Mkt att göra

Har legat i sängen i stort sätt hela dagen, de börjar kännas lite bättre men ögat bara rinner :( har kollat lite på nostalgi film :P High School Musical :) när jag bara ligger still så här så känner jag mig så himla rast lös, o tänker på att jag har massor att göra :S vill jobba men ändå bara ligga still o friskna till. Får se hur jag mår i morgon om jag kan gå till skolan elr om jag får vara hemma då också, som tur så har jag mitt skissblock o pennor här på rummet, så de kommer nog förhoppningsvis mer tryck :) hoppas att jag får damplaggen i veckan så kan jag börja beställa till mina modeller o se vad de vill ha ;)

Sjuker

God morgon alla kära läsare :)

 

Nu äntligen börjar snön smälta :P grymt härligt.. känner redan vårlukten i luften.. o sjukt mkt tång som har varit fryst o som nu börjar tina upp.. usch :( men vårkänslan kommer fram sakta med säkert ;)

 

Här ligger jag i sängen o ögon o näsa är inte mina kompisar idag, ne utan jag har blivit sjuk :( vaknade vid 4 tiden i natt o bara nös o nös o nös, o näsan ville de jag ville, usch.. Så i dag blir de bara en slappis dag vid datorn :P tills jag kom på att jag ska tvätta o egentligen städa idag, städning får jag nog vänta med, men tvätta måste jag göra :/

 

Får kolla runt lite efter Barbie kläder idag, se va jag ska sy om, har hittat en men den finns i en tidning hemma, men som tur så tog jag kort på den när jag var hemma över jul :P annars får jag be min kära mor o far skicka ner den. I veckan satt jag i skissade på några nya tryck :P fast istället för färg tror jag att jag ska ha det i blyerts o kanske lägga färg på någon enstaka grej ;) tror nog de blir riktigt snyggt :P

 

Igår satt jag o jobbade med andra delen av min tidning :P och jag är snart klar, så snart ska jag skicka ut den till mina modeller o ni andra får vänta ett litet tag till :P hhihi va elak jag är :) så den 26 april kommer de komma en sommar kollektion ut offentligen på THAALINS DEISGN blogg :)


Hittade massvis med gamla bilder när jag gick igenom alla CD skivor :)
dells denna bild :P

KUA

Hallå alla gullungar :)


Sorry för att jag inte har uppdaterat på länge, men vårat internet har varit nere ett tag, men i går så kom de tillbaka :P så j** gött ;)


Oo jag har så mkt att berätta så jag får ta de lite snabbt :P annars skulle ni aldrig orka läsa igenom allt :)


Vi har haft modellvecka i veckan nu, haft två kvinnliga modeller, en gammal på 90 år och en yngre på kanske 25-30 år.  Jag är egentligen inte med på modellveckan eller kroki lektionerna men kände att jag ville prova lite på hur de kändes :P tyckte de gick bra o jag kände att jag hade utvecklats lite, men jag har inte träffat sen jag hoppade av förra året, så de var kul att jag hade blivit bättre :)


Och resten av veckan har jag vävt, och sytt två helt otroliga västar, så grymt snygga så de finns inte :D


Fick första leverationen av kill plaggen i dag, och ska se vilka av mina modeller som vill beställa, borde få tjejplaggen nästa vecka, hoppas jag får mkt beställningar, vill ha lite att göra, innan modevisningen, men egentligen har jag lite mer plagg jag vill ha med men jag borde hinna med de också ;)


Vi har nu börjat med KUA igen Konstnärligt Utvecklings Arbete och den här ggn ska jag skriva om Barbie och hur hon kom till världen :P och istället för massvis med text och fakta så ska jag visa lite bilder och sy ett plagg från Barbie till mig själv ;) jag har lite idéer på hur plagget ska se ut :P de ska bli riktigt spännande och otroligt kul att jobba med :P för vilken tjej har inte varit intresserad av Barbie som liten, elr som stor ??!! ;)

 

Undersökning.. Var med du oxå :)

Hallå alla härliga läsare ;)


Hur har ni det i de i snövädret??
Själv har jag varit ute o skottat lite nu, shit va kallt de är, man kan inte tro att de är så kallt, men de är grymt kallt.

