Mysbyxor?

Idag är det den dagen man ska äta massor med semlor, jag har inte ätit någon, vi har fått det i skolan till efterrätt och till eftermiddagsfika, men som tur är så äter jag inte mandelmassa, men tidigare år så har min morfar bakat bullar till mig, så gör jag egna med jordgubbssylt i, det är mkt godare =) så äter man det med ett glas varm mjölk och lite kanel i =)


Idag har det inte varit min dag, skulle sy ett par pysbyxor, som är mys och pysiga, men när jag förklarar det så är det ingen som förstår hur jag menar, några trodde att jag menade haremsbyxor, men det gjorde jag inte.


Sen så ska jag trycka ett flerfärgstryck, som jag har kopierat på 5 olika OH-papper, men sen pratade jag med läraren, vi kom fram till att det bästa sättet är att göra screentryck, som jag belyser mönstret på eftersom en del är väldigt detaljrikt..


Maten idag så var det fiskpudding. Ingen gott alls för jag äter ju inte fisk, men jag börjar äta mer och mer, jag tycker jag är jätte duktig =) hehe.. Det var även rester från igår, falukorv i ugn, det är inte min bästa mat, och salladsbordet fans inget i min smak, så jag gick till rummet och fixade lite med skolan istället. Men nu i kväll är det pasta och tacos gratäng så får hoppas att det är gott =)


Men det är en ny dag i morron, och nya saker att ta tag i..


 

Kramar från lilla mig =)


<3 dag

Glad hjärtans dag gott folk



Puss & Kramar Carin

ändå

och så fick jag magsjukan ändå :( men som tur var så hade jag den inte alls länge, så har varit hemma hos mina päron och kurerat sig lite men i morron fredag så åker jag och Ola hem till hans mamma,
sen på lördagen blir det kanske en runda på stan och sen lite mys på kvällen :P
 Det är ju trotts allt hjärtans dag då, så får se vad som händer =)
En överraskning =)

immunförsvar

I lördags åkte jag och Ola hem till mina föräldrar, de var skönt att komma hem. 
 På söndagen vaknade jag av August så jag gick upp och hjälpte mamma och pappa lite,
 mamma och August var dåliga båda två, sen blev även pappa dålig, och nu ligger Ola i magsjuka,
så de är bara jag som inte känner mig dålig.. För jag trodde att jag hade dåligt immunförsvar men då hade jag fel..


I går så tog jag och Ola en promenad med Disa, jag tog med mig kameran för jag har valt till en kurs foto,
där vi lär oss att framkalla en fotorulle, Jätte kul =)


Så vi fick i uppgift att fotografera de som vi tycker om och som berörde oss =) 
så vi får se hur korten blir.. =)


Igår bakade jag lite gottigheter =) Äppelpaj och cocosbollar =)
skulle även bli cocostoppar men orkade inte det, så kanske i kväll =)

kramar Carin



Gratis presentkort

Få gratis presentkort på Gina tricot, HM, Kicks mfl
  bli medlem så kanske just du kan få ett gratis presentkort

(Klicka på bilden och gör som beskrivningen)


Gör din röst hörd!!!

Sitter och kollar lite mail innan jag drar mig hemmåt.. så kollar även igenom lite bloggar och såg att mamma hade lakt in att EU tydligen ska bestämma hur mkt vitaminer och mineraler man får äta per dag, va *** är det för något absurt de har bestämt.. 

Gör din röst hörd här

har lite brådis nu man min moder har skrivit lite mer och hon finns under länkar

kramar från mig

hem

Nu är det längesen jag skrev här, men har inte haft så mkt roligt att berätta..

Men nu har jag beställt biljetter hem till min och ola, ska bli skönt att komma hem.. börjar längta lite nu men tror det blir så när jag vet att jag ska åka hem, annars har man fullt upp på dagarna här, går i skolan till 4 sitter ofta kvar till kvällsmaten som är vid 5 sen kanske går till baka elr sätter sig på sitt rum och ser film elr städar elr sysselsätter sig med något..
Vi har börjat med tryck nu och de är så kul =) jag trycker mitt gamla vanliga mönster mitt ansikte som jag gjorde i vaxbatik för ett tag sen.. Det kan vara kul att de hur samma mönster ser ut i olika teckniker, jag trycker ju även andra mönser.. Har gjort två wettex med lite roliga texter på.. =) får se sen:P

I morron ska vi ha rosabandet fest på skolan. Så temat är då att ha något rosa på sig, jag funderar ¨på att bara ha rosa å¨mig för jag äger så mkt rosa så de skulle lätt gå för mig =)

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film sen ska jag sova så är det temadag i morron om Cornelis Vresvik får vi se vad de handlar om :P

kram och god natt

RSS 2.0