En kaffepaus

Hejhej :) då var man i Sthlm och sitter på favvo Caffet.. Espresso house så klart :) kände att jag behövde lite kaffe i mig så de blev en chailatte :) mm såå gott :) har även shoppas lite, men allt var på rean så 49:- el 99:- är klart mkt bättre än 199:- en 299:- visst är jag duktigt :) (mamma) hihi idag blir de nog en dag på stan så man inte bli så rastlös i kväll sen. Så jag hade nog tänkt att göra en lite guidtripp så tiden går lite snabbare :) imorgon kl 1 då sätter vi igång med at rigga upp till visningen :) wiee :)

Bussfärden..

Haallå på er :) nu sitter man på bussen till Stockholm :) halva vägen kvar och jag är redan trött, skönt att jsg fick sitta själv ialf så jag inte behöver trängas med någon. Så jag la mig över båda platser och slumrade till :) sov nästan hela vägen från Borås till nu. Och just nu är de ett stopp i Linköping :) shit va bussarnas toa är äckliga. Ville ens inte sätta mig ner, usch varför kan de int ha lite finar. Borde de ha, så mycket människor som åker med swebus så borde de piffa till toaletterna. Usch nej de ska vi inte göra om. Känner att jag verkligen skulle vilja ta en dusch :S ;) he^^ när jag och sara kommer upp ska vi ta och leta reda på värst rum som vi ska övernatta i. Finns någon stans på Södermalm :) hehe men dit hittar vi :) sen går vi nog ut och äter. Synd att inläggen blir så tråliga när man skriver via iphone. Oh de är någon som äter chips och smaskar så grymt mkt :/ även fast jag har lurar och högmusik så hör jag de dära smaskandet :( aja ska ta en liten tupplur igen :) se om jag kan de nu när solen tittade fram.

dag 4

God morgon God morgn :)

snacka om en trött Carin just nu :) tur att jag har fått mitt morgonkaffe och äggmackan :) eheh^^
Praktiken går jätte bra, riitar mönster och klipper i tyg, idag ska vi även fortsätta att göra de, och även kanske börja sy lite om tiden räcker till. Börjar nu vid 9 så 20 över 8 ska jag ta och traska mig till Espira. ca 40 min ggn varje morgon och 40 tillbaka :) mkt powerwalk på en dag, så perfekt träning så här efter julen.. :)
Ikväll blire tvättning och packning inför helgens roliga resa till sthlm, weeii :) och i morgon får vi lite mer info och visningen..
ha en bra dag så länge så kanske vi hörs mer idag, annars så hörs vi i morgon.. puss o kram på er :)

Första dagen..

Hejhej :) åh vilken underbar helg jag har haft :) åkte till löfta i lördags och träffade lilla holly, shit va jag inte kände igen henne, men grymt kul stt träffa henne. Räknade ut att de var 8 månader sen sist.. Sen var de bara att göra i ordning sig för att åkte till kungsbacka och gå till esters. en riktigt bra klubb kanske lite föör mkt folk. Men shit va kul de var. Vi alla sa att vi måste göra om det :) och de hoppas jag verkligen :) Första dagen på praktiken var idag med. En bra start på praktiken. Fick rita lite nöster och så, så imorgon ska vi ta och sy lite :) börjar inte förens 1 så blir nog att fixa lite inför helgens visningen vi ska göra i STHLM f:) wiiii längtar såååå mkt :) Men vi får se hur mkt uppdatering de blir. Men jag ska försöka så ofta jag kan :) puss och hej så länge

Zacha

Haallå alla bloggläsare :)


De har inte blivit mkt till uppdatering de här inte, men de har varit väldigt mkt sytt och packning,men nu är jag äntligen i Borås :) whooh. Vi kom precis hem ifrån att ha varit och handlat lite matoch lote dricka till ikväll och morgon dagen :) ikväll blir de bara en mysig hemmakväll med lite vin och film. Sen imorgon bär de av till löfta och träffa underbara holly-day :) och förmodligen utgång :) så vi får se när jag uppdaterar nästa ggn, men kameran är självklart med.. wiii :)   




Jeans by ThD

Haaaalllååå på er :)

Vilken dag  vilken dag :) Imorse så ringde inte min klocka :/ men jag kom inte för sent som tur va :) utan jag vaknade av mig sjäkv 7,35 och vi går till frukost kl 08.00 fick stressa j**lit mkt ;) annars så har jag 45 min på morgonen, så imorgon hoppas jag på att den ringer och att jag hör det :)


Håller ialf på att packa för fullt just nu, för i övermorgon sticker jag :) först blir de ett stopp i en vecka i Borås, för att bo hos Zabrina och sen sthlm 4 dar och sen ner till lägenheten i Göteborg :) mkt åkande, men de är klart värt :) kommer äntligen få träffa mina gulligrisar, har saknat dom så otroligt mkt.. love you people ♥

