Hur många lingon....

God morron God morron!  Visst är de härligt med lite sovmorgon?! Fast vaknade ändå ganska tidigt idag :) med frukost i magen så ska jag snart ta och göra i ordning mig för att åka in till Kungsbacka och och träffa en tjej som jag nyligen blev kontaktperson till.


Igår kom J**** förbi vi kollade först på Robinsson, sen åkte vi ner till tappen och hyrde filmen Hur många lingon finns det i världen? en riktigt bra film. Se den!! 

Fabulous

Cha Cha alla goingar :) Hopaps allt är bra med mina läsare?! Själv mår jag toppen, ny duschad och en kaffekopp bredvid mig, kan de bli bättre?? Tiden får gärna gå lite fortare så de kan bli kväll :) ojoj spännande :P men säger inget.. än..


Idag är en speciell dag. De är visning i mitt hus, inte det huset jag bor i nu utan mitt barndomshem. De är lite sorgligt för jag har inte haft den tanka att de verkligen ska säljas. Vi har pratat om de i många år och den senaste tiden har mor o far fixat och donat hemma, men de har aldrig slagit tanken förens nu att de verkligen är till salu. Så sjukt många minnen i de huset, både bra och dåliga. Men de bästa är också att de flyttar till ett nytt och eget byggt hus. Åh de kommer bli såå fabulous. Så allt kommer bli bra i slutändan.



Gammalt VS Nytt


bild:google.se Eksjö (fast enplan)

2011-08-28

Heej :) vilken helg, helt slut. Tror jag måste sova lite, om jag ska orka med kvällen :P


Igår var jag barnvakt åt lilla August, en underbar kille med full energi :) så de är bra att moster Carin kan sina knep för att få en lugn kille hehe :) i morse åkte jag och syrran mé familj till Allum och shoppade lite, hittade min efterlängtade kavaj som ja har letat såå efter, men tyvärr inte en svart utan de blev en puder rosa, men de passar ändå mig super bra :)


Har precis städat hela lägenheten, de är negativt när den är så stor, tänk själv.. 150kvm att dammsuga och moppa, sen har jag inte mycket möbler heller så mycket golvyta att ta.. blir bättre om några helger då ett lass med möbler kommer och mina efterlängtade symaskiner och alla tyger :) då startar THD igång igen. (info kommer)


En super gammal bild, tagen 6 okt 08

Våffla med chokladsås

God morgon god morgon :) Känns som de bara är jag som är vaken just nu. Ska snart ta och bege mig till jobbet för ett litet morgonpass på några timmar :)  

Orkade inte uppdatera efter gårdagen, va så trött när jag kom hem så fastnade i soffan :P Mötte upp Annie på Jeansens böffhus, åh va gott de var!!  Och vi firade med en våffla till efterrätt och shit va god DEN va!! Riktigt knaprig och med glass och chokladsås med jordgubbssylt, va mycket kolhydrater, men what eve´a de var fredag så då får man äta lite onyttigheter :P Eller vad säger du?! :P   Visst ser bilden inbjudande ut :P mummmsss


Senare idag ska jag åka in till Göteborg och möta upp ***** ser vad vi hittar på för skoj. Och senare ikväll ska jag vara barnvakt åt min älskade syster son :)


Grattis till mig!!

Kom på när jag skrev datumet i förra inlägget att de är den 25:e idag innebär att jag har namnstag :) GRATTIS till mig, och alla andra som heter Lovisa



Favorit i repris

 

2011-08-25

Hallå :) Torsdag idag. Har haft en liten ta-hand-om-mig-själv dag idag :) De gick la sådär, försökte färga håret men de blev inte alls fin färg, tur att jag bor själv så ingen hörde va jag sa :) Och ännu bättre är att jag ska in till Göteborg i morgon så jag kan köpa ny bättre färg :) billig Gekås skit färg, ingen bra grej.

Men som tur så har jag underbara Nadja som bloggar själv och går frisörutbildning så jag mailade henne direkt när håret blev fel. Har nu fått lite svar, så ska se hur de går i morgon med nya färgen :P

Då är de Göteborg med Annie stumpan som gäller, shoppa lite och självklart äta lunch på Jeansen´s böfhus, som verkligen har blivit bästa restaurangen :)


Varför ser de snyggt ut på bilden för??! Inte alls samma som i verkligheten.  

Burlesque

Go kväll sötisar. Va tiden har sprungit iväg. De har redan blivit kväll.. Hur har eran dag varit?


