Året som varit

Go kväll!! Här har dagarna gått alldeles för fort, vet inte om de är fredag eller söndag. Men vi vet att det snart är nyår och ett nytt år ligger framför oss med nya upplevelser som väntar. 

Året som gått har varit fullt med händelser och när jag tänker efter har jag nästan bara haft framgångar.

 

Bara några dagar efter nyår så är det min födelsedag, alltid en härlig dag!! Vi hoppar ända till Maj och datumet är 5 maj. Då jag och Jonas förlovade oss. Dagen började med massage 1 timme hos hans vän Linda som var grymt duktig. Vi åkte vidare till den stranden som jag och min familj åkte till när vi var små och hade sommarlov.  Han tog med mig till berget som vi klättrade upp på och satte oss på en plats med lä. Drack lite kaffe och åt choklad där jag märker att han ställde sig på knä och frågar om jag vill förlova mig med honom. Klart jag ville det ♥♥♥

 

Sommaren tillbringar jag som konferensvärdinna på mitt favorit ställe.

 

Augustimånad så åker vi till Malmö och uppvaktar min systerdotter på hennes namngivelse. Vi åker även en tripp till Köpenhamn och besöker lite olika se värdigheter där. Dels Louis Vuitton butiken där Jonas köper en plånbok till mig.

 

September får vi reda på att vi inte längre kommer vara vi två utan vi kommer bli tre i april 2013 och att vi kommer få en liten prinsessa.

 

November beställer vi vagnen till lilltjejen och börjar planera barnrummet.

 

December kommer de jag länge längtat efter. Mitt körkort är äntligen fixat. Klarar på första försöket och har pluggat som bara den och kört i tre månader. Tänk att jag kunde klara det!!

Knitted bolero & Sweater

God morgon! Sitter här i mina föräldrar hus och kollar ut över Vättern.

Igår åkte jag, Jonas och pappa in till grannstaden och mellandagsshoppade lite. Vi alla hittade saker, jag hittade två tröjor. Jonas hittade en skjorta och en t-shirt och pappa ett par skor. Så vi alla åkte hem och var nöjda. Vi glömde några viktiga saker som vi skulle inhandla så vi får åka en sväng till stan igen.. men då åker vi nog inte lika långt.

 

Chocolate fountain

God morgon! Nu är julafton över för detta året. Nu inväntar jag bara min födelsedag som är om 12 dagar, nedräkningen har börjat ;) Medans resten av familjen är ute i snön passar jag på o blogga lite.. Detta år fick jag verkligen den bästa julklappen. Av min underbara pojkvän fick jag min efterlängtade chokladfontän.

Idag ska vi nog ta och bege oss till mormor och morfar. Så får vi se vart dagen bär av sedan.

 

 

 

För julafton

Gokväll. Hur har ni det i julstöket?? Vi har haft vår första julafton idag hos Jonas familj. Jag fick massor med roliga presenter. Mängder med koprylar. Vissa kan jag ha framme och andra kommer nog få en plats i skåpen, Jonas som verkligen inte gillar kossor kommer nog bli lite sur om jag har alla framme ;) som ni då förstår så gillar jag kor!! Om ni skulle ha missat det....
Imorgon bär de av till min familj och ska bli underbart att träffa alla.

Goodiebag

Go kväll!! De är snart slutet på veckan och redan på måndag så är det julafton helt otroligt vad tiden går fort :) Söndag har vi julafton hos familjen Lindqvist och på julafton åker vi hem till mina päron! Kommer bli mysigt och jag ser fram emot att komma hem och träffa alla :)

 

Jo för ett litet tag sen så anmälde jag att jag ville få gravidpaket och hämtade dels ut ett paket hos babyproffs. Vi har ett paket som väntar på BB. En prenumeration på tidningen vi föräldrar. Åh så har vi fått lite smått o gott med presentkort.  Gratis är bäst eller vad säger man…

  

 

Apelsinsaft

Hallå!!! Vilken dag.. Jonas fick magsjuka och jag har bakat hela dagen.. peppar peppar för att jag inte får det :/ super synd om lilla skrutten men han mår redan mycket bättre, så hoppas de försvinner under morgondagen. Som sagt idag har jag bakat förfullt. Jag har gjort bröd och apelsinsaft och snart ska jag göra en omgång med kola :) hann med massor idag.

