It´s Monday

God morgon God morgon!! It´s Monday, och jag ska jobba idag. Fast inte på det stället jag brukar utan nu är de en klädesbutik, typ. Dom sorterat kläder och sätter priser ( vad jag vet). De låter spännande så vi får se vad dagen har att erbjuda :) Hoppas verkligen på hur mkt jobb som helst nu :)

Masterchef

God morgon! Hoppas mina bloggläsare har haft en bra fredagskväll!!

Inte fick man sova ut idag inte, vaknade vid 8 och inte kunde sova mer :S jag som ville sova hela dagen.. Vi ska snart ta och göra i ordning oss för att åka in till götet, Babe har match idag och i morgon så mycket spel för honom denna helg. Sen i kväll ska vi ta och åka hem till Anni och äta tacos och bara ha de mysigt med film och gottigheter :)


Sitter just nu och kollar på Junior Masterchef Australia så häftigt att se dessa 10,12 åriga barn som lagar maträtter som de största kockarna kan göra. Riktigt häftigt att se faktiskt :)



A nice dress

Cha Cha!! Fredag och ännu en dag är snart slut. Men så himla skönt med helg, och få sova och inte behöva gå upp till något. Idag fick jag allt stressa. Skulle gå upp halv 7 men var för trött så tryckte av lite väl många ggn så när klockan blev 07:10 då fick jag springa upp. Men de gick bra, hann till provet som för övrigt gick mycket bra. Får bara hoppas min lärare tycker de med.


Efter provet gick jag lite på stan och dels handlade en present till min älskling som fyller år i feb, hihi sen kolla på lite rea saker och hittade en jätte söt sommar/fin klänning till mig, rea och super billigt de gillar vi :)

Match

Hejhej!! Hoppas eran dag har varit bra!
Min är en helt vanlig dag, jobbat :) hihi så himla gött att kunna få jobba om dagarna och inte vara vara hemma hela tiden :) hihi sen får jag ju leva lite roligare med ;) hihi
Nu är jag i Partille och kollar på när älsklingen har match :) får hålla tummarna nu för att hans rygg håller.
XOXO
( de verkar inte funka att ladda upp bild:/ vad är de för fel??)

En bra dag

Hallojsan!! Vinterkylan verkar hålla i sig. Jag tycker de är lite kul, men jag är nog ensam om att tycka det :) Men längtar väldigt mkt till sommaren och värmen. Funderar lite om jag ska kolla in solarium i närheten och se om de finns något trevligt och till bra pris. Alltid skönt att få koppla av i ett solarium med värmen och bli lite brun ;P hihi


Jobbade idag med, men fick vara på verkstan idag för de andra hade planeringsdag, så har fått åka runt på olika ställen och hämtat och lämnat saker, riktigt bra när man är timvikarie för om jag får jobb på andra ställen vet jag vart dom ligger och vad de gör. En riktigt bra dag med mycket skratt och dagen har gått riktigt fort. De gillar vi. 

Vinter igen?!

God morgon god morgon mina underbara läsare! De är verkligen vinter nu, när jag vaknade och kollade på mätaren var de -9,6 shit de var kallt, så de fick bli pälsmössan och vinterjackan idag.

Efter jobbet ska jag träffa min lärare för att redovisa boken, håll tummarna nu, satt och skrev i två timmar i går men bra blev det. Så nu gäller de bara att de går bra läsa upp det och att hon gillar det!!

Vad tycker mina läsare om att de är snö igen??
XOXO



Sjuttiofem kronor

Halloj :) Hoppas eran start på veckan har varit bra!?  Själv är jag nästan precis hemkommen från jobbet och har fått lite mat i magen.


Vet ni vad som har hänt en måndag som denna?? Vann på triss :D en miljon, wow!! nee men man kan ju alltid drömma. Vann bara 75 kr så ska byta in den mot tre nya lotter :) hoppas på mer kronor då.


Nu gäller de att plugga engelska för imorgon ska jag träffa min lärare och redovisa mitt referat om STYLE boken.

