jag hade bränt, så sitter och går igenom alla.. de är säkert ca 50 st, med musik och bilder.. Lite kul att kolla på gamla bilder som jag tog när jag var 14,15 år.. liten blondin.. :P och vilken musik man lyssnade på, shit asså, den har förändrats, men visa musik sitter kvar..


Idag mår jag lite bättre, fick prata med dig igår, så ett stort tack, de behövde jag verkligen. =)


Morsan fick bestämma låt:





shopaholic

Det blev linköping och IKEA med pappsen igår,
hittade massor med fint där som:








Träffade även lilla Sandra igår och hennes lilla bäse.. Så söt han är.. =) Så     vi pratade massor och sen kollade   vi på film, "Confessions of a shopaholic" Den var   jätte bra :P påminner lite om mig, men för mig är det inte så allvarligt. :


Handlar om:

Rebecka Bloomwood, spelas av Isla Fisher, jobbar som   ekonomisk rådgivare men är själv en total katastrof.   Hennes privatekonomi är helt åt skogen men ändå kan    hon inte sluta shoppa. Trailen verkar väldigt lovande    men jag stör mig på att hon pratar amerikanska. Tjejen    är ju för tusan från England. Hur tänkte dom?

Idag blir det att börja städa mitt rum, måste verkligen göra det, de ligger högar med kläder.. =) har inte orkat packa upp från förra helgen, Men jag måste ta tag i det nu..



Märkte igår att bullarna börjar ta slut, så tror jag får köpa lite jäst och börja baka en smet. Förre ggn så jäste jag degen 10 min extra när jag hade tagit ur den ur bunken, de blev perfekt, men tog ett annat smör, blev inte riktigt lika bra, men nu vet jag exakt hur de ska vara, och de kommer att bli kanon goda =) mums



Dagens låt:





5 dar

Gårdagens party blev lyckat, mkt skratt kom fram av både
mig och andra, o det kände jag att jag verkligen behövde,
kan inte sitta hemma och krama kudden hela tiden som jag har gjort hela veckan,


 





"Den riktiga papperskorgen "



Att de kan hända något så snabbt, utan att man tror att de ens kunde hända redan nu, jag kände att de kanske skulle ta år innan de skulle hända, men vad vet jag, ett litet samtal och allt förändrades, det som är lustigt tycker jag är att det är så himla tyst, de borde vara tvärt om, att man pratar igenom det tsm. Jag vet inte ens om du förstår att du gör det värre för mig när du inte hör av dig. Synd att du inte kan ta tag i det.


Idag tror jag att jag åker till linköping och shoppar av mig, jag måste göra något jag tycker är kul (för stunden) som jag blir glad av, för den enda jag hade som gjorde mig glad, försvann juh :/



Läste mitt horoskop i dag, det slog rätt.

I dag 25 juli:

Töm inte dina energilager på saker du inte får något ut av. Ägna mer tid åt avslappnade sammankomster med vänner och familj. De uppskattar din närvaro och får dig att må bra.


Dagen låt:





3 dar

Jobbat snart alla 5 veckor, bara en vecka kvar, skönt, kunna vara ledig ett tag innan skolan börjar igen.  Funderar även på att ringa till mitt gamla jobb som jag hade i början av sommaren och fråga om de behöver hjälp igen nu i slutet, (lite mer skrammel i plånboken, de är alltid gött). Eftersom jag ändå ska bo där så kan de vara skönt att kunna åkta ner tidigare och känna att jag har lite längre tid att bli hemmastadd.. Bott hemma nu under sommaren så har alltid haft någon att komma upp till förutom en, så de skulle vara skönt att ha lite längre tid. Innan allt annat folk kommer, dels är det skönt att inte åka ca 30 mil på morgonen, att gå upp kl 5 och åka sen vid ca 6 är inget kul, om man ska se fräsch och glad ut. Då känns det mkt bättre att åka ner lite tidigare..


Idag åkte vi med jobbet på utflykten till Vadstena där vi kollade på medeltidsmarknaden. Gick runt där lite, de spelades musik, trummor och flöjt. De är en speciell känsla när sån musik spelas..


