Söndag 31

Cha cha alla goingar :) Då var jag helt klar med packningen. Åker hem igen om två veckor för att lasta in allt i flyttkärran och packa de allra allra sista :) Längtar..


Söndag och dags att åka tillbaka till Göteborg. Tråkigt att de blev fint väder nu när jag ska sitta på en buss i tre timmar :S ville ju sola hela dagen.


Hittade en bild på syrran o mig när vi var på Liseberg sist :)

Lives in boxes

Heej :) Vilken dag hörrni! Fick sova i min underbara mjuka säng, vaknade pigg o glad vid halv 11. Packat ner hela mitt rum och min walk-in-clothes på en dag. Jag som trodde de skulle ta en evighet att packa ner :P men till slut så blev det ett antal flyttlådor :S kanske blir två lass ändå, kan inte fatta att jag.. En 22 årig tjej som samlar på sig såå mycket saker under dessa år :) heeelt otroligt. Pappa sa det att jag är som skalman :)


Missade Allsång på skansen i tisdag, så har sätt de på play precis :) Super bra, skulle velat vara där när Hoffmaestro spelade, vilket drag de skulle vara att stå där i publiken när de spelar.. WOW :) Får bli en annan gång helt enkelt :P


Follow you heart

Nämen hejsan :) FREDAG och första helgen jag är helt ledig :) Göttans. Så idag om några timmar kommer jag färdas på en buss i ca 3 timmar hem till päronen :) Ska bli skönt att få komma hem ;) Åh imorgon blir de packning för hela slanten, ojoj vad jag ska rensa och slänga och verkligen sortera, och självklart spara väldigt mkt också :)


Var på Liseberg igår med Annie :) Riktigt kul vare, skönt att vädret blev så bra :) Åt gott och åkte mycket. Köpte även två ringar för 49 kr inne i en av shopparna :) En där de stod Follow you heart tyckte jag passade bra :) Den andra är smyckad med stenar.


Jag och Annie kom på en idé till min vinterkollektion med när vi stod i kön till Lisebergsbanan :) Tänk va kreativ man kan vara när man står och väntar..






Mobilinlägg:


Kan inte sluta lee när jag ser denna bild :)
Mot Liseberg och nya äventyr med Anni ♥

Coco Chanel

Åh kollade på Coco Chanel filmen igår kväll :) Den är nästintill den bästa filmen någonsin :) Får sån kick av den och jag vill bara börja med mitt eget. Så nu när jag äntligen har egen lägenhet + ett rum till övers. så får de bli mitt syrum, nu jäklar ska jag produceras kläder:)
Har tänkt på det att när jag läser om Chanel VS Karl Lagerfeld och Whitney Port, de är dom jag ser upp till och som inspirerar mig. I love them



Annars har dagen varit bra :) jobbade fr 8-3. Var super trött så sov några timmar. För att orka med kvällspasset :) Synd bara att de blev så fint väder nu när jag ska jobba.

 Åh beställde även Allt- i -ett biljett på Liseberg tills imorgon, då jag ska dit med Anni :) Hoppas på att de blir lite mer kort än förra gången, får inte glömma kamerasmilet :P tss

18 dar kvar!!

Hallojsan!! Har verkligen bloggtorka nu. INTE OKEJ!!. Händer inte så mycket just nu och vet inte alls vad man ska göra om dagarna när jag slutat jobba. Idag skulle jag försäg in på jobbintervju men hon blev sjuk så fick ändra den tiden.  

Sen längtar jag som attan tills jag får eget nu.. Tiden kan inte gå lite fortare? Har jag sagt det att min lägenhet är på 150 kvadratmeter. Mhhm dää ni!!!

Jo föresten fick jag en super överraskning när jag loggade in på banksidan idag. Lönen hade kommit in + att de var mycket mer än väntat :) härlig! Det blir att lägga undan det till möbler och annat mysigt till mitt nya place :) Och att jag och min kollega pratade om att åka till G-kås om i mitten av augusti. Där finns de massor med hemmasaker :) Hoppas jag.


Kan ju alltid låtsats att utsikten är så här. Men de bäst är att jag bor ca 100m från vattnet :)

It's monday morning

God morgon :) Nu äntligen har jag piggnat till. Igår var ingen rolig dag, lite smått bakis trött och seg. Låg i sängen hela dagen och kollade på film och åt onyttigheter, så denna vecka blir banne mig en ordentlig med bara nyttigheter och inga kolhydrater..