 

Hearsbeat

God morgon!! Nu ska vi snart iväg och lyssna på våran lilla skrutts hjärta.. spännande.. Sen blir de att jobba några timmar och ikväll ska vi på ölprovning hos Biggan, jobbarkompis till mig och nära vän till Jonas familj. Världen är allt bra liten.. Jag får ha med mig någon gott att dricka ist för all alkohol som kommer serveras.. Förra året kunde jag inte heller dricka något för då åt jag på penicillin. Hoppas på bättre lycka nästa år ;)

 

Lilla Edet

 

Hallojsan!! Hoppas ni har de bra i vinterkylan, de har verkligen blivit kallare nu, hos mig är de -15 just nu.

Har ju helt glömt bort att berätta om lilla Edet och antikladan. Var helt otroligt vad mycket saker de fanns, mycket fint men också de som inte fall mig i smaken. Tur att smaken är delad ;) jag blev helt kär i en byrå och ni kan ju gissa vad de var för färg??..... Japp,,Rosa.. super fin och priset var helt okej, trodde det skulle vara dyrare. Åh de bästa av allt var att min man tyckte den är snygg. Så den ska vi ha till våran lilla dotter :)

Fanns även jätte fina möbler som byråer och stora garderober, synd att vi har fasta i väggen annars skulle jag vilja ha en sådan.. Ni som känner mig vet ju att jag gillar kor, och dessa hittade jag men de fick inte följa med mig hem tyvärr. De var lite för dyra för mig..

 

Julbak

God morgon! Vilken härlig dag vi hade i går, vi var hos min mellansyrra och hade julbak hela dagen. Vi gjorde knäck, chokladfudge och mozartkulor. Vi var även ute i snön och åkte pulka :) lilltjejen sparkade så hon kommer nog älska snön sen!

 

Idag ska jag, Eva och Malin åka till lilla edet. Beroende på vädret så eftersom de varnar för snöstorm. Men de är en jätte stor lada med antiksaker. Jag är ute efter en snygg servis som har många olika delar, hoppas jag kan hitta något snygg där.

 

 

Finally

God kväll!!

Har jobbat nu i några dar men i morgon är jag ledig och då bär det av till Ullared med Malin :) ska bli super roligt. Så jag ska övningsköra ner och kanske hem får se vad som orkas med efter shoppingturen!!

 

Här har det flyttats och möblerats om sen vi blev av med soffan och baren, på lördag ska vi hem till ena syrran och dels ha julbak med hela syskonskaran men också hämta vår byrå som vi får av lillkillen. Så hoppas vi får det färdigt till helgen. Skönt att slippa att ha det släpandes efter sig.

 

bild från 2010 

 

till bättre behövande

 

God morgon!! Jag ser de snöar, jag ser de snöar, de var ju roligt hurra!!! De är de verkligen, åh vad jag har längtat och nu är den äntligen här. Hoppas nu på att vi får en vit jul..

 

Ringde precis till Röda Korset och i morgon kommer de och hämtar vår soffa och bar som vi inte vill ha längre. Soffan får jag säga hejdå till idag. Den har tidigare varit hos mina päron och vi har haft den säkert i över 30 år. Men den jätte skön att sitta i men inte speciellt snygg. Har verkligen haft svårt att göra mig av med den, tänk att den kanske får plats någonstans här i huset men nu är de allt dags att göra sig av med den.. Så Hej då gamla soffa, du får göra någon annan glad!!!

 

 

Adventsmys

 

Lördagsmys framför adventskalendern med den nygjorda kola som blev super duper god :) Hittade det på Janni´s blogg, Gå in och baka kolan du med, du kommer inte bli besviken..

 

 

Barnböcker

God Day!! En riktigt härlig lördag har de varit hittills. Vaknade super tidigt imorse men då fick jag tid till allt jag hade tänkt göra i helgen. Babe skulle i väg och jobba kl 8 så jag vaknade strax efter det och kunde inte somna om, så idag har jag hunnit med att tvättat, plockat i barnrummet, tvättstugan, skåp och lådor, gjort huset ännu mer julfint, slagit in julklappar och jag har gjort Julkola som står på kylning nu. Åh jag har fortfarande energi kvar och klockan är inte ens 4 än. Har hela kvällen framför mig och jag kan bara ta de lugnt ;)

 

Medans jag gick igenom barnrummet sorterade jag mina barnböcker som jag hade när jag var liten. Vissa har min mor kvar och vill inte släppa ifrån sig ;) Men många böcker har jag tagit med mig och dessa var mina favoriter som liten och jag tror nog att våran lilla skrutt kan tycka om dessa med.

 

RSS 2.0