Imorron ska min chef komma och hälsa på, då får vi kamma till oss och bjuda på fika :P nerå, Hon ska bara kolla och se hur det går. Men fredag är det i morgon och de innebär att det blir bak på jobbet. Så då ska jag och ungdomarna baka tigerkaka =) mums, Har fortfarande kvar massor kakor sen förra baket, Chokladkakor med Kokostäcke, de var grymt goda


Igår träffade jag Cim och Mickiz, vi satt och pratade och hade de mysigt, tack för en underbar kväll, de behövde jag verkligen. Vi bestämde oss för att hitta på något roligt i morgon, de skulle jag behöva, dels att jag inte har träffat folket på jätte länge, och att jag behöver komma ut och träffa folk, har suttit hemma hela veckan och bara skrivit av mig på datorn, och tankarna har bara snurrat runt på mig, vet varken ut eller in, skulle vilja skriva hur mkt som helst, men de känns lite för privat att skriva i bloggen. Så sparar det till mig själv..


Så imorgon blir det:

 jobb --> Systemet --> hem --> äta --> PARTEEY =)


Tisdagen var ett helvete för mig, den dagen var inget roligt, men jag kollade på Paris Hilton new BFF och de var det roligaste avsnittet, jag fick mig ett skratt den dagen, kolla in tv3´s play sida och kolla på avsnittet, grymt kul.

Tänkte börja med att lägga in en dagens låt fram över, för att få lite mer liv i bloggen.. De händer inte så mkt, men men. Men mer kommentarer vill jag ha, de har varit väldigt tyst på sistone..



Dagens låt: 







Shopping

Idag fick jag ledig från jobbet.
Så i dag har jag försökt att ägna mig åt att fixa klart mitt portfolium, jag har letat som en galining efter A3 plastfickor och sen hittar jag det på Bokia. så jag köpte en bunt, Var tvungen att hitta på något annat att göra för att skingra tankarna. Åkte även till Gunnes väskor ville shoppa lite, o hittade en "The Monte"  handväska, jätte fin.

Nu är det bara en och en halv vecka var av jobbet. sen har jag semester, de är skönt, funderar på om man ska åka bort lite då. Men de åter står och se hur allt går.

Nu ska jag ner till stan och hämta ut mitt paket från Yves Rocher :P

Mamma var och plockade kantareller i går med moster Kerstin, kom hem med en jätte stor påse, så i kväll blir det kantarellsmörgås =) De är även tisdag och de innebär Paris Hilton new BFF =) Alltid lika kul att kolla på =)

Hade bra..
 Kram                                                                                    I still miss you..


..



Bilden säger mer än vad jag kan få fram just nu....

I wanna dance

Är tillbaka till de vanliga igen, efter en tripp ner till Göteborg och träffat älsklingen.. Kom ner på torsdagen då jag fick skjuts av min syrra som hade varit här och hälsat på. På fredag morgonen gjorde babe pannkakor till mig :P (morfar har fått en konkurens), jag hittade ingen grädde, men sirap hittade jag.. Så det fick bli Amerikanska pannkakor, men sirap och bananer.. mums va de var gott :P men mättande var de..  Senare på dagen åkte vi till Jocke och Anki. Grillade och spelade kubb och hade kul :P Lördagen blev en slapp dag, med grillning och bada jacuzzi på kvällen :P  


Nu när jag har kommit hem och inte har något o göra, hamnade jag vid youtube. Förvånande, men brukar alltid hitta något roligt. Nu så hittade jag en film som jag inte har sätt på jätte länge Center stage

Oo jag vill börja dansa igen, så nu när jag flyttar ner får jag ta och leta nere i Göteborg elr Kungsbacka om de finns något vättigt att få tag i..


 



Götet

Snart tre veckor avklarat från jobbet, två kvar att jobba, på tisdag nästa vecka åker vi till Kolmården, ska bli riktigt mysigt..


Imorgon bär det av till Göteborg för att träffa älsklingen, de har gott alldeles för lång tid den jag såg honom, så kände att jag ville ner, för han är ju ändå ledig. Men han kommer upp nästa helg, men jag vill träffa honom så mkt jag kan.


Måste bara visa ett filmclipp från youtube som är så grymt, min syster visade det för mig..:P
får rysningar..:P




Love you babe, längtar så..,.

