You are my

God morgon god morgon! Riktigt seg att gå upp idag, åh ville bara sova vidare.. De är Onsdag idag och en extra dag denna vecka. Skottdagen idag. De kanske är idag man ska köpa trisslotter ;P


Men de är inte bara skottdagen idag utan det är så att jag och Jonas har varit tillsammans i 6 månader idag <3 helt underbart. Jag måste bara få dela med mig av det att jag verkligen har träffat min soulmait. Lika nykär som när jag såg honom första gången :) Jag har hur roligt som helst med min underbara älskling. Tiden har ju gått riktigt fort. Redan ett halvt år.  Åh jag hoppas på många många många år med min underbara man <3 Love yha!








Love it

Då var jag hemma igen :) blev många timmar på allum men värt väntan.. Äntligen har jag den. Min egna Louis Vuitton väska :) aaahh ni som känner mig vet att jag älskar Louis Vuitton och har alltid velat ha denna väska eller en LV väska, men en väska.. aa men jag älskar den.. De kunde ni aldrig ha gissat va? tiihii. Var ju nästan lika dyrt som en valp.. kanske..




Efterlängtad

Tjoho tisdag idag och jag är ledig ;) hihi jag och babe ska in till Allum och gå och strosa lite där för att få tiden att gå fortare till kvällen. Vi ska hämta en mycket efterlängtad lite sak ;) hihi berättar ikväll sen när vi kommer hem :) Åh nej de är INTE en hund.. ihih :) Även fast jag gärna skulle vilja de, skulle ju inte tacka nej till dessa två sötnosar ;)


Bryggeriet

God morgon god morgon! Måndag igen och ännu en ny vecka är igång :)


Min helg har varit toppen! Fredags jobbade jag några timmar, åkte hem för de gick magsjuka på jobbet och kände lite så bäst att åka hem innan de bryter ut. Lördags tog jag och älsklingen en tripp in till Göteborg, gick på stan lite och åt på Bryggeriet super gott. Jag shoppade lite smink på rean och en vardaglig topp som alltid behövs. Åh igår så städade jag hela huset från golv till tak i alla lådor och hyllor medans babe var ute med polarna ;)


Idag är de jobb igen och då ska jag vara i ”butiken” jätte kul. Själva butiken är stängd idag men bakom kulisserna finns de alltid mycket att göra. Vi ska nog sortera kläder och hänga in/ut kläder från butiken.


Tripp i solsken

Heej :) hoppas ni har det bra en sån underbar lördag som denna. Här på västkusten känns de verkligen som vår idag. Riktigt skönt i luften och solen är framme :) underbart!
Sitter nu i bilen på väg till Göteborg med älsklingen. Vi tänkte kika runt lite på stan, babe fick ju en nespresso maskin i present så vi behöver ett ställ som vi kan lägga kaffeampullerna i.


Torsdag 23

Cha Cha!! De är vår eller vad tycker ni? De kändes verkligen som de idag, hoppas verkligen de går mot varmare och ljusare tider nu. Längtar så mycket till våren och sommaren. Speciellt sommaren :)


Idag har de varit jobb och även i morgon! Sen väntar en underbar helg så får vi se vad vi hittar på.

Tisdag 21

Hej hej allihopa!! Hoppas ni har de bra en tisdag som denna?! Själv har jag de toppen, hemkommen ifrån jobbet och sitter nu i soffan och myser framför en film :) Blir ganska trött när man kommer hem så de blir sällan att man hittar på något. Blir mest att äta och sen göra iordning inför morgondagen.  Då ska jag också vara i butiken och de är hur kul som helst, lite farligt bara för man blir lite shopping sugen :) idag hittade jag ett par skor till mamsingen som verkligen var typiskt hennes stil. Men lite bra är de ändå för jag får personalrabatt ;) hiih

Saknar mitt långa hår lite ;)