Ikväll ska jag på Bio med Annie och se den nya Pirates of the Caribbean, ska bli super kul. Hoppas den är bra, har hört att många säger att den är en föregående till ettan. Men men återstår och se.


Dags för work. Kommer in 4 nya kurser idag, så ska ”duka” upp i salarna, med foldrar, pennor och namnskyltar :)
 Bye bye

23 juli

FÄÄRDIIGG!! Dags för helg :) Sitter här med ett glas vin och vi ska snart ta och göra i ordning oss för kvällen :) Den stora frågan är bara vilka kläder?! Vädret pendlar mellan sol och regn så det är extra svårt :) men sånt löser sig alltid :) Först ska vi ta en tripp ner till Ica och handla lite go saker.

Instängd

Goo morgon Goo morgon :) Igår hade jag och Maggie en riktigt trevlig kväll :) Åt på thai restaurangen som jag tycker är bäst i Sverige på att göra friterat ;) självklart blev de friterad kykling och banan till efterrätt :) Chefen sa det att de inte hade sätt mig på ett tag och dom saknade mig.. aaaww


Gick sen till macken och hyrde film, blev INSTÄNGD 2 och ÄNGLAGÅRD 3 riktigt bra filmer, instängd 2 var lite som ettan, men sista sekunderna i filmen var värst. Blev så rädd att jag hoppade till och skrek :S fick sätta mig ute ett tag och vila ;) ÄNGLAGÅRD 3 jaa vad ska man säga, typisk svensk film. Men jag älskar det :)




Regn..regn..regn..

Go morgon Go morgon :) Vilket väder hörrni?! Regn….regn…regn.. Hoppas det blir fint tills i morgon kväll/natt :) Då jag och Maggie ska på partyyée. Märkte de att uppdateringen inte har varit på topp nu, men Maggie är här, så vill hellre umgås med henne än att sitta vid datorn. Men skriver självklart när jag kan :)
Åhh vet ni??!! Jag ska på jobbintervju på tisdag i nästa vecka :) very nice. Får ni hålla tummarna för mig :)

I know you love me! XOXO

Pose!!






Jag och du Maggan!! :)

Besök

Go morgon Go morgon :) Sovit gott?
Hann tyvärr inte uppdatera något igår. Men nu hinner jag nog med några rader :) Såg de att jag blev klar fortare än vad jag trodde :) Igår så jobbade jag till 3, sen satt jag i några timmar och kollade lite pluggämnen. Funderar på om jag ska börja plugga på riktigt snart :) Har ju haft tre år av praktiska ämnen, dags för lite pluggämnen :P Skulle vilja plugga till Socionom eller nått liknande. Får se hur de blir med det.  

Idag blir de jobb några timmar, sen ska vi åka till KBA och hämta Maggi :) gå till systemet och sen handla lite mat till de kommande dagarna :) Får vi se vad vi hittar på för bus sen, eller vad säger duh? :)

Usch nu kurrar det i magen på mig. Dags för frukost :) Ha en toppen dag.  
XOXO


Ballerina

Måndag idag och en ny vecka :) Jobbet har gått bra idag, ena kollegan är tillbaka medans den andra gick på semester :P bara jag som jobbar hela sommaren :) men de har jag ändå inget emot, är så kul :) Som sagt jaa, måndag vare och det är inte regn, så de blir en springtur och lite styrka på det.  Fick ett par Ballerina med kladdkaka av pappas vinst. De är allt för goa dessa kakor :P




Söndag 17

Hallå!! Vilken helg.. kände mig lite trött nu när jag satte mig :P Gårdagen var toppen, Liseberg i stort sätt hela dagen :) Åkte massor, åt gott. Jaa och självklart så vann Pappa och August Stjärnvinst på ballerina. Mumma :) Tyvärr så tog jag inga bilder på Liseberg, hade fullt upp med annat.