De ligger kvar

Cha cha!! Sitter i bilen på väg till Partille för älsklingen ska spela match :)
Sen blir de städning och engelska plugg när vi kommer hem.

Vilken överraskning jag fick när jag vaknade. Snön låg kvar :D hihi, trodde den skulle regna bort inatt men den låg kvar :)

Snö snö snööö!!

De är snö här på västkusten :) och inte lite heller.. Älskar snön och älskar när de snöar har alltid gjort och kommer altid att göra men nu vill jag ha sommar och värmen :)

En Gino till tack

God morgon! Hoppas mina underbara läsare har haft en bra fredagskväll?! Min var toppen, efter jobbet åker jag och pojkvännen och handlar sen lagar vi mat, fläskfilé, pommes och bea sås :) hihi super duper gott, sen åt vi Gino till efterrätt :) Varm frukt, toppad med vit choklad serveras med glass, åh va gott de var.  De finns massor frukt över så ska nog göra de i kväll med, fast utan kiwi till mig, fick utslag av de så då tål jag inte de.


Idag ska vi åka in till Göteborg och strosa runt på stan, ska kolla lite på H&M och lite annat smått o gott. Babe får peka ut en present han vill ha, men jag har redan en idé men varför inte ge två ;) ihih

Årets första snö har kommit med ;P ihih kom lite sent skulle kommit över jul ist.

Krossa alla fönster

Hejhej :) sitter på bussen på väg in till Göteborg för att se när älsklingen ska spela match, palla vara hemma själv ;) hihi min blogg app har varit ganska knasig ett tag kan inte ladda upp bilder jag tagit via iPhone, får se om de funkar nu. Är de någon som har något tips annars?? :)

En tredjedel gjord två kvar

God morgon alla solstrålar!! Hoppas ni har de bra! Jag längtar sjukt mkt till helgen och bara få sova uutttt!!! :) de är bara två arbetsdagar kvar så de går fort :)


Engelska provet tyckte jag gick ganska bra, vissa saker gissade jag på och vissa saker kände de som jag kunde väldigt bra. Men väldigt mkt text att läsa :S håller tummarna för att jag blir godkänd, sen har jag två delar kvar att göra med :S 

Snart gäller det

God morgon god morgon!! Hoppas eran vecka har varit bra så här långt. Jag skulle ha skrivit lite i bloggen i går kväll men orkade verkligen inte blogga, pluggade engelska i stort sätt hela kvällen. Sen ville jag bara mysa med pojkvännen :)

Kl 17:00 är nationella prov i engelska B som gäller, ganska nervös men jag hoppas de ska gå bra.


17 januari

God morgon God morgon alla pigga o glada!! ;) Åh vad jag snoozade länge idag, ville bara ligga kvar.. Men upp skulle jag, för de väntar en jobbardag.


Träffade ju min faster igår och fick armbandet men fick även lite annat smått o gott, kan berätta mer om det ikväll sen när jag har mer tid. Ska snart gå o fixa håret. Om jag ska vara helt ärligt så saknar jag mitt långe hår, så jag bara väntar på att de ska växa ut igen :)

The red sky

Hejhej!! Måndag och en ny vecka är igång. Är ledig idag men i morgon jobbar jag igen.


Ska snart göra iordning mig för att åka in till Göteborg och träffa min faster Christina.  Vi ska ta en fika och sen ska jag få ett armband av henne som min farmor har haft, ska bli riktigt kul :) Passar då på att gå lite på stan och kika lite. Behöver införskaffa mig lite nödvändiga saker kanske ska passa på nu :P   Ikväll blir de engelska plugg hela kvällen lång, har nationellt prov på onsdag så bäst att plugga lite..  


Nu är julen slut

Så där.. Nu är julen borta här i huset :/ blev väldigt tomt, men de känns ändå skönt att få göra om lite ;P hihi rensade även ut lite av julsakerna, hittade massvis med pynt som jag hade gjort när jag var super liten, kanske dags att slänga :)

Nu inväntar vi bara på att lönen ska komma så ska ett nytt bord in och en soffa men en sak i taget.. Ska se om jag kan lägga ut de gamla möblerna på blocket så kanske man för lite för de och så slipper vi åka och slänga det..

