Lisebergsband

Tjing Tjing ;)


Hoppas ni har de bra, jag är mitt uppe i städningen, tog en lite paus för bloggande och en kaffedrink ;)


När jag städade i min garderob hittade jag längst in en låda med massor med roligt, dels så låg det gamla Lisebergsband från 1999,2003,2008 mm, att jag ens sparar på sånt, vet inte varför ;) men nu ligger de ialf i sopporna :P hittade en gammal dagbok jag skrev i när jag gick på högstadiet, tror de var 2001-02 jag började där, sicket liv man hade då…



Ikväll kommer syrran Zara med familj :) och hälsar på ett tag. På fredag ska vi till Kolmården med den lille ;P  lille o lille han börjar bli riktig stor nu :)


 

Soligt värre

Hallå där sötisar :)


Har solat hela dagen :) ooo va har varit så skönt, nästan för varmt men man får dricka mkt kallt så funkar det ;) tyvärr så märkte jag att jag hade fått solutslag på halsen :( inget kul.. får nog inte sola framsidan ett tag, så de hinner lägga sig.. :P


Snart ska jag in till Grannstaden och träffa Sandra gumman :) de var typ 2 år sen vi sågs sist, så vi har mkt att ta igen ;)


 

 Ja just nu ;)
Outfiten från Thaalins Design ♥ 

bullbak

Hallå alla soliga läsare :)


Så himla gött väder de har varit i dag, legat ute nästan hela dagen ;) Nu ska jag ta o baka lite bullar ;)



Den nya bikinitoppen jag köpte i går ;) riktigt snygg och passade perfekt till mitt linne ;)
BTW..!!! va tycker DU om linnet?? c(;

 

Nya kläder..

Hemkommen från linköping nu med mkt nya kläder;) men tyvärr inga skor ;(




fast en grön glittrig topp ;)


Två nya skjortor :) en väst, en bikinitopp, och lite mer smått o gott :)

 

ThD

God morgon mina sötisar :)


Idag ska jag o pappzen åka in till Linköping och shoppa lite :) ska kolla på skor ;) har två ballerina som behövs slängas så de förrådet måste jag fixa till ;)

Så nu måste jag börja göra i ordning mig, sitter här i pyjamas, och de kan jag inte åka i ;) tss^^

Puss o kram

Juni 26

En jordgubbstårta satt mkt fint så här dagen efter midsommar :)
 Morfar är bäst på att göra jordgubbstårta ;)



Nu blire solen igen :) kanske ett glas vitt på altanen ;P

Solat

Aloha ;)

Har precis solat lite :) riktigt varmt och skönt ute :)

Ska snart börja laga lite mat, för senare i kväll så ska vi till Mormor & Morfar :)

Eden

God morgon alla sol nissar :)


Var gårdagen bra?? Min var super, åt lite god midsommar lunch på förmiddagen, med sill och allt, men jag äter inte sill.. än.. ;) så jag fick prinskorv ;) mkt godare :) Sen åkte vi ut till omberg och gick lite där i solskenet,


Åkte sedan hem och då grillade vi :)


 






Sen kollade jag o mamma på ”Tillbaka till Eden” Riktigt bra film, lite för lång för att se allt på samma ggn, eftersom den är uppdelad på 3 skivor, men den är perfekt att titta på om de är regnigt ute elr om man är sjuk :)


Stephanie Harper har skönhet, pengar och ett lyckligt giftermål - tror hon.
Men i själva verket har hennes älskade make en hemlig affär med Stephanies bästa
väninna och planerar att röja sin fru ur vägen på det mest fruktansvärda sätt  


finfin



Midsommarfin :)

Midsommar

God morgon alla midsommar glada :)

Hur ser eran dag ut?
Min vet jag inte riktigt hur den ser ut, vet att vi ska åka ut till Omberg och gå där lite, sen blir de grillning i kväll :)

Fina midsommarnaglar jag har gjort ialf :P

 

Ojdå ;)

Nämen ojdå :) beställde visst lite plagg från H&M ;)
Har jag lite nya kläder till jobbet sen :)


Klicka på bilden så kommer du till H&M


solen skiner

Tjoho babes :)


Hemkommen från grannstaden ;)





Kollade lite på Iphones men tydligen så ska de komma in en ny modell i slutet av Juli så skrev upp mig på kölista får vi se vad den har att erbjuda för något skojigt ;)

frukost på altanen

God morgon sötisar :)


Sovit gott? De har jag gjort, men vaknade till och viste inte riktigt vad jag var, trodde jag var nere i åsa i min säng där, men då var jag hemma :)