Idag har jag jobbat ett par timmar, kom 9 st nya familjer med sammanlagt 12 barn. Så nu har vi full rulle här igen. Ikväll blir det nog bara slappa det är inget vidare kul väder, regn och rusk fast ett perfekt väder för film och mys :)


What to wear

Go morgon Go morgon  :) Sovit gott? Jag vaknade lite för tidigt, trodde frukosten serverades vid 8 men de var visst vid 9, så kan passa på att städa och packa lite för idag blir det att jobba några timmar sen åka till LISEBERG med familjen :) Sover över hos syrran så måste ha med mig lite. Sen är de så svårt att välja kläder till Liseberg, men vill ha något varm, skönt och snyggt :) och vädret är skiftar mellan sol och moln, så har ingen aning :S vilket problem va?!! ;) Får ta se vad resten har på sig ;P




VS!!



VS


Bilder: lånat av google

Tummen upp

Hallå :) Fredag är här och helgen är nådd :) jobbar några timmar imorgon på morgonen för att se till att alla nyklar kommer in, de är byta i barnfamiljer, 11 familjer åker och 9 kommer :)


Sen så är de regnväder ute så vill egentligen inte gå ner och handla mat, ska se om jag kan klara mig ändå :P har inte tränat på några dar nu heller, om man ska gå till gymmet idag kanske?! :) Läste på Sofies Mode och hittade lite nya träningsknep jag tänkte testa :) en rolig sak jag märkte i morse att min överkropp har blivit mindre, för en skjorta som tidigare satt tight sitter lösare nu :) blev mycket glad åt det :) Så LCHF + träning de funkar!!! :)


klicka på bilden så kommer du till hennes blogg.



om inte de funkar klicka HÄR

1 måndag kvar <3

Nämen tjaaa!! :P pigg och glad? Jaa!! :P kom just på att det är den 14 idag och de innebär 1 månad kvar till flytt :) jjjjaaaaaaa!!!!!!!!! Super duper kul :P sen en till rolig sak är att Magdalena hänger med mig på Kalaset som är här i stan nästa helg :P kommer bli super duper kul de med :P fan riktigt nice :)


men först kommer en bra helg nu sen 22-24 kalaset, helgen efter de åker jag hem och packar ner mitt rum. 3 bra helger i rad :)Blev lite glad när jag tänkte på de. Ja jag kollade ju på Dear John för inte så länge sen,  åh tänkte på min baby  då och blev lite ledsen, men inte nu längre när detta kom fram :D


Idag på jobbet vare lugnt, satt och gjorde boende listor för kommande gäster.  Rikstäcket på ca 60 damer och herrar, eller aa två st. Alla pensionärer och sitter och syr och syr hela dagarna, så himla mysigt och söta alla dessa tanter är :) såg att många återkommer i år så ska bli kul att se om de känner igen mig :) En dam blev så glad förra sommaren när jag sa att jag pluggade Textil och skulle börja på Textilakademin då till den hösten.  


Såg föresten att jag är med på Värnamos folkhögskolas video om skolan :) ni missar nog inte den långa blonda snygga tjejen :) tss


Hemmadag

Idag blir de ingen bra uppdatering, för de har inte hänt så mkt, har inte mått så bra idag så fick vara hemma ifrån jobbet, sov typ heela dan, gick som vanligt i morse för att se om de skulle bli bättre, men nepp de blev de inte, så fick o la mig. Sov till 12 åt ett ägg, la mig i sängen för att kolla på film, va kanske vaken 1 timme sen somnade jag ingen :P och vaknade vid halv 7 snacka om att man har varit trött då :P mår ändå lite bättre men inte helt. Ska jobba i morgon så får hoppas de går över. Längtar lite tills helgen, då de blir LISEBERG med familjen :P el aa päronen och mellan syster.


Jag och Syrran för 2 årsen :)

Fest i hela huset

Ikväll får alla kolla på Allsång på skansen :) för mina föräldrar och syster med man är där :) inte för ni kanske vet vilka de är men ändå :P men tråkigt att Veronica Maddjo ska vara där, tycker verkligen inte om henne och hennes låtar, men så fort den låten, jag kommer, jag kommer, spelas sjunger man med, men jag tycker inte om låter. De är la konstigt :P


Är så här trött och seg igen, vet inte alls vad de beror på, så bara för de så tog jag en springtur, var ute i ca 40 min. Skit skönt. Körde intervaller idag och verkligen sprang mer än vad jag brukar gå :P Och när man kommer till de stadiet man bara vill stanna och hämta andan, så nee lite till, jaa några meter till ja kom igen nu. Super bra pepp :) kom längre ialf. Samma gäller strykan jag kör efteråt att peppa en till att göra lite till. Och ännu mer, o en till. Ett sjukt bra hjälpmedel är en peppande musik. Jag brukar nästan alltid börja med BB låten av någon konstig anledning, men en bra uppvärmning :P


Eller vad tycker ni??