Var på ett  möte i morse uppe på skolan, gick igenom lite framöver och jag fick ändå lite timmar att jobba. Bättre än ingenting eller hur? Och i morgon tänkte jag ta en promenad och säga hej till dom ställena jag har sökt jobb.


När jag kom hem så bytte jag om direkt till myskläder, alltid lite skönt att bara få slänga av sig sina kläder och sätta på sig sin mjukisdress :) Jag fastnade med att fixa i ordning inne på ”kontoret”  satt in ett bord, plockat upp nästan alla lådor, har två lådor kvar med sy saker och en jullåda, så de får vänta lite. Plockade även upp min provdocka.


Kommer visa bilder sen hur de blir :) Undra om jag får sätta upp hyllor tro :S de skulle behövas där inne..

Fastnade förut vid tv, fick hem mina filmer jag beställde för ett tag sen :P satte igång Burlesque direkt :) åhh den är så bra.



Ojoj de går bra nu.

Mötet gick jätte bra idag :) passade på att gå lite på stan och självklart hittade lite härligheter som fick följa med mig hem :) Två par jeans från H&M alltid bra att ha jeans och bra pris med, de gillar vi. Hittade mina vita Converse, sista paret med så tog dom direkt :) Medans jag går på stan ringer Annette från Löftadalen och säger att jag ska komma dit i morgon för att gå igenom mer jobbtimmar, faan va nice ;) Jag har flyt nu :)

Snart är de dags att kura ner sig i soffan och kolla på Fångarna på fortet som börjar idag, men först en springtur :)



2011-08-23

Go morgon Go morgon :) Hade lite svårt att somna efter spindeln igår :S usch.. men nu är jag pigg o glad :) Ska snart ta och piffa till mig och dra iväg till KBA för kontraktskrivning på en kontaktpersonstjänst. Ska bli jätte kul. Tror jag även tar en sväng på stan och kollar inte det nyaste i affärerna ;) hihi.. Måste kolla på skor, mina vita Converse börjar bli allt för trasiga för att användas, får uppdatera sommarskorna till höstskor snart med.


Mobilinlägg: OMG!!!!!!!!!! Hjälp

img_9949 (MMS)

Shit ser ni vilken spindel el? Fatta att jag bara ville ropa på pappa men istället fick jag ta till mitt mod och röra den själv usch inget ja vill göra igen. Var bara tvungen att dela med mig av min stolthet :) hehe god natt

Gekås

Åhh vilken dag, är helt slut i benen efter 4 timmar inne på Gekås :) hittade nästan allt jag hade på listan, de var få saker som inte fanns. Sen hamnade de också lite övriga saker i vagnen men inte så farligt ändå :) och när jag stod i kassan så var allt billigare än vad jag hade trott så sparade ändå en femhundring på allt :P så de gick himla bra med allt idag ;)
plockat upp allt och gjort fint, kuddfodralen passade perfekt till sängen, köpte även en taklampa till matsalen men nejdå, då kan jag inte sätta upp den :S så himla typiskt, får be en händig karl hjälpa mig ;)


Imorgon ska jag in till Kungsbacka på jobbkonstrakts skrivning :) så funderar på att ta en sväng på stan och se om jag hittar de jag inte hittade på Gekås :)




Fint va? SWEAT DREAM är från Innerum *länk



Passade på att fixa med mina smycket, Den svarta är från Thaalins Design *Länk


Lite av min smyckes samling :) 


Knivar från Gekås (se hur länge de håller) Dom rosa magneterna är från KG Design *länk super smarta
 

 


Självklart en rosa klocka, va annars?! :P

 

Mobilinlägg: bilen full från Gekås

img_0391 (MMS)

Mobilinlägg: nu åker vi :)  bilen full med saker och plånboken lättare ;)

11:11

God morgon God morgon :) Hoppas mina underbara läsare har de bra en söndag som denna?!

Själv är jag rätt så trött, skulle vilja sova hela dagen :P Fick som sagt besök i går och de blev en riktigt bra kväll/natt.. eller hur pojkar? :)
Idag ska jag bara ligga i soffan och kolla film :P kanske träna ikväll om jag orkar, måste iallfall göra något annat idag..