Åt frukosten ute på altanen idag :)



Idag blir det att gå igenom alla saker päronen hämtade hem, och packa om, rensa sjukt mkt för att se om de går att slänga elr sälja vissa saker ;)

 

 

Pappas flickor

Hej hopp alla bloggläsare :)


Hoppas ni har de bra i sommarvärmen :) åkte från de molniga götet i morse och kom hem till ett soligt och varm stad :) fick lite tacopaj när jag kom hem mums :)


Bussfärden gick jätte bra, de var inte mkt folk på bussen så de var skönt, satt själv hela tiden, gryyymt skönt :) satt och läste ur ”Pappas flickor” en bok jag fick förra påsken, ja jag vet, men jag tar tid på mig att läsa, men är precis i slutet nu och gud va spännande de var :) borde hinna läsa klart den nu när jag är hemma, så jag kan börja på andra delen då jag kommer tillbaka till götet





 

Lilla staden

Hallå sötisar :)


Har varit dålig på att uppdatera har jag märkt :/


Har inte hänt så mkt, jobbar för fullt, mamma o pappa kom i söndags för att hämta lite saker, i måndags var jag ledig och bara göttade mig i solen :) och i dag har jag jobbat :)


Ikväll blir de packning och tvättning som gäller, för i morgon gott folk, drar jag hem till lila staden :) och stannar i 10 dagar :) hoppas att något kul väntar när jag kommer hem :P thii^^



stilrent

God morgon :)


Vaknade lite extra tidigt idag :) hade en underbar dröm som jag ville drömma färdigt men skulle upp och packa ;) Mina päron är på väg hit nu för att hämta hem lite saker, de har varit i Göteborg hos min syster i helgen så då passade dom på att åka ner och hälsa på mig och ta hem lite saker :)


Vävsalen :)
7 stora vävstolar
1 vävstol till tagaté (vet inte hur de stavas)
3 lite mindre
1 liten till siden




 
Kollade ni på bröllopet?? De gjorde jag. Men jag blev lite besviken, trodde de skulle vara mer dekorationer och trodde hennes klänning skulle vara med piffig :) jag säger inte att de inte var fint, de var det, men allt var väldigt stilrent, lite för mkt :)


Vad tyckte du om du bröllopet??

 

den stora uppg

Tjenixen :)


Är ganska lugnt på jobbet idag, de klarar sig mkt själva, men min stora uppgift i dag är att se till att alla tv-apparater och ”kanoner” går i gång innan kl 1 för alla vi vill ju inte missa de STORA bröllopet :)


Jag vill helst se hur hennes klänning ser ut och hur utsmyckningen av bröllopet :P






Vad ser du mest fram emot?? :)

20100618

Hallå alla goingar :)


Har precis slutat jobba nu :) trött i ben och ont i fötter efter allt springande idag.


Rikstäcket är hos oss i helgen, fullt med äldre damer som sitter och syr i olika salar, var inne i några en gjorde helt underbara babushka, en gjorde riktigt fina lapptäcken :)


Har jag sagt att ÄLSKAR mitt jobb :) varje minut som går älskar jag, visst de finns lite dö tid ibland när man inte vet vad man ska göra, men helt underbart och dessa gamlingar är så himla goa :)



Skönt att de fortfarande är fint väder :) tror nog jag ska ta ett glas vin och sätta mig och koppla av efter denna dan, jobba tom över 2 timmar :) gött mos :P

 

Vilken??

Aloha bitches :)

Hur har ni det där ute??


Jag har det bra, jobbat i dag, och jag hade sån energi så städade hela köket :) har fortfarande energi kvar, så ska ta o gå ner till ICA och köpa lite mat, sen upp igen till sysalen.


Men jag skulle verkligen behöva er hjälp. Jag har ju vävt tabletter i vitt o rosa, sen nu när jag skulle fixa till kanterna och fålla, så kom jag på att jag måste välja en sida, så en är avig och en räta, vet bara inte vilken som är snyggast :S själv tycker jag den vita ska vara uppåt, den kan man matcha ihop mest saker med :P men den rosa är ju grymt snygg :)



ELLER



???????????????????????????

förslag??

Heej :)

Vet inte riktigt vad man ska skriva idag, är ledig, och har tvättat typ hela dan, packat och städat lite. Blir så sjukt rastlös när jag är ledig, vill jobba :P skönt så jobbar jag imorgon :)


Har rensat lite på datorn, tagit bort lite bilder som var helt onödiga att ha kvar, blev ganska många att ta bort, skönt att ha de borde ialf.