Batik

Nämen hallå!!! För ett litet tag sen så sydde jag om en klänning och piffade upp den lite :P och nyss så färgade jag den, åå guu va snygg den blev :P var beige från början men nu svart fläckig, ni får se sen :) men precis mellan mönster och den svarta färger kom en lila färg fram när jag klippte bort snöret, och de blev så grymt snyggt, men den försvann :S ska se om jag kan måla eller fixa det i efter hand.


Låg ute och solade lite efter jag hade slutat, såå skönt :) Idag ska jag nog inte ut och springa, alldeles för varmt för de, blir nog lite styrka bara.. tror jag :)


hihi hittade en bild som jag fick en Sanna

 

Söndag 10

Go morgon Go morgon :) Sovit gott?
Börjar inte förens kl 1, men ändå är jag uppe tidigt :P får ju gratis Hotel frukost här uppe på skolan :) Å vem vill inte missa den otroligt goda frukosten :)


Har suttit lite nu och planerat till flytten och räknat lite på de ekonomiska :) Ska bli så himla kul att få flytta och bo i helt sin egna lya :) Håller just nu på att beställa biljetter hem över en helg, måste hinna med att packa ner mitt rum :P o jag har ju inte lite saker heller ;) så egentligen behövs de mer tid, men tyvärr så räcker de inte till, får bara 3-4 dagar på mig hoppas jag hinner det :) Meeeeen va internet är segt nu då, har tagit nästan en timme bara att beställa biljetter från Swebus :/ åhhh!!!!

Denna bjuder vi på ;)

Mobilinlägg: soffpotatis

Tjenixen :) ligger i soffan och slappar :) får ju inte missa min älskling (Brolle) på 4:an inväll :) han ska vara med i sommarkrysset och vem missar inte det??! :) tss tog en prommenad förrut för var sä sjukt trött, så köpte en chokladkaka :) får börja träna och äta ordentligt nästa vecka, har varit alldeles för onyttig hela veckan, chefen kom i början av veckan och bjöd på tårta så har de blivit över har man små ätit det :/ min favvo tårta med :) Budapest. Såå god :) men får ta ett pass på gymmet imorgon :) föresten så såg jag en snutt av ett baywatch avsnitt o guu vilka kroppar de har :) skulle man inte tacka nej till ;p eller vad säger ni? Tyvärr ingen bild, men ni kan ju googla :)

Myskväll x2

Hej svejs :P fredag och helg, men ingen ledig helg för mig, ska jobba båda dagarna, vi kommer få ett gäng med barn och föräldrar här i två veckor, skönt med lite mer folk nu :) Tror de är sammanlagt 50 st gäster, lite mer än bara 11 som vi haft denna vecka. Men veckorna går fort, skönt på ett sett, för då får jag min lägenhet snabbare :)

Bara för att de är så tråkigt väder så kommer jag bara ligga i soffan och se tv:n hela kvällen, De är ju postkods kampen, de kan vara lite kul :) sen hoppas jag på att de är en bra film. Har unnat mig lite chips och dipp i kväll ;P smaskigt..



tagen igår kväll :)

Torsdag 7

Hej hopp :) åhh va trött o seg jag är, får ta en power walk som jag piggnar till lite för de här funkar inte, får inte vara trött redan :P


Är även lite för rastlös vet inte alls vad jag ska göra. Jag kan inte heller gå upp o sy eller trycka för de håller på att städa i salarna så där går de inte att vara :S De är inget fint väder så sola kan jag inte. Usch va allt blev negativ nu :P tss ne får ut o springa så får vi hoppas de går över :)



för någon dag sen när jag var ute och sprang :)

De går bra nu.. naannhnaahh

Heejsan Sveeejsan :) Hemkommen från KBA och har varit inne i Telia butiken och bytt mitt internet,  blev lite strul i början, hon fick ringa runt till olika supportrar och kolla med dom hur man gjorde, men till slut så gick det :) och de funkar mkt bättre än de förra och ändå så är de ett mindre ;P lustigt :)