Tjing tjing

allt & inget

Idag har varit en mkt tråkigt dag, tiden har gått så himla sakta i dag. Det var soligt när jag vaknade men, de höll inte i sig länge inte, för vid lunch tiden började de att regna. Jag satt och målade en tavla ute, som tur han jag att måla klart den innan det började att ösa ner. Har även hunnit tecknat klart en teckning till älsklingen som han skulle fått på sin födelsedag, han jag han inte klart till dess, men nu ska han få den när jag kommer ner till honom i helgen <3


Har även pysslat lite med mina klädbilder, fixat bort bakgrunden, nu är de bara papper, och plastfickor som ska inskaffas. Sen är de bara att skriva ut, klippa o klistra ihop. Mitt portfolium måste bli helst klart innan jag börjar skolan, så jag har det klar, så slipper jag gå och tänka på det, för den kommer säkert att fyllas på ganska fort :P


Imorron kommer min mellan syster med sinson och pojkvännen som har med sig sin bror från Canada.. Kommer att bli mkt spännande och kul att träffa honom, men det blir mkt engelska prat.. De är bra att träna upp sig :P

Tjing tjing

till dig...

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

När du tog min hand jag visste redan då
Du fick mig glömma alla svåra år

De e dig jag vill leva med
De e dig jag vill åldras med
De e dig jag vill dela alla dar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt

De e dig jag älskar för evigt & för alltid






Wow....

....jag har fått första antagningsbeskedet från Göteborg universitet =)

Jag ligger på reserv plats, men de är jätte bra platser,
så de är bara att tacka ja till det,
och invänta nästa besked. Härligt.. =)
 Dags att leta efter lägenhet då..


Blev jätte glad, men kom även att tänka på löfta, jag kommer att sakna det, och de känns på något sätt att jag inte riktigt är färdig på skolan än, nu när jag har sökt till andra året textil, och planerat massor jag ska göra, och börjat skissa ner mer idéer till kläder. Men om jag kommer in i Göteborg, så är det meningen att jag ska gå där och de skulle vara kul om jag kommer in där.  För jag vet ju hur man syr, och de är bara att ta fram symaskinen och sätta i gång.. :P

Så jag får kolla runt på lägenheter, de bästa av allt skulle vara bra att få tag i en 2:a så kan jag ha ett  "arbetsrummet". Jag skulle verkligen vilja flytta på riktigt, när jag bodde på löfta bodde jag ju hemma också, jag var ju fortfarande skriven i stan. För jag tycker om att pyssla och hålla på, och då är de prefekt att bo själv, kunna pyssla med lägenheten och göra i stort sätt vad jag vill med den. Utan att päronen lägger sig i  ;) (no offense )



Fick ett paket från posten i går. Detta låg i paketet.
Köpte två bikinis,
och så är solen borta, det tycker vi inte om...

Denna bikini + trosor, i svart och ljus khakigrön (nee inte rosa faktigt)




sen denna bh
 

& älskling, du ska få bättre bilder ;P ^^
Love you forevere


Brolle

Bara för att Diggiloo var i onsdags på stadens slott och den underbara Brolle skulle självklart vara med =) så fick inte jag tag i någon som ville gå dit:/ usch, så jag får sitta här på youtube och drägla lite då rå.. Hoppas att han ska göra någon konsert någon ggn.. då ska jag banne mig gå på den.. :P









 
Tycker de ser jätte bra ut så där =) heeh^^

men Ola älsling, känn dig INTE hotat ^^
LOVE YOU babe


Regn..Regn...

...Regn & regn. Hela dagen har det bara regnat. Borde det inte ta slut snart.. Snart är de två veckor avklarat av jobbet, tänkte på det att de är väldigt stor väderskillnad. Första veckan var det soligt och 30° varm, denna vecka regn och 16° varm. Inget kul, då får vi hoppas att nästa vecka blir sol/moln utan regn.


Äntligen vet man att älsklingen ska komma hit =) det är 14 dagar kvar yhaeejj. Har saknat ihjäl mig. De känns så himla konstigt att vara ifrån honom så länge, vi har setts en ggn under sommaren nu, tur är de så ses vi en ggn till innan vi börjar skolan igen, men jag har bott med honom sen 2 november i stort sätt varje natt har vi sovit tsm, så de känns konstigt att vara ifrån honom så länge..