 

Jag håller på med en liten undersökning.. 
Så alla killar & tjejer som läser min blogg får jätte gärna svara!!!!
& ni tjejer, får svara på: Vilken tycker du att killarna passar bäst i??




Ny Design

VAD TYCKS??

Innan:



efter:

100220

Ojoj va de snöar..

Vi som egentligen skulle till linköping o shoppa lite ;/ men de går inte nu när de är så mkt snö ute o de snöar, lite läskigt att köra då..  Så jag får ta o shoppa lite i Göteborg när jag kommer ner sen.. Dels så sparar jag pengar också ;)




Idag blir de att städa rummet, har haft kvar min adventsgran, jag glömde ta ner den innan jag åkte efter jul, så den ska nog läggas upp på vinden :P

Ska även ta o baka bullar ;) för på fredag nästa vecka har jag fikat, så då ska jag bjuda på mina berömda bullar ;) hoppas bara att jag får plats med dom ;P tss

 

Melodifestivalen i kväll då ;) undra om de är några bra låtar ikväll :)  Dom artisterna som ska vara med är:

De är ju inte många som jag känner igen, de är ju Alcazar, Darin och Elin Lanto, men inga mer..

Passande

Let it snow let it snow Let it snow!!!!                                    


De är just vad de gör nu.. De SNÖAR!!!! Igen :P men på ett sätt så tycker jag de är trevligt med snö o de är härligt på något sätt att de snöar, de måste ni ändå hålla med om??!! ;P men jag tycker också att den borde försvinna snart så de kan bli vår o sommar =) jag tror nog att den går bort snart, kommer ihåg när jag var liten o det var kvar snö så här länge, så stannade den tills sportlovet o sen kom blask tiden.. hatar blask, borde kunna hoppa över det ;)  men det går ju inte :/ :P



Idag ska jag träffa min leverantör till min design ;) så pappa kommer snart o hämtar mig så åker vi in tillsammans, slipper jag åka buss i de här vädret..

Idag är en bra dag att använda dessa skor =) de bästa köptet någonsin, o jag har haft dom säkert i 3 år, o de passar fortfarande o är lika snygga som när jag köpte dom :P

- grymt bra köp Carin!!
- hehe I know ;) jag är bäst!! Hihi

 

My outfit idag:
Leggins: Bik bok
Topp: Bik bok

Vaniljmuffins

Jag bakade juh muffins igår =) med chokladbitar i.. mumms vad goda dom blev =)

Vaniljmuffins

Ingredienser

4 dl vetemjöl
2 dl socker
1 krm salt
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
2 ägg
75 gr smält smör
75 gram vit choklad

- Sätt ugnen på 225 grader
- Blanda samman mjöl, socker, salt, bakpulver och vaniljsocker i en skål
- Vispa ihop mjölk och ägg
- Rör ner mjölkblandningen och det smälta smöret i mjölblandningen
- Fördela smeten i muffinsformar
- Grädda i ca 10-15 minuter
- Låt svalna
- Smält chokladen i vattenbad och häll sedan på muffinsen.




Så här ser jag ut idag :)

Skjorta: Cubus
Byxor: Gina tricot
Linne: JC

CCH

God morgon på er!!


Mitt lov är snart slut. De har gått mkt fortare än vad jag hade trott :P vissa lov kan gå jätte sakta, men det här har gått väldigt fort ;) då kommer jag snabbare ner till skolan.. hiihi


Igår skulle jag egentligen ha träffat en leverantör till min design, men han blev sjuk, så ska träffa honom på fredag ist :P oo spännande =)


O idag ska jag ta en fika med Louis, från mig BF (barn o fritid) klass, har inte träffat henne på år o dar, så de ska bli jätte kul att träffa henne =)

 



Oj nu rinner tiden iväg.. måste ju göra mig iordning innan juh ;) o jag som sitter i pyjamas :P

 

 

We Are The World For Haiti



Får rysningar av de här.. De är så bra gjort, o blev lite tårögd när Michael Jacksson kom in :)

Can I call you my manboy??