Road Trip

God morgon mina käraste :) Måndag och en ny vecka är redan igång. Vi båda sitter i soffan och har datorn framför oss och äter frukost. Socialt va?! :P

Idag är de riktigt fint väder ute så vi ska nog åka ner till Varberg på en lite Sitesing idag istället. Bara för att fördriva tiden och att göra något annorlunga :)

Tårtan


Hej o hå hoppas ni har haft en bra helg?! Jag har haft en toppen helg, gått lite väl fort bara. har slagit ner mig i soffan med älsklingen och tittar på Casanova hihi. Gardinerna blev super snygga, tror vi ska köpa sånna toffsar att hänga upp dom med så det blir snyggt fall :)

Åh så här blev tårtan förensten, hur go som helst. Den ska vi göra oftare. Eller va säger ni som fick smaka?! :)

Sy sy sy

Hej hej! Söndag idag och på schemat står det att sy nya gardiner, vi köpte tyg på IKEA sist men har inte haft tid att sy förens nu så passar på när jag väl har tid :) Först tänkte vi att vi skulle ta en road trip ner till Varberg men ingen av oss orkar efter helgens alla fester :) Så får bli en hemma dag idag så kör vi stenhård på måndag ist. 


bild:google.se

Heaven 23

Cha Cha! Hoppas mina sötisar har de bra! :) Jag har de toppen, mår väldigt bra även fast vi hade värsta festen igår, huur kul som helst. Först var vi hemma hos mig o Jonas sen drog vi vidare till Göteborg och åkte upp till Heaven 23 i Gothia Tower:) jätte fint och vilken utsikt. Där drack vi deras berömda strawberry daiquiri och aa dom var goda men jag kan göra så mycket godare, tycker jag då ;)


Åh idag är de släktkalas för Jonas ;P så jag har bakat tårta nu på morgonen och ska snart ta och sätta ihop alla delar och piffa till den. Kommer nog bli riktigt bra.










Sminkröra

Åh några timmar senare var vi färdiga och snart ska vi åka och hämta vår mat. Om bara några timmar kommer folket hit och partyt är igång :) Shit va stressigt men de ska nog gå. See yha XOXO

Congratz

God morgon God morgon! :) Va är de för en dag! Va är de för en dag! Nej de är ingen vanligt dag för de är Jonas födelsedag hurra hurra hurra! :) hihi japp idag fyller älsklingen år. De ska firas till ordentligt. Ska jag ta och göra iordning lite frukost och gå in och väcka honom med paket.


Idag blir att städa för ikväll kommer de lite folk hit :) Så bli sååå kul!

Vilken dag!!

Hej hej!! Hoppas mina underbara läsare har de bra?! Jag har de toppen och kom hem för ett litet tag sen.


Hihi måste berätta min dag i går. Vilken dag!! Började med akuten.. Lilla älsklingen är lite klumpig på träningen i torsdags kväll och knäcker till foten så vi får åka in på morgonen och kolla upp va de är. Får reda på att de är en sena som har fått en riktigt smäll så han får kryckor och åka hem som tur va.. Dom sa att de kunde vara ett ben som gott av och att han skulle få gå med en skena på foten i 4 veckor, kändes inte så kul.. Så himla tur att de inte var det.


Så vi åker in till Göteborg som planerat. Fick fixa till oss lite snabbt inne på toaletten och som tur så är man tjej och är alltid förberedd :) packade ner kläder och smink i en väldans fart på morgonen.
Så vi börjar med klippning på ansa som är den bästa hårsalongen, har aldrig blivit så nöjd som då. Kommer besökas igen de är jag väldigt säker på..
Därefter åker vi in till stan och shoppar lite, hittade mina favorit jeans inne på Gina (mina börjar bli riktigt slitna) och provar, då har jag gått ner två byxstorlekar, så de blev en härligt överraskning..
Kvällen avslutas med en underbar middag på La Gondola och självklart blev det plankstek med bea sås :) underbart gott. Sen bussen hem i snöväder. Ville verkligen ha körkort den kvällen åh nej jag har inte de.. än. De var min dag de.