Marängtårta

God morgon!!  Hoppas eran helg har varit bra?


Igår hann jag verkligen inte med att blogga, stod i köket nästan hela dagen. Först gjorde Pojkvännen Bearnaisesås sen skulle jag göra en marängtårta för första ggn och den helt perfekt. Super kul. Och god blev de med. Så den tårtan kommer jag göra fler ggn :) Är verkligen glad att jag har en Morfar som är bäst på att baka, har nog fått lite av honom :) ihih





Fredagsmys!!!!

De är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyysssssssssssssssssssssss!!!!

På jobbet bakade jag 4 plåtar pizza ;P blev hur gott som helst, tur va väll det ;) sen kollade vi på film. Så en slapp men händelserik dag.


Här hemma så ska vi snart göra iordning fredagsmiddagen, blir potatis och morötter i ugn med entrecote och sen hemmagjord rödvinssås, jag älskar att ha en man som är kock :) ♥


För mycket av de goda

Hallå alla bloggläsare!! Hoppas ni har de bra idag?

Jag har jobbat idag med, hela veckan lång :) de är skönt. Idag hade vi musik på förmiddagen och på eftermiddagen bakade jag kolakakor med en kille och dom blev helt underbara, det är de som är farligt med mitt jobb, bakas alldeles för mycket godsaker.  Får träna lite oftare om de ska fortsätta så här ;P hihi.. Imorgon ska vi göra egen pizza och ha lite fredagsmys  :) Härligt..


bild:google.se

11 Januari

God morgon God morgon! Hoppas eran vecka har varit bra hittills.

De blir jobb idag med för mig del. Men usch va jag inte ville gå upp i morse, snooza sjukt länge och vill bara ligga kvar under varma goa täcket. Men nej då. Nu sitter jag här med frukosten, en underbar kaffe, ägg och yoghurt.  Om ett tag ska jag gå in och hoppa på älsklingen som ska köra mig in till jobbet. Han ska faktiskt åka och handla också  ;P

De kom till västkusten

Hejhej!! Hoppas eran dag har varit bra så här långt. Jag har verkligen slappat hela dagen :S Men inte längre.. Har precis gjort i ordning för att snart åka iväg och träna med Carro. Ska bli kul att få komma igång igen. De behövs verkligen :)


Åh vill ni veta en rolig sak, de har snöat här på Västkusten idag ;P hihi så himla kul.

Klippt & klart



Det ska av nu!!

Cha Cha! Rensningen tog betydligt kortare tid än vad jag hade tänk. Redan klar och har varit klar i några timmar. Försöker hitta motivation till att börja plugga engelska men de finns ingen ork :S sjukt jobbigt för jag måste verkligen.  Men däremot fick jag tag på en sax och började klippa mig själv :P ska ändå boka klipptid i slutet av måndaden och jag orkade inte vänta.. NU ska en del av..  kommer snart för och efter bilder :)

Overfull

God morgon God morgon! Sitter här med mitt morgonkaffe och kollar lite bloggar ;P hittat en ny spännande blogg som jag bara måste börja följa :) hihi


Älsklingen är och jobbar och jag är hemma och ska snart ta tag i att rensa så sjuukt mkt! Min egna garderob + kontorets garderober som jag bara slänger in saker i, så de är ganska överfullt där :S


Trettondagen

Cha Cha!! Hoppas mina bloggläsare har de bra?! Jag har de toppen, har precis gjort iordning mig och mina päron och älsklingen har åkt. Mamma och Pappa skulle vidare till Zara och älskligen ska till Göteborg och hämta vår bar som jag har berättat om. Ska bli jätte kul att få den, men saken är den kommer den få plats :S vi får se vart vi ska ställa den. 