God morgon / God middag :)

Tisdag och jag har lov. Underbart =) de har snöat hela morgonen, här uppe är de lika mkt snö som nere på skolan, på något sätt tycker jag att de ska få ligga kvar ett tag, men jag vill ändå har vår o sommar snart ;)

Idag ska jag jobba med min tidning, mitt andra nr av Thaalins Design.  Innan lovet fick jag vara lite modell för mig själv :P o Sofia fick ta kort, dom blev grymt bra, mkt bättre än förra, de kan nog bero på att Sofia hade en systemkamera ;) 




Jag har verkligen lust att storstäda mitt rum och även garderoben nu underlovet, rensa ut all skit jag har sparat ;P får se om jag får någon tid över :P

Många av er har säkert lov nästa vecka! Vad ska ni hitta på för skoj på erat lov??

 
Var de någon mer än jag som kollade på melodifestivalen??Jag älskade verkligen Eric Saade´s låt Manboy, lyssnar grymt mkt på den just nu =) hoppas verkligen att den vinner, tror nog att vi kan ha en chans i eurovision då :P… Hoppas hoppas =)

Valentine's day

God morgon alla goa o glada :)

 

Idag är de Alla hjärtans dag! Hur ska du tillbringa din dag? 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra :P vara barnvakt ialf ;) jag vill nog baka något, men de här året har jag ingen att fira denna dagen med förutom mina föräldrar, de är alltid mysigt att fira denna dagen med någon speciell person, men tyvärr inte i år :/


Men då ist vill jag önska er mina kära läsare en underbar hjärtans dag =) 

Kollade du på melodifestivalen igår?? De gjorde jag, o jag blev lite kär i Eric Saade :P när jag vaknade nu på morgonen märkte jag att jag hade den låten på hjärnan.. När jag vaknade.. helt otroligt :P men de var den bästa låten hittills :P för i förra avsnittet så var de Linda Pritchard, men den kom ju inte vidare :/  Va tyckte ni om gårdagens program??  

buss 4 you

Äntligen hemma från en väldigt jobbig bussfärd, den gick jätte bra och fort gick det, men när jag gick på bussen var de inte alls mkt folk, men sen när jag hade satt mig skönt, och jag är lite längre, så jag satte mig snett så jag kunde ha mina fötter på sätet, och har min mp3 på och tänkte börja läsa en bok, och så står det en man och undrar om han kan sätta sig, de fanns många andra lediga platser och självklart ska han sitta just bredvid mig :S, sen var han lite biffigare så han tryckte typ in mig, och när jag satt och läste tidningen så lutade jag mig mot fönstret lite, men sen när jag skulle sträcka på ryggen, var jag tvungen att knuffa till honom så han inte satt på mig. Dålig stil, och självklart skulle han av där jag skulle av :S men jag satt där med min bok och mp3 i min egen lilla värld,


de är sjukt jobbigt för alla oss som är lite länge att sitta inträngde i en buss ett antal timmar, vissa bussar är har bra med plats för benen men inte dom flesta :S tror jag ska ta o unna mig buss 4 you någon ggn jag åker hem, de är många som pratar om att de är hur bekväma som helst =) lite dyrare kanske men de kanske är billigare än att operera benen.

 

När jag kom hem fick jag en stor kram av lilla August som ska vara här tills måndag =) härligt :P ikväll blir det dipp med grönsaker och kanske lite chips :P med melodifestivalen =) och i morgon är de  Alla hjärtans dag  undra vad man ska hitta på då ;) funderar på att baka något gott elr om jag ska unna mig lite vofflor :P hhihih

 

Nu blir det köttfärslimpa med sås och grönsaker :P yammie =)

Hemlängtan

Snart sitter jag på min buss hem till mina föräldrar =) oo jag har verkligen fått lite hemlängtan nu :P ska bli skönt att komma hem, nu behöver jag verkligen lovet..