Funderar på att starta igång en tävlig :P men vet inte riktig vilken än :P har ni några förslag?? :)

Shoppat med maggie

Hallå :)


Nu är jag tillbaka från en dag i Göteborg, guud va kul de var att träffa Maggie, har inte gjort de på as länge, så dagen blev en kanon dag :)


Shoppade lite och fikade :P


tog en fika på Condeco :)


tog en glass och en munk nere vid kanalen :)



en boby och cyckelbyxor


Världens snyggaste skjorta :)


Hårfärg så jag får bort min j*** utväxt :P och två söta hårspännen :P

Träffa Maggie :)

Hallå mina söta läsare! :)


Internet fungerar igen :) men är lite stressad nu ska in till Göteborg och träffa Maggie ♥, så ska vi shoppa lite :) var så sjukt länge sen.. berättar mer när jag kommer hem :)


 

Älskar mitt jobb

Hallå alla goingar ;)

Sitter nu på jobbet och har en liten rast  och de är nu rätt så lugnt, har fixat lite i de olika salarna som behövdes fixas, typ som att ställa in vatten, glas, godis, mm.
Vi ett gäng nu som kommer att komma vid 12, ca 30 st kommer, så då blir de fullrulle, checka in dom och visa deras rum.
Men de är ett sånt otroligt roligt jobb jag har så jag älskar varje minut som går :) skulle lätt vilja komma tillbaka när jag blir äldre och jobba som konferensvärdinna här på skolan :)


bild:google.se


Tydligen så har Internet inte fungerat på några dar, men får hoppas att Ola fixar det på Måndag, lånar därför kontorets dator ;)

Dags att återgå till arbetet :)

 

två pass

Hallå!!


Hoppas att ni är lite mer piggare än vad jag är ;)


Jobbat sen 8 i morse tills nu, sen har jag ett kvällspass i kväll mellan halv 7 och 9. Idag har vi fått start på sommarkurser, Afasi och Akvarell har kommit idag, och gästerna har rullat in mellan halv 9 och kvart i 3 så de har varit riktigt mkt springning mellan olika rum och utlämning av nycklar..


Skönt med fredag och helg, men kommer att jobba i helgen, men på måndag och tisdag är jag LEDIG så himla skönt :P på måndag ska jag in till Göteborg och träffa Maggie :P och på tisdag blir de tvätt och packningsdag, för till den helgen kommer päronen ner för att hämta lite väskor…


Nu måste jag nästan ta en powernap är så sjukt trött..

Kaffe & Kladdkaka

Heeej!!!


Hemkommen från jobbet :) jag är sååå trött, vill bara lägga mig och sova, men då kommer jag säkert inte kunna sova i natt sen :/ när jag kom hem, hade Zabrina bakat en kladdkaka för första ggn :P så fick kaffe och kaka när jag kom hem, mys mys :P och god var den med :) yammie


Så här fina blev mina tabletter, sen biten som blev kvar vävde jag en lite bordsbord av :P


tabletterna 6 st,

 
bordsborden :)



20100609

Hej mina goingar :)

Regn och regn hela dagen :/ usch vill ha SSSOOOOLLLL!!!!!!!!!!!!

Vad gör man en sån här regnig och grå dag :/


De blir ialf att vara inomhus :P har lite saker att fixa uppe i textilsalarna så funderar på att göra det, måste skriva i lite mer saker till materiallistan, och mina tabletter är äntligen klara, så ska väga och klippa isär dom :P får vi se hur dom blir :P på vävstolen är de grymt snygga, och när man tar ner det, blir de ännu snyggare :)


Skulle ner och handa lite små saker på Ica, då jag kollade mitt bankkonto, och vips så hade jag får SJUKT!!! Mkt pengar :P så då kom skatte pengarna in, sjukt roligt. Så nu blir de shoppa shoppa shoppa :P ehhe nee skojar, de blir att SPARA & SPARA & SPARA




Nee om man ska ta o få tummen ur vagnen och sätta fart o jobba lite.. :)

Sköna hem

Satt och kollade igenom lite Sköna hem tidningar och hittade sjukt snygga inredning på badrum och kök :)





 

Det gröna tyckte jag var snyggast,
så vill jag ha mitt badrum när jag flyttar till hus elr lägenhet :P



riktigt snygg kök :)

Scones med choklad

Hallå mina sötisar :)
Vaknade av gräsklipparen idag :( hatar det.. och så är man ledig med, usch inget kul..
Inget rolig väder i dag heller, så får bli att jobba inne i dag, vaknade med huvudvärk, så får ta de lugnt.. 