Igår hade vi en riktig mysig kväll på Lilla London, åt super gott. Tog självklart plankstek de bästa som finns och till efterrätt tog vi lite blandat, men jag och mamma beställde in Gino. Frukt som är gratinerat med vit choklad och som serveras varmt och med en glasskula till. Hur gott som helt :)


Var helt underbart väder igår och vi tog en härlig promenad på stranden i solskenet :)
 







Congratulations





Grattis till mig ♥

Vaá är de för en dag!!

Cha Cha!! Vaá är de för en dag. Vaá är de för en dag. Jo de är Carins födelsedag hurra hurra hurra.. hihi japp de är min födelsedag idag : ) hela 23 år blir jag idag 17:01. Blev väkt av att älsklingen kom in med paket :) hihi fick mina efterlängtade Karl Lagerfelds Coca Cola flaskor :) gissa om jag blev glad då?! :) Öppnade även mina paket som jag fick av min syster Emma över julen, fick nagellack, filar och lypsyl. Super bra att ha..  

Nu är mina päron på väg hit. Vi ska ut och äta på Lilla London i gbg ikväll. Kommer bli riktigt mysigt :)



Rågbullar med aprikoser

God morgon mina solstrålar :) Här är man uppe med tuppen för idag är de dags för jobb. Ska jobba mellan 8-15.30. Härligt att få ltie jobb nu efter ledigheterna. Jag har ju jobb hela Januari ut, super skönt :)

Åh jag bakade ju bröd igår. Rågbullar med aprikoser och de blev hur gott som helt :) Invigde min Kitchen Aid. Den är bäst.. 



Mango Body Scrub

Hallå era gullegrisar!! Hoppas ni har de bra? Jag har de toppen, åt en riktigt bra frukost och ska snart börja ta tag i dagens sysslor. De ska bakas brödbullar, städas, tvättas och rensa i garderoberna, och givetvis plugga engelska. NU när jag har Nationella provet den 18 och ett pärmprov den 27.. åhh de går fort så bäst att plugga varje ledig stund.


Igår när jag var på Kungsmässan fick en topp och ett armband följa med hem. Via rean + att jag hade ett presentkort på hela mässan på 100 kr så de blev gratis :) och de gillar vi ;P köpte även en scrub på Body shop och hade även presentkort där med så allt helt gratis ;P ihihi



Bokat in provdag!

Halloj :) hemma efter en dag i Kungsbacka. Träffade först Anya som jag är kontaktperson till. Vi gick på stan och kollade lite och åt lite. träffade även min lärare. Vi gick igenom lite uppgifter och prata engelska ett tag. Vi bokade även in prov dagar så jag vet när de gäller :)
En riktigt rolig sak som hände var att Tina från daglig verksamhet ringde och jag har fått jobb på torsdag + hela vecka 2 och 3 :) super bra :) hihi

2 Januari

Cha Cha!! Hoppas ni har haft en bra dag! Vi har precis kommit hem ifrån Kungsbacka. Åkte först in till Göteborg och gick där o kollade lite. Vi tog en lunch ute på Bryggeriet. Lika gott varje gång :) Sen åkte vi till Kungsmässan och gick lite där. Var inne i Telia butiken och beställde ett TV+ bredbands paket. Så vi får det i börjar av Februari. Ett jätte bra paket för man kan hyra film och se på play via tv ‘n och gratis Spotify premium i ett år via tv ´n oxå. Super bra :)


Ska hinna med att plugga lite engelska nu med. Inte långt kvar tills de ska vara klart. Ska in och träffa min lärare imorgon så det är bäst att jobba på lite.




Nyårsdagen

God morgon alla goingar! Hoppas ni hade en bra nyårsafton och att året började bra?!
Jag hade en riktigt trevlig kväll igår, men de kunde vara lite mer ös på festen, de kom ju igång efter 12 slaget med att alla dansade förutom jag och Carro och några tjejer till som inte dansar på hemmafester ;P ihih. 
Idag blir de verkligen en soffdag. Film och gottigheter :) Va ska ni göra idag??

RSS 2.0