Vet inte riktigt vad jag ska göra men har ialf tagit med mig tyg hem, så jag ska nog sy ganska mkt ;)
För har en idé på hur min klänning ska se ut till modevisningen, och de är ingen som får se den förens 24-25 april :P oo den kommer vara så snygg =)

 

Hängmatta

Hallå alla goa läsare =) 


Idag har jag vävt klart min väska =) har fortfarande kvar mina kuddar :P de tar sån lång tid och trådarna bara går av, så jag tar väldigt många pauser på den :P men har ändå inte mkt kvar på den så de är skönt :P och efter det kommer ett mkt stort och roligt projekt :P jag ska väva en hängmatta =) hehe så många av er kanske tror att man sitter och väver tråkiga saker, som typ trasmattor, men nej då. Utan man kan väva precis vad som helst :P och de är inte bara massor med gamlingar i klassen :P hihi fast jag är ju yngst :P de är jag som är 21, o en 22,  en som är 23, 30, en som kanske är 40, sen är de två pensionärer på typ 70-80 bast :P så de är många olika åldrar :P




Hopp nu sitter jag här och tänkte städa mitt rum, och när jag ska gå o hämta dammsugaren finns den inte där :S f**n va sur jag blev, o de är fredag och lov, så många har ju åkt, får ta o leta upp någon annan o låna den.. för de måste se snyggt ut när jag kommer tillbaka så jag inte behöver städa då :P men jag önskar mig verkligen en egen stavdammsugare som jag kan ha på rummet, slipper man vänta på allt annat folk och vissa byter ju inte påsar och aaaaa.. en egen är en mkt bra investering helt enkelt :P




Som tur så fick jag låna en av städerskorna =)

 

Upptäcksfärd

Imorgon är det tvättning, städning och packning som gäller, för på lördag bär de av hemåt =)

Igår var jag på G-kås :) en mycket lyckad tur :P inte alls mkt folk så de var helt underbart, kunde tom gå runt med vagnen utan att hålla på att gå in i folk ;P


De blev lite köpt :P dels en jätte fin lampa, så nu har jag tagit ner min adventsljusstake ;)





För några dagar sen var jag och Petronella ute och gick på klipporna, för jag tyckte att de låg något där ute, typ en död säl eller nått :S så först fick jag låna Ola´s kikare men kunde inte riktigt förstå vad de verkligen var som låg där ute.. så därför gick jag o Pettro ut dit :P och gissa vad de var.. en klipptopp som inte hade fått snö på sig, eller så var de någon som har tagit bort snön och satte sig där. Men det var en upplevelse att ta sig ut till klipporna när de var mer än 1 meter snö :P


Tandvård... tummen ner

Jello =)

Hur har ni det i vinterkylan??

Här på västkusten är de grymt mkt snö som ligger kvar, o kallt är de men solen tittar fram, så hoppas på att de blir en fin dag idag =)


IDAG BLIR DE ULLARED =) göttmos :P


Satt och läste på aftonbladet, jag vet, konstigt för mig att göra det, men där stod det en artikel om en nioårig flicka som dog av att hon blev hemskickad av folktandvården..




Källa: Afonbladet

Usch hur kan de göra sånt, de är la klart som f**n att en nioring inte vill dra ut en tand, vilken människa som helst vill ju inte göra det.. Grymt dålig stil att inte kunna förstå att de är ett barn som kanske har tandläkarskräck  

I will

Hallå på er!! =)


Hoppas att din helg har varit bra?! :P


Min har varit kanon =) i fredags blev de fest med spel :P upp till bevis men bara de korten kropp mot kropp. Grymt kul =) i lördags åkte jag in till min syster och shoppade med henne hela dagen =) köpte ett par byxor, knästrumpor, en topp och lite annats smått o gott =) på kvällen kollade vi på melodifestivalen. Igår färgade jag håret två ggn :P för första ggn räckte inte färgen till så tåg en sväng till kungsbacka o köpte lite mer färg och färgade håret igen, och de blev så himla snyggt :P precis så som jag ville ha det, så jag blev riktigt nöjd =)





Mina killplagg är helt klara och de manliga modellerna ska prova dem i morgon, får vi se hur det går, hoppas att jag får lite beställningar =) alltid gött att ha något o göra o få lite mer skrammel i plånboken

Håller även på att väva klart mitt andra kuddfodral, men trådarna bara går av, så de är ett H*** men de går ändå, nu när jag ska göra ”knutarna” så funkar det bättre,

I veckan ska vi även ta och åka till Ullared =) min inköpslista är inte lika lång som den brukar så det är ju bra :P men tror säkert att jag hittar några ”övriga” saker som inte står uppskrivet, de brukar oftas bli så, men jag har ändå blivit duktig på att plocka bort de prylarna som är väldigt onödiga, och tänka till lite längre innan