Soffhäng

Tjoho :) Äntligen en dag med sol. Passar på att ta vara på den så har legat ute ett litet tag och solat efter jobbet. Kom på lite mer saker att införskaffa sig på Gekås. Listan börjar bli lång så hoppas bara att priset på allt är mycket lågt :)

Blir nog att slappa hela helgen skööönt.  Ikväll kanske jag får besök så får städa av lite och piffa till mig om ett tag, stora frågan idag är vad jag ska äta :P  har varit allt för bortskämt ett bra tag nu. Har bara kunnat gå upp till restaurangen på skolan och ätit serverad mat.  Så får rota lite i frysen och se vad jag kan komma på :P jag ska inte klaga för jag tycker de är kul att laga mat :)

En passade bild för soffhäng :P

2011-08-19

Hallå :) Hoppas allt är bra med er en fredag som denna?!

Jag har varit rätt så dålig på uppdatering, men de har inte hänt så mycket att berätta om än de gamla vanliga på jobbet :)
Sista dagen är idag, ska bara upp några timmar i morgon med, men annars så är de över för sommar säsongen, lite tråkigt är det :S men hoppas på mycket viktimmar i höst och framöver :)


Eftersom de är fredag och helg så tänkte jag faktiskt köpa med mig mat från Thaien och hoppas att de är något bra på tv:n annars får vi slå på en film. Om jag har någon bra :P


Var inne på Homeenter´s hemsida och klickade hem några bra filmer :P mycket bra pris. Gå in själva och se om ni hittar några bra?! ;) jag beställde dessa.. + en hemlig film som får bli en överraskning :P

 


Mobilinlägg



Bara för jag inte har något att blogga om så bjuder jag på en härlig bild och går ut och springer en runda :)

Zumba pass

Cha Cha :) Hur har ni det? Jag har de toppen :P sitter här i lägenheten och har precis dukigt lite kaffe, och ska ta och gå ut och springa snart :) har inte tränat på ett tag så de är på tiden att röra lite på sig. Tänkte värma upp med en power walk sen Zumba :) nu när jag har ett sånt stort vardagsrum kan jag hoppa och dansa runt huur mycket jag vill :P

Sista veckan..

Haaalllåå :) har precis kommit från altanen. Tog lite kaffe efter jobbet och njöt av min underbara havsutsikt :) Ahaa visade min lägenhet för några på jobbet, några blev nog avis tror jag allt :) Skulle jag med bli :)

Idag har vi två konferenser inne på ca 70 pres, kommer mer imorgon och under hela vecka :) så min sista arbetsvecka blir mycket att göra. men de gillar vi. Usch sista arbetsveckan var inget kul att säga hoppas den går super sakta :) va faan vill inte sluta..  men jag hoppas på att jag får lite vick där :)


Fick ett paket på posten idag, så ska ner och hämta det. Hm undra vad de kan vara :) spännande

Lght på 150kvm...100 m till havet...allt det är MITT


Hallå :) Hur har ni det en söndag som denna? Jag har precis packat upp de sista, eller aa jag har lite kvar men kan inte packa upp det tills jag har något att ställa det :) så de får vänta..

Shitt nu har jag verkligen flyttat på riktigt :) Om jag ska vara ärlig så kom de en litet tår jag vinkade av mamma och pappa imorse, vet inte varför.. Jag har ju flyttat förr. Men nu är det också första gången till mitt egna och inte bara 1 årigt internat. Utan nu har jag flyttat hit för evigt :) hehe ne inte evigt kanske men jag hoppas jag kan bo kvar här i några år :)


Kände de när jag packade upp och fixa till och dona och jag kunde göra precis som jag ville ha det och det är otroligt kul och spännande. Fattar ni!! jag har äntliten en egen lägenhet eller aa hus kan jag nästan kalla min lya nu :P Är såååå glad!!! De kanske märks :P hihih

Ett hus på 150kvm
En stor trädgård
100 meter till havet.

Allt det är MITT!!!!!!!!!!


Håller på att skriva in-köps-listor från olika affärer. Och även jämför priser, ska vara ekonomisk nu :) För på måndag om någon vecka så åker jag och två jobbarkompisar till G-kås och shoppas gärnet :) Så de är alltid bra att ha en lista att gå efter annars kan de hamna lite för mycket i vagnen :)


Här är lite bilder på min lya :)


Sovrummet. (bilden är ihopklippt, ser lite konstigt ut)


Korridoren från ena hållet.


Köket.


Korridoren från andra hållet.


matsal (ska få större bord)


Vardagsrummets ena sidan


Vardagsrummets andra sida. Kommer en till soffa och tvbänk senare.


