REA

Idag blev det att åka och shoppa lite med mamma. Hittade bara ett par skor på REA´n men hittade även en skit snygg klänning på Gina Trico men den var för liten :/.
 Lite mamma stuk är det över skorna.
kanske inte världens snyggaste men :P

Sommartävling

Då har man gått med i en sommartävling
med de bilderna jag har skickat in är..

Fina va?? =)
 
   

 



Som tur är det en jury som bestämmer vilka bilder som ska vinna.

Det man kan vinna är förstapriset: en digitalkamera!

 2-5:e pris: 2 biobiljetter.


Om du vill vara med så gå in på denna --> Sommartävling

Sommarbränna

Nu har jag ju inte skrivit på länge men har haft så mkt att göra känns det som =)

Syrran och bebisen kom hit i helgen myst och gullat lite =)

Varit på Magget fredag, lördag & Måndag =) Alltid lika kul varje gång..


Fick liten present av Zara, ett par skor as häftiga skit snygga =) sen ett halsband som passar mig precis.. En Princesskrona =)


 Ja vad har man mer gjort.. Jaa jag har badat och solat massor. Har börjat fjälla lite på ena axeln. Men de är bara att smörja in med Aloe Vera så går det över direkt.. Jätte bra.


NU börjar även nedräkningen till flytten till Åsa. Ska bli så kul och spännande, men åndå lite nervöst.

Emma Syrran

Grattis syrran Emma på namnsdagen. Hoppas vi ses snart puss & Kram



EU-stopp mot kosttillskott

I januari lägger EU fram ett förslag som kommer att sätta stopp för att sälja och köpa alternativa tillskott och mediciner. Men EU vill inte bara förbjuda kosttillskott, de vill också förbjuda antroposofisk medicin och antroposofisk odling. Det är en begränsning av individens rätt att själv välja hur vi ska leva, vilken mat vi ska äta och vilken medicin vi vill använda.

Alla vitaminer och mineraler får bara innehålla en liten verkningslös mängd för att få säljas fritt. När preparaten har en verkan ska de klassas som läkemedel och får bara säljas på apotek. Då måste de ha genomgått en vetenskaplig test för läkemedel, vilket bara de multinationella företagen har råd med.

Slutkontentan är att de stora läkemedelsföretagen får kontrollen över allt som säljs och tjänar ännu mer pengar på vår ohälsa och våra valmöjligheter till att söka efter alternativ läkevård kommer att strypas.

Eliant är den antroposofiska rörelsens upprop mot detta förslag. Sprid detta vidare till alla ni känner - det är ont om tid för att få behålla vår frihet att bestämma över vår egen hälsa.


Följ länken genom att klicka på svenska flaggan.  Fyll i namn och e-mail. Skickas genom att klicka på din namnteckning, du får sedan ett e-mail som du svarar på.


Gå därför in och skiv under!!

Syrran

Grattis Zara syrran på namnsdagen... Hoppas vi ses snart. Puss & Kram


Lay all your love on me

Lay all your love on me Mamma mia =) Den är så bra..
den bästa låten i hela filmen, Vill ni ser mer av filmen så
gå verkligen på BIO och se den.. Ni ångrar er inte..

Varbergstorg


Onsdagen blev det Varbergs torg, Där köpte jag en Navelpiercing. Sen åt vi mat på Harry´s Grillad kyklingfilé med pommes och bearnaisesås. Jätte gott =) 

 
                                                                                                                      
OBS.. Alkoholfri =)


Som efterrätt åt vi glass men vi satte oss vid kyrkbacken. De började småregna så vi började gå mot bilen,. Sen bara öste det ned.. Jag som tänkte bada.. Men vi åkte ut till Apelviken ändå och tog lite kort och så istället. De såg ganska kalls ut i vattnet.. Så då var de dags att åka hem.

 Till mamma =)


När jag kom hem till lilla staden så gick jag till Cim och vi gick till Sara och festade lite.. Men drack ett glas vin och vatten. =) sant..


Sen när man kom hem på kvällen blev det några avsnitt av The Tribe =) ja jag tycker verkligen att de är bra..

Sen blev det natta kudden..

Expresso House



Nu när jag sitter här så är jag inte i den vanliga staden utan i stor staden.. Är i Göteborg. =) de är mkt häligt.. Kom hit i går med pappa. Idag har de blivit shopping hela dagen :D åkte till stan vid 11 hugget och kom hem vid halv 9 =).. Fast v var på bio och såg Mamma Mia och den var såå bra.. Så jag ska verkligen ta och ladda ner den eller köpa för den vill jag se igen.. Den var nästan bäst, miljön var så mysig. Så n som vill se den gör det. Ni kommer inte att ångra er

Sen har vi fikat på Expresso house men egentligen var de inte det utan de hette Coneco eller något liknande men de var lika dant som Expresso house, lite dyrare kanske men de fanns Chai latte mmm så gott =) Sen åt vi på Jeansen Buffe hus tror jag det hette. Och där fanns de ta-själv.glass.. Fick ta hur mkt som helst, fanns jätte mkt olika strössel och topping =)
 

Men jag har shoppat: Två par jeans, två toppar, En väska, Ögonskudda och en bok :O jaa Carin har köpt en bok. Min kompis har första delen tror jag att de var, Den heter "mamma tror att jag är sjuk" den jag köpte heter "Säg inte det till någon". Men jag ska börja att läsa den snart. Men den låter jätte bra..


Min nyblivna stad ÅSA =)  

 Ica Maxi affär.. Parkeringen sysn bara..

En kiosk och lite affärer  

och en Pizzeria och Pubb

Fortsättningen följer....... =)

Kram på er

R.I.P

REST IN PEACE Dino som somnade in i fredags,
han var bror till våran hund disa,
när vi skulle resa bort fick disa vara hos Dino,
hon blev jätte glad när vi sa att hon skulle åka dit,
hon visste att hon skulle få leka av sig.
Disa är den ända som är kvar i kullen.

Nu Dino har du träffa din pappa och dina andra syskon,
som om du säkert har saknat.
Du är mkt saknat av de som du träffade här på jorden,
   och du kommer alltid att vara saknat.

rest in peace Dino



Converse

Har fått nya skor =) Converse



Sommardopp

Jahopp i dag blev det 85 år middag, mkt trevligt.. Åt på en jätte fin resturang, det serverades  ryggbiff, med svampsås och klyftpotatis med rotfrukter. Jätte gott =)




Sen gick vi till Kanalmuseet, var inte så jätte kul, men lite..  Vi gick runt där lite och sen tog en fika, mm jätte gott.. jag tog en chokladkaka med Cocosöverdrag med vaniljsås =) mums



Första sommardoppet i år =) och det var hur varmt och skönt som helst.. Som tur är det så har jag med kameran överallt, så tog massor kort på solen och naturen, men tänker inte lägga upp alla, men några :P


Imorron blir det att jobba igen, och i helgen, men snart får jag vara ledig en helg, känns riktigt skönt,

RSS 2.0