överskottsenergi

Jag har varit så kreativ idag =) vävt klart en kudde så jag har en kvar :P Imorse kände jag mig väldigt nere, o ville inte göra någonting, men sen efterfikat och ett skratt o en kram av KittyCat (Katti) fick mig på bättre tankar, så jag blev grymt shoppingsugen och tänkte att imorgon ska jag ju inte till Göteborg i fika med Anni, kan jag shoppa lite då :P och sen ringde jag till Zara och hörde vad hon skulle göra i helgen, så de blev en dag shopping med henne.. så imorgon får jag ta o shoppa till Thd (Thaalins Design) och på lördag till mig själv :P hihi nu när jag har tjänat lite måste jag få unna mig lite :P

 

Just nu känner jag mig mkt idé fylld så jag ska nog ta o gå till sysalen och se vad jag kan få ut av mina idéer :P

 

Jag har även idéer till min nya tidning som jag hoppas ska komma ut snart, så jag kan få lite beställningar innan modevisningen :P oo jag längtar såå mkt till den =) jag fick lite beställningar från mina modeller, och jag ska kolla upp lite mer priser så hoppas jag att jag får in mer. Så glöm inte bort att gå in på THAALINS DESIGN bloggen och se om du vill ha något, priserna står inte ute, men de är bara att skicka i väg en kommentar så svarar jag på det. Förstår att många väntar på min nya vår/sommar kollektion men ni får hålla er lite till..

 

Oo jag känner mig så pigg o glad just nu jag hoppas bara att inget går fel sen när jag ska sätta mig o sy, för då kommer de sjunka :P hehe får ta med mig mitt godis dit så håller det nog uppe ett tag till :P

 

Wwwiiiieeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Hehe :P överskottsenergi… JA!!!! :)

Den bjuder jag på :P

Duktig =)

Hej på er alla!!

Idag har jag varit så himla duktig :) städat mitt skåp i sysalen, lagt alla mina tyger fint och prydligt i lådor :) sen jag har även sytt klart två linnen med rivor i sidorna, i svart och vitt :) mkt härligt. Om snart ska de provas kläder för mina modeller :P så jag ska ta o göra iordning lite innan det :)
 


Igår kväll satte jag mig och läste igenom antagningsproverna till textilhögskolan i Borås och de var inte alls bara att göra ett portfolium utan det var sjukt mkt mer :S så imorgon ska jag ta o prata med min lärare o se vad hon säger. Och under lovet när jag är hemma ska jag se om jag ens klarar av att göra proverna, för så mkt sykunskaper har jag inte. Så de kanske blir ett år till på folkhögskola fast i Värnamo, eller ett halvår på Löfta o jag söker till förskolelärare efter julen..  men de får jag tänka lite på tills jag kommer hem och kan diskutera det med mina föräldrar o se va det tycker blir bra :P


Nepp nu rullar klockan, nu är de dags att leta fram alla kläder jag har sytt under 2 år o se vilken modell som får det :P hihi

 

Nu rullas dä in !?!

Hej alla sötisar =)

Jag har inte uppdaterat på hela helgen märkte jag, men jag har haft så mkt att göra i helgen, har tryckt klart mina 7 linnen och t-shirt och skissat klart 2 av mina killtryck, och de ska bara läggas in i datorn, och sen skrivas ut, ett tryck är klart, och ett ska skissas upp, vet inte riktigt vart jag ska börja :P vet ungefär hur de ska se ut :P men vet bara inte hur jag ska teckna upp det :P


Imorgon ska mina 13 modeller ha klädprovning, på de kläder som är klara =) får se hur de går :P jag har nu ca 20 plagg, men de kommer att komma mkt mkt mer  :)


Kollade runt på textilhögskolans hemsida idag och de hade äntligen lagt upp vad de ska vara för antagningsprov, men jag läste mig bara till att de ska vara ett portfolium, så de var ju inte så svårt :P de har jag ett redan, de jag ska göra är att försöka få bättre bilder på mina kläder med ljus och allt, och absolut på en modell och inte en docka :P lite roligare om de är en människa som bär plagget :P


Ååå de händer så mkt imorgon, jag vill nästan bara gå o lägga mig så de kan bli en ny dag =) Vill veta mer hur de går med allt, och hur dagen kommer sluta ;P


RSS 2.0