Har ett rum till som jag inte visat, de är lika dant som mitt sovrumm men där står ganska mycket lådor så visar de när de är klart där inne, de ska nämligen mitt kontor/gästrum :)

Jaaha ni, kära vänner. Så här bor jag nu. De är inte riktigt färdigt än.

Då var man här

Tjoho :) då sitter jag äntligen i min egna lägenhet :) fett nice :P har packat upp och donat och gjort de fint, mycket är kvar att fixa till, de kommer att komma mer bilder sen :) lovar jag er :)


En vintage väska

God morgon god morgon :) Fredag och hemma hos päronen. Ska ta och packa ner de allra sista och städa av rummet lite. Kl 17:00 idag hämtar vi släpet och börjar packa in :D


Igår när jag klev av bussen mötte mamma och pappa upp mig för att åka vidare till Mormor och Morfar :) Fick mina efterlängtade plättar med sylt och grädde, de var sååå gott.  Och mormors bakade hjärtformade bröd med äggröra på. De är någon som har blivit en härligt tradition att oftast när vi är där får vi deras börd och äggröra :) mums.


De håller också på att packa och rensa för att flytta från huset. Gick igenom lite små saker, hittade en jätte fin ljusstake som fick hänga med mig hem. Och en helt underbar snygg väska:) Mormor sa de att de är från Moster Ninni (inte min utan mammas) och att hon säkert har köpt den i America :) så den är säkert 80 år gammal, men lika snygg ändå :) Min absolut första vintage "pryl"




2011-08-10

Cha Cha :) uuååhh nu är de nära!!  Imorgon åker jag hem för att packa de allra sista, sen går lasset :) wiii ni anar inte hur mkt jag har längtat nu i veckan. :) sen har dagarna gått så fort så de närmar sig ännu fortare hehe :)

Har varit ganska lugnt på jobbet idag telefonen har ringt lite om nya bokningar och så. Så jag har fått tid att vika massvis med foldrar :) trött i armarna efter allt vikande, men de är ett måste och de finns tråkigare saker :P tss ajaj på mig..

 

Ett hus kommer lastat!!

Heej :) Då var denna dag slut :) Fått mycket gjort idag, skönt :) gjort foldrar och gjort boendelistor på kommande gäster, städat lite och så :) såg att vi inte heller har mycket foldrar kvar, så ska ta och göra massvis i morgon..  Känner att jag vill att dagarna ska gå riktigt fort nu, torsdag åker jag hem.. nice :)


Idag kom hus till nybygget :) Kanske inte har berättat det men de bygger nytt internat utanför mig precis, och i dag kom modulerna riktigt coolt att alla rum är färdiga och på det de är nästan färdig möblerade :P de berättade de att badrummet är helt klart och väggar, sen är de bara säng och andra möbler som ska in. Snacka om coolt :) KL 11 började de lyfta första delen. Sist när jag kollade var kl 2 och då hade de lyft 6 moduler så de tar inte så lång tid, de jobbar på bra grabbarna :)

2011-08-08

Tjoohoo :) har kommit hem från ännu en jobbintervju :) det går bra nu, håller vi bara tummarna att alla tackar ja till lilla mig :)

Annars har allt varit som vanligt idag, har kommit in en ny konferens som stannar hela veckan, så denna kommer nog bli en lugn vecka. De är bra för då hinner man med lite pappersjobb :) Kan jag förbereda lite till nästa sommar.

Åhhh blev såå trött nu efter maten, sitter bara här och gäspar :S ska nog hoppa in i duschen och sen krypa ner och kolla på film :P inget vidare väder heller. Så vad gör man?!

Funderar nästan på om jag ska ta och fixa färgen på håret.. Va tycker ni?? Skulle jag passa lite mer i Guldbruna hållet



Inte långt kvar nu..

Haallå!! Mjukiskläder på och faktiskt ett glas vin bredvid mig :) Känner att jag är värd de efter en fullspäckat jobb helg. Men de har varit kul, gick runt och kollade i alla salar vad damerna har gjort under helgen, och vilka täcken och quilt lappar. Vissa såg ut som foton och färgerna tillsammans var helt otroliga :) snacka om att jag är sugen på att få sätta mig vid min maskin och gasa på :P


INTE
långt kvar nu. De är måndag, tisdag, onsdag och på torsdag åker jag hem, fredag packar vi in i flyttbilen, och på Lördag bär de av :) Faaaan va nice!! åh jag längtar såå mycket.