16 dar

Usch denna längtat efter dig tar kål på mig..
 märker att saknaden går ut över vissa behöv som är viktiga,
sover inte lika mkt, men är ändå inte trött på jobbet, (de är ju tur)
Men som tur är så är resan beställt, och nedräkningen har börjat.
Innebär att de är 16 dagar var tills du kommer till mig ♥ 

Här kommer två låtar (som vi hoppas funkar)
annars är låtarna:

När vi två blir en


Nomy - Miss you


kände att jag bara för att skiriva lite :P
OJ här blev det ett till inlägg till bara dig älskling

Igen..

Bara för att jag skulle byta bakrundfärg försvann alla clipp jag har lagt in från youtube, usch, så här kommer de ingen....

....trodde jag ja.. funkar fortfarande inte, så får försöka imorron igen, :P himla sak som inte fungerar, de är ofta svårt med youtube clipp att fungdera på bloggen, men inte så här att alla försvinner och inte går att få fram igen, dåligt, mkt dålig..

Stolt


Städning på G igen :P hittade lite kartonger att gå igenom, vissa av kartongerna märker jag att jag bara har slängt ner det bara för att få bort från andra ytor :P, hittade en bunt med tidningar från va 4-5 år sen, massor okey, Julia & Frida tidningar, :P bland sidorna hittade jag..  hur lindsay Lohan, Gwyneth Paltow, Paris Hilton och Angelina Jolin ser ut som gamlingar =)







Sen hittade jag lite av de jag gjorde när jag
praktiserade som textillärare när två år sen,
ett par baby tofflor =)


 



 & bland lite annat en sjal jag stickade nu när jag gick på Löftadalen,  
de ända jag har stickat i livet är ett test när jag gick i
7:an och det blev helt vågigt på sidorna, och nu gjorde jag en sjal,
 med patentstickning, räta o avig stickning,
är mkt imponerad på mig själv, och stickat en sjal på mindre en månad,
de låter att de är lång tid men för mig så var det snabbt:P

 


 

Även en brödrost som jag fick från min syster Zara tror jag,
och när man rostar brödet står det I LOVE YOU på,


 

Grattis...

...till min älskade stora syster som fyller 30 år i dag =)




clipp

jag har en tendens att bli sittandes framför YouTube.
Här är några bra clipp som jag sökte efter..

Brolle - in the getto


Brolle - Amezing Grace


Bonnei Tyler - I need a hero


Michael Jackson - Man in the mirror



De måste vara en videon till denna :P
Michael Jackson & Johnny Depp, de är någ de ända 50 åringarna som är grymt snygga,
visst när michael började göra om sig för mkt blev han med som en kvinna i utseéndet, men en heting innan ;)

bullbak



Idag är bullbaket igång igen :P
bullarna tog slut i veckan och de är alltid
bra att ha lite bullar i frysen :P






Idag har vi ett födelsedagsbarn :P
lilla Emma från sthlm fyller 20 år :P
ett stort grattis till henne =)





Glöm inte att gå in o lyssna på henns låtar på -->  <--

partyee

 Halloj alla där.. nu är de fredag och min första arbetsvecka är avklarad. Jag har nog världens bästa jobb =) men de är otroligt svettigt :P att ligga i solen och sola o bada =) jag jobbar alltså på ett fritids med funktionshinder. Och denna vecka har varit hur varm som helst, så vad kan man göra. Jo gå o bada o sola så klart =) Nästa vecka hörde jag att de skulle bli lite dåligare så då ska vi ta en tripp till min stad o besöka sjöräddningsbåten så kan de berätta lite om sjön och lite om va de själva gör, de kan nog bli intressant :P


Har haft lite huvudvärk i dag, men de kan nog beror på lågtrycket, men ikväll blir det partye så nu är jag laddad =) om man väl lyssnar på bra partymusik medans man gör i ordning sig brukar jag alltid bli pepp =)


 
Ha en skön fredag.. tjing tjing


8 månader

Idag är det den 2 juli och de betyder att
jag & min kärlek har varit tsm i 8 månader  ♥
Älskar dig mer & mer,
Det är synd att vi bor 30 mil i från varandra :/
men hoppas på att få se dig snart älskling.
Love you forever babe ♥

RSS 2.0