Jaa som ni såg i förra inlägget så har jag fått min älskade drömlägenhet där vid havet :) Så sjukt nice, stor och mysig till en super bra månadshyra :) fick ett riktigt bra pris på den. Tyvärr har jag inga bilder, men de lovar jag att de kommer att komma upp när jag flyttar in. Kommer göra de den 13 augusti :) så de är ett litet tag kvar. Men ikväll ska de firas med ett glas vin :D

Mobilinlägg: firar med en fika <3......   ...

img_7136 (MMS)

Mobilinlägg: firar med en fika <3......     Med holly :)

Tisdag 5

Hej sötisar :) åhh va varmt de blev ;P både ute och jag, har precis varit ute och sprungit i 20 min, shit va de rann när jag kom hem, så de blev verkligen en kall dusch efter det ;P nu väntar jag bara på att mitt ägg ska bli klart så ska jag nog gå upp till sysalen och sy en klänning ;P visst är jag duktigt :) fick sluta lite tidigare idag med tänkte då om jag skulle åka in till kba idag, men gör nog de imorgon, måste byta mitt internet, super dåligt. Så ska klaga lite :P men nu är humöret på topp så bäst att sätta igång då :P


The Red Riding Hood

Hej hej :) Första arbetsdagen efter semestern gick kanon ;P vi har bara 11 gäster inne just nu, så de passar bra med pappersarbete nu i veckan, o de behövs :) Sen kommer ett stort gäng med gäster till helgen, så då blir det att göra, skönt :)
Jaa de var ju för jävla varmt i inatt, o jag kunde verkligen inte somna, bara vred och vände mig, men fick lite idéer på plagg så jag satte mig upp och började skissa lite kul så där mitt i natten :P Så de kan nog bli till vårkollektionen :)


Är precis hemkommen från vårt lilla glasscafé som finns i stan, tog Plopp & Wienernougat glass med grädde, o guu va gott de var :) Åh innan de satt jag och Holly och såg The Red Riding Hood, skit bra film verkligen, så ger den verkligen 5 stjärnor av 5. ett måste att se.. Såå.. se den!!!

3 juli

Då var men äntligen hemma efter en härligt helg fullspäckad med roliga saker ;P i inlägget nedan skrev jag lite om helgen, och idag så vaknade vi inte förens halv 12, såå himla skönt att få sova ute ;P sen fick jag både fotmassage och ben massage, och medicinsk fotvård :) super skönt, bara satt ute i solen och njöt ;) efter massage såg jag att mina ben glänste som attan ;P så fick torka av de innan jag åkte med bussen ;)


Kom på att de är städdag idag, så bäst att göra de ;P sen ska jag nog ut o springa, fan måste bli av med alla gottigt jag ätit på i helgen, de är ju inte lite kolhydrater jag fått i mig ;/ både pizza, godis och alkohol. Men roligt och gott vare så :P



Mobilinlägg: Go morgon...

Go morgon kanske man får säga ;) har verkligen slappat hela dagen, nu är jag hos maggie och har precis kollat på "himlen är oskynligt blå" vaknde ändå ganska tidigt, runt 10 tror jag de var så då var de dags att laga frukost till mina gäster ;) sen tog vi en tripp ner till affären för att köpa lite godis. o konstigt nog så har jag inte ätit mkt alls av den ) bra va?! Men shit vad man har svullet dessa dagar men kul hade vi :) satt förs och krökade lite hos mig sen drog vi till kba och satt vid hamnen och sen tog vi en barrunda :) imorgon blir de fot massage och predikyr ;) men nu ska vi nog gå o sussa :) ses imorgon o då kommer de även lite bilder ;)

Party på G

Cha cha, första glaset är nu upphällt och en strawberry daiquiri i handen ;P håller på och gör oss i i ordning för kvällen, får nästan ha kölappar till spegeln ;P


dock så är de gamla bilder ;P

De är fredag!!

Goo morgon goo morgon vilken härligt morgon?! Eller inte, super trött o har vaknat jätte många ggn i natt ;/ jäkla strandskata som skriker och fiskmåsarna med, vad jag inte har saknat de när jag var hemma, var såå tyst hemma i huset, men no no inte här..


Uhuhuh jaa ni idag är de fredag och de innebär party för min del ;P åhh är så sjukt taggad, varit det hela veckan :) så har en fullspäckad dag med massor som ska göras.

RSS 2.0