Hur var eran alla hjärtans dag –dag  



I mitt långa inlägg vill jag skicka en stor tanke till en underbar människa som gick bort för några dagar sen. Jag har väldigt många bra minnen med dig och kommer alltid minnas dig som en go och rolig man.. Gustav, du kommer vara saknad!

Hjärta





Hörs i morgon istället ♥

Tårtbakning

Cha Cha!! Hoppas ni har det bra en måndag som denna ;) Jag har de toppen och ganska mycket att göra idag. Så de är super bra att man blev ledig. De ska göras tårtor tills lördag, eller ialf ska provbaka en för att se om de går bra och hur lång tid de tar. (utgång på fredag + släktkalas på lördag) Kan vara bra att förbereda sig ordentligt.  


Sen ska jag ta och sy gardiner av de tyg vi köpte på IKEA igår. Sen ska de pysslas lite tills i morgon och till helgen. Mycket som ska planeras och inhandlas..


Se de snöar

Jag ser de snöar jag ser de snöar de var väll roligt hurra! :) Ja ni de snöar här på västkusten. Härligt fast inte lika härligt när jag vaknar till en bil som inte riktigt kan köra framåt. Gasar och gasar och bilen låter som jag vet inte vad usch.  


Vi passar på att åka till Bäckebols IKEA innan älsklingen har match. För där ska de tydligen finnas den där ***** som inte fanns i Kållered. Så hoppas verkligen den finns kvar där nu.


Juice med ...

Tjoho :) idag kör vi en riktig nostalgi kväll hihi :) juice med sockerdricka :) de är såå mumsigt och med några isbitar i blir de ännu bättre.
Hoppas de är bättre låter i detta avsnitt av melodifestivalen än förra. Vi håller tummarna på dä
XOXO

Så här blev det!!

Cha Cha!! Lördag idag, känns riktigt skönt med helg :) Vi fick sova i den nya sängen i natt och riktigt skönt var det :) helt perfekt..

Allt är i stort sätt klart så jag tänkte dela med mig av lite bilder. Lite små saker ska inskaffas i morgon som ramar och så. Men ni har nästan väntat i en vecka nu på hur allt de nya blir.  

Röd & Vit

Hej Hallå!!! Hoppas ni har de bra! De är ju fredag så vem har de inte bra?! ;P hihi


Nu äntligen är alla möbler uppe. Säng, köksbord, TV-bänk och ”hyllbyrå” (vet inte vad de kan kallas för) oh lite annat smått och gott. Är inte riktigt klar med piffandet, behöver nog en eller två dagar till på mig, håller på att tvätta de textila.  Detta har verkligen tagit tid, speciellt ”hyllbyrån” var verkligen ett mäck att få ihop och vi hade tre stycken!. Köksbordet och sängen var de som gick bäst att skruva ihop.

En liten titt

God morgon mina söta bloggläsare!! Hoppas ni har de bra. Jag har de toppen men sjukt ont i armarna av allt lyft och skruvande igår. Usch och lika dant kommer de bli ikväll när jag kommer hem efter jobbet. Skruva skruva ;) Men de kommer bli fin tills slut de vill jag lova ;) ihihi

Drömmen slog in!