I gotta get to you

Mätt och belåten :) Köpte med mig mat från Thai restaurangen som finns här and I love it :) Mumma.

Nu får de bli en film-mys-kväll  :) med lite mer onyttigheter, köpte med mig chips och dipp så ska ta och blanda till dippen och lägga mig i sängen och glo på film :)  

BTW hittade sån sjukt bra träningsmusik (den under är en annan bra låt) så jag får nog ta och packa upp träningskläderna och ta en ordentlig runda imorgon, för så här kan vi inte ha det, eller hur?! :P

Lördag 6

God morgon :) eller god middag kanske passar bättre nu såg jaah :P


Har varit uppe ett par timmar och packat. Hade ett morgonpass nu på några timmar men ha gått över till telefontid. Så passade på att packa lite när jag ändå hade tid. Åh var så trött i kroppen i morse när jag vaknade. Ville bara ligga kvar och sova hela dagen..  Tror måste jag ska och sova lite till snart :)


Gårdagens jobbpass blev 12 timmar. Var riktigt trött i kroppen i går när jag gick hem. Slocknade nästan direkt när jag kom hem, tog en lång varm dusch och sen la mig i sängen och kollade på en film i typ 20 min sen sov jag gott. Men alla våra 52 damer är incheckade och på plats med sina symaskiner och förmodligen syr för fullt nu :) ska snart upp och titta till och äta lite lunch. Kanske beror på vad som serveras..


Mobilinlägg: första doppet

img_1041 (MMS)

  Det blev en dag på stranden med mamma syrran och A :) årets första dopp är gjort :)

Ett brev på posten

Tjenixen :) Vilken värme!! :P phuu va ska man göra? Joo jaa jag fick värsta kicken och tänkte ta och storstäda och packa och tvätta inför nästa helg :P Dags att börja någon gång.


Pratade med mamma förut och hon sa att hon, syrran och August kanske kommer ner och badar imorgon :) låter super trevligt :P får vi hoppas jag tar första doppet då rå :) har ju inte vågat mig i än.. feg va?! :P De är de där med saltvatten, är för van vid Vättern :)


Snacka om flyt jag har nu, har fått en till jobbintervju på en förskola :) ska dit i nästa vecka och kolla runt och prata med ****s kollegor och bli presenterad för alla, så alla vet vem jag är och framför allt att jag visar mig :) toppen.


Fick ett kort på posten idag, wow jag fick post :) Var ifrån kära Mormor & Morfar, så var tvungen att ringa och tacka dom :) Då berättade även dom att de sorterar alla skrymslen och lådor, för de ska också flytta nu och de jag har bett om att få har jag även fått :) så de är jätte kul. En blå soffa som jag alltid sov i när jag var liten och sov över där :) Sen var de är byrå som är perfekt för tyger och förvaring :)


I got the job!!

I got the job!! :) Grattis till mig :P Tack!! :)


Fan va nice, ett jobb fixad har jag bara två kvar att få svar ifrån :) de rullar på bra för mig nu, älskar det :) Var inne i kba på intervju för inte alls längesen, så på väg till bussen stannade jag till på Espresso house och firade med en Islatte :) ”självklart”


Seen har jag namnsdag idag :) Grattis till det. Och Grattis till alla Carin/Karin där ute. Som present till mig själv köpte jag en klänning :)



 

Mobilinlägg: ...... Utsikt

img_1003 (MMS)

Älskar man sitt jobb eller älskar man sitt jobb med denna fina utsikten :)

14 dagar kvar

Tjenixen :) Måndag och det är den 1 augusti i dag. Shiiit typ hela sommaren har ju gått. Det har gått alldeles för fort, eller vad säger ni??


Körde på ett B-pass idag (8-16) sen har jag ett kvälls pass med från 19-21. Så har kört lite träning imellan och ätit. F**n måste köra sten hårt nu, slappat alldeles för länge, och ätit onyttigt :P bara för köket gör så himla god mat, eller aa min favvis kock B ♥ :) Men jag tycker de är kul så de är inget måste :P eller kanske lite ;P


På tal om augusti så är de bara 14 dagar kvar tills jag flyttar :) åååhhhhh längtar.  Aa för igår när jag kom hem på kvällen till huset som jag delar med två andra, fick jag torka upp i badrummet för de var dyblött på golvet, så där kl 10 på kvällen när man har rest en hel dag och är trött. Visar inte mycket respekt dessa brudar tycker jag.

RSS 2.0