De finns inte så mkt som händer nu, så de blir väldigt korta inlägg nu märker jag :/ får ta o hitta på lite mer roligare saker :P hehe


En sak kan jag berätta, att i veckan skulle jag och Zabrina göra scones :P så när vi skulle lägga ”bullen” i ugnen rök de som f**n, tydligen så var de någon som har spillt olja som låg där o brändes, tur väl att vi inte hade något brandlarm i köket just då, annars skulle vi får betala väldigt mkt :P :/ men de blev riktigt goda :P


 

Gjorde ett lite experiment att lägga romerska bågar på en bit direkt efter vi hade tagit ut den ur ugnen, blev riktigt gott :)

Så vi satte oss ute på altanen och åt våra scones och drack lite vin :P

 

Grått och tråkigt

God morgon!! :)

Lite gråare väder var de när jag drog upp persiennen :S hoppas det inte håller i sig.


Börjar inte förens 3 idag, jobbar kvällspass så undertiden ska jag nog ta o sätta mig i lektionssalen dels att väva klart bordsbord, och börja sy den röda jackan..

 


gammal bild, och jag har kommit mkt mkt längre :P

folkdans

Hallå eller!!! ;)


Tillbaka från Götet :)

Har precis kollat på lite folkdans uppe på skolan :P inte direkt min smak, men lite mysigt :P

 


Nu blir de bara att slappa, laga lite kvällsmat och sen glo på film :P

Träffa...??!

God morgon :)


har precis ätit frukost och ska nu göra i ordning mig för att åka in till Göteborg för att träffa syster Zara :)
Så får se vad dagen har att erbjuda :P


 

jordgubbssmoothie

God förmiddag :)
Fick sova ut idag, riktigt underbart, men vaknade ändå runt 10 men skönt :P


Till frukost gjorde jag jordgubbssmoothie och äggmacka, sen blev de till att städa hela huset :P elr iallafall köket, eftersom vi bor i ett hus som har varit lektionssal, och Kreativ Fokus höll hus här, men de hade inte städat innan vi skulle flytta in, så vi fick göra de nu och ta bort alla deras saker som vi tyckte var onödig att stå framme.


De är helt underbart väder ute, tror nog att jag ska ta o lägga mig ute och läsa lite, elr tom fixa min design bok :P för nu blåser de inte så mkt, så då kan jag klippa o klistra lite :P



 

20100603

Hallååå!! :)

Hoppas ni har de bra?


Är precis hemkommen från att ha storhandlat på Willys :P så nu har jag mat o gottigheter en vecka framåt :P



 

Fredag imorgon och jag är ledig :P göttans ledig 3 dagar nu och på måndag börjar jag inte förens kl 3 :P så i helgen ska jag försöka med att väva klart min bordsbord och efter arbetet som hör till :P börja sy den röda jackan, och städa huset :P

 


Nu blire film Vicky Christina Barcelona :)


Bild: google.se

klippbok

Hallå :)


Sry dåliga uppdateringar märker jag :P får försöka vara bättre på den fronten :P


Har ju börjar jobba nu, snart jobbat en vecka, och de är suveränt :p Jätte kul jobb :)


Har som sagt kommit in på textilakademin, så har suttit och pluggat lite engelska i dag, och lite designers, kan vara bra att friska upp sin engelska, och även veta lite mer uppdateringar om alla olika designers som finns :P tror jag ska ta o göra en liten klippbok, så de blir roligt att läsa ;) tihihi^^ :P

 

Ett sött litet....

Var på väg till toan för att borsta tänderna, så kollade jag snabbt ut genom fönster, och titta vad jag hittade :) en sött rådjur som låd där och vilade :P


bilden är tagen genom fönstret, därför de är lite randigt :P
 vågade inte öppna det, om den skulle bli rädd :P:S

Kan de bli bättre?? :)

Tänk att ett samtal kan beröra en så himla mkt :)


Idag ringde en dam från textilakademin till mig, och sa att de var en som hade tackat nej, och frågade om jag fortfarande ville ha platsen :) jag bara ja ja ja klart jag vill ha den, så när hon berättade det stod jag och hoppade av glädje, kom t.o.m med en lite trår, sen när jag ringde till mamma blev de ännu mer tårar :P


Så jag har verkligen levt på moln i dag :P har varit jätte glad :) wiiii..  
men en tråkig sak betyder de ändå, att jag inte kommer att komma tillbaka till Löftadalen något mer, men hälsa på måste jag självklart göra :P




RSS 2.0