Hallojsan!! Det är måndag igen. Veckorna går sjukt fort. Hoppas de går jätte fort nu och det kan bli sommar snart :)


Idag har jag jobbat på förmiddagen sen kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte vidare till IKEA för att kolla in de sakerna vi har planerat att införskaffa oss. Vi kommer åka dit imorgon igen då vi har en större bil. Men vi köpte lite smått idag ändå, dels en pälsmatta som jag har suktat efter jätte länge, och de bästa av allt var att det låg en matta kvar där och väntade på oss hiih. Så vi tog den direkt..  Imorgon ska några gubbar ifrån Röda korset komma och hämta lite möbler här hemma, alltid bra att skänka till någon som behöver det mer än jag ;) Ut med de gamla in med de nya!! De är lite kul, för att i söndags så satt jag på morgonen och ville ändra om och köpa in nya möbler och saker. De gick fortare än vad jag trodde :)

FLOKATI Matta, lång lugg, vit Längd: 200 cm Bredd: 140 cm Luggtäthet: 800 g/m² Luggtjocklek: 40 mm

Dream

God morgon! Hoppas eran helg har varit bra?!


Jag ska snart ta och baka lite scones till älsklingen. hihi tänkte göra en mysig frukost bara för att :) Fick värsta kicken nu på morgonen och sitter och planerar hur jag vill ha de i huset och va jag vill köpa in och om jag kan möblera om lite :) mysigt. Har jag en drömkille och ett drömhus så varför inte skaffa en dröminredning ;)


Bild:google.se

Sockersött

Hej där! Sitter här i soffan och kollar på
Melodifestivalen. Va är de för låtar som är med? Finns de några bra? :o
Den som jag kände var bra i detta program var Loreen. Får hoppas de är bättre låtar i dom andra avsnitten.

Fredags shopping

Cha Cha! Hoppas ni har haft en bra fredagskväll :)
Min var toppen, var på stan i flera timmar hittade massor med snyggt ;p Åh lite fick faktiskt följa med hem :) Vi tog en sväng in till chilli, kanske inte värdens bästa idé för de fanns mycket snyggt där inne :) love it. Vi hittade de vi letade efter. Två filtar och en bricka med ljus.


Filtarna kommer passa perfekt till vår nya inredning som håller på att fixas här hemma.  Sovrummet kommer ändras och vardagsrummet kommet bli ändring på. Men de tar ett tag innan alla stora möbler är inköpta. Ni får se när allt är klart sen. Kommer nog bli super snyggt :)

Älsklingen jobbar idag så jag får en dag för mig själv. Blir nog att rensa ut lite av det mesta här hemma. Kläder, prylar och de som finns helt enkelt ;)

Soffhäng

Cha Cha.. Åh vilken dag!! Första stunden som är helt lugn ;P Och jag har varit ledig idag.. konstigt..  hmm fick ialf sova ut idag hihi så himla skönt..


Idag skulle jag egentligen åka in till Göteborg men planerna blev ändrade, så stannade hemma och städade ist och ringde massor med samtal och fick reda på lite missar dom hade gjort, så blev lite arg där men de är snart löst och hoppas att de fixar tills sig och inte händer mer.  Blir så trött på allt strul ibland.


Älsklingen kommer snart hem då blir de soffmys ;) Ser om de går något bra på tv:n nu när vi fått så otroligt många kanaler. Imorgon blir det Göteborg en stund på dagen. Måste hitta en **** till älsklingen tills hans födelsedag..

Top Model Sverige

God morgon God morgon :) Hoppas mina underbara läsare har de bra. Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen.. Ska bli ändring på de :)


Jaha vad har hänt sen sist? Jag jobbar på som vanligt ;P hihi. Idag ska jag vara på butiken och de är super kul, och idag ska jag vara i köket för fm och laga mat till ca 15 pers sen blir de musik och efter det ett pass i butiken :) Var i butiken i går och sorterade kläder och hängde dom i ordning, bytte även på några skyllddockor jätte kul:) Man kanske ska ta och utbilda sig till säljare ;P skulle nog vara nice..


Åh igår var de ju Top Model Sverige :) Jag älskar verkligen Jonas Hallberg. Men frågan är hur dom tänkte med vissa av tjejer. Jag tyckte att några inte alls skulle gå vidare men men. De är dom som bestämmer :) Fastnade däremot för Ivana så jag håller tummarna för henne.


RSS 2.0