Succé

Jag och två till i min klass hade modevisning i lördags och det blev en succé =) det var så härligt att gå på catwalken, att alla kollade just på mina kläder som jag har designat och gjort helt själv =) en underbar känsla =)
men lite nervöst var de innan men när man väl kom ut så släppte all nervositet =)

(mer bilder kan komma )


Amandas Design

   
   
   



Min Design

   
   
 

Sunnas Design

   
  
    

ett år

Då är jag tillbaka på skolan efter en stor lång helg hos päronen. När jag ändå var hemma passade jag på att träffa Sandra som jag inte träffat på snart ett år. Rosanna träffade jag också.
 

Fick fira påsk själv med mor och far. Ola skulle egentligen också göra det. Men han fick åka ner till götet igen.. Det var tråkigt men sånt händer.. jag som hade tänk visa honom lite från staden..


Denna vecka kommer nog att bli intressant, Modevisning på gång och mkt i spel på det.. Prova kläder med modeller, visa hur de ska gå till musik och allt.. Ska även finslipa på kläderna så de ser extra fina ut =) Men självklart är de nu men de kan bli ännu mer snyggare :P hehe..


Ska även väva klart min filt.. har ganska mkt kvar på den.. har väv ca 40 cm och den ska vara 220.:P så de är en bit kvar.. så de blir la.. att jobba med modevisning på dan och väv på natten hehe  nee... men de kommer att gå. Får pendla lite i mellan och inte slösa bort tiden.


Och i dag fyller även min blogg ett år =) så grattis till den =)


Inlägget då var..


Då har man fått studentmössorna =)
 härligt härligt. de är bara 37 dagar kvar för mig i skolan.. nu är de nära =)

Nu så slutar jag snart på Löftadalens folkhögskola om 24 dagar =)


För ett år sen låg jag sjuk ca tre månader för att min astma bröt ut då... en liten parentes bara =)


Tack för mig =) Kram kram så länge


(ettan på bilden är spelgelvänd =) märkte det nu ;P )




Ego kär ?!



Semester

Här kommer bilder från REVSUDDEN =) det var synd att de såldes :/
oo lägntar =)

   
  
  
  



Rhodos 2004  =)

  
  


 

Minnen

har så otorligt tråkigt förut så jag kollade igenom gamla brända cd och kollade på bilderna =) ojojoj.. sicka bilder.. Men vilka minnen man har kvar..

Här kommer de lite bilder =)

Först mina förra klass Barn och fritidsprogrammet 

   
    
   
  
  
   
 
     
   

.

Glad påsk


Modevisning

GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!GLÖM INTE!!!
RSS 2.0