Mina andra på byxor är nu klara :) yhaaaj så nu håller jag på att göra en bustier, vet inte om jag ska ha en i jeans eller i annat tyg. Men jag kan ju göra i jeans så kan jag göra en till sen om modeller blir bra :)

"Tribewomen"

Cha cha sötisar :)

Usch va dålig jag har varit på att uppdatera bloggen nu då.. vet inte vad de kan vara :S får vi ta och ändra på :) en sak som kan vara anledningen är att jag har suttit och sytt väldigt mkt + att jag och några till har kollat igenom band of brothers på 10 avsnitt, men i går tog den slut. Så idag blev det en perfekt bloggdag :)


Så vad har hänt.. mhmm!! Vi hade redovisning av våra fina klänningar vi hade gjort under tre veckor innan jullovet, har nämnt lite om det.. så här kommer resultatet av allt :)

Den snyggaste då :)... (den i mitten ;)

tre par nya..

Hallå hallå :)

Då var man mätt och hemkommen :) de blev nästan en heldag på A6, tar också en timme att åka dit från Värnamo. Hittade ialf mina skor :) tre par, så nu behöver jag inte ha några förens till sommaren :) De blev ett par kängor och två klack, och wow de är klack :) men klacken är typ 3-4 cm så inte mkt för världen kanske, men för mig känns de mkt :)


en shopping tripp

God morgon sötisar :) sovit gott? De har jag :)

Har precis gjort i ordning mig för en tripp till A6, som sagt måste hitta skor, märkte nu att jag inte alls har många par, låter typ som jag har jätte många men de har jag inte, jag har bara två just nu :/ så jag hoppas verkligen att jag hittar ett elr flera par :) de är så bra med skopunkten för där är de ta 3 betala för 2, elr 2 par och få 50% på de billigaste, as bra :) annars tror jag att A6 kan ha din sko, aja jag har ju hela dagen på mig, så jag kommer nog hitta massor med härligheter :)

 

Fredag 14

Åh va denna veckan har gått fort!!, de är redan fredag och helg :) har lite att göra i helgen, så de är skönt att man är sysselsatt :) slutade relatift tidigt idag, men jag satt ändå kvar och sydde till kl 6 halv 7, och jag är klar med mina jeans, el aa nästan knappen är kvar, men knappar har jag på rummet så jag får gå upp imorgon och sy på det :) hoppas även jag kan hitta tyg så jag kan börja på en ny byxa av något slag :) har väldigt mkt trikå tyg, så de får kanske bli leggings :) ehhe nee men visst man behöver de, men jag vill göra annat :) skulle vilja måla ett siden tyg och sy ett par byxor av de :) synd bara att jag kom på de typ nyss, för annars kunde jag ha förberedigt mig lite.. men men


Imorgon ska jag ialf en snabbis till A6 och gå in på skopunkten och hoppas att jag hittar ett par skor.. nu ska jag snart iväg och se film med ”gänget” :) så ska ta med mig min gottigpåse. Skulle se någon skate film med Heath ledger, så om den inte är bra får jag nöja mig med att titta på honom ;) hehe han är ju inte lite het den killen:) elle så blir det let's dance :)




Industrimaskin

Halloj sötisar :) guu va dålig jag är på att uppdatera, men just nu har jag mkt att göra. Och bra är ju de, har jag något att göra på kvällarna :) ne men de är att mest för att jag vill hinna med två par byxor till innan nästa vecka, för då går jag på praktik :) yhaaaajj åh kommer bli så kul, längtar till att få komma ner till västkusten :)  tss^^ men men.. Vi har ialf börjat med sömnaden nu och vi gör Jeans, och just nu gör jag en enkel tight modell, med lite små detaljer på :) får ni se mer sen när dom är färdiga, och igår var första dagen jag verkligen sydde på industrimaskin, har bara provat att sy förut men aldrig ordentligt, och nu när vi syr jeans, och ska ha stickningar så är de bäst och finast att göra de på en industri. Och de är kul :)


Klockan börjar bli mkt nu, så jag ska ta o krypa ner i sängen och kolla på sista avsnittet av Ebbas Stil, så långt jag orkar ;)  Puss & go natt



Indisk sjal

Hejhej :)

Första skolan dagen efter lovet avklarad :) åh dagen gick fort som nästan alla dagar brukar göra här :)  idag började vi på våra byxor, klippte ut och har tråcklat ihop allt, så i morgon ska jag börja sy på ”riktigt” :)


Hade ett paket som väntade på mig, och gissa vad de var :) en present från Syster Emma & Anders :) En sjal som de hade köpt på deras resa i Indien. Åh jätte fin var den. Lång och bra :)


de nya..

Hejhopp allihopp :)

Nästan klar i rummet nu, måste bara få tag på kludd så jag kan sätta upp lite bilder :) 
ser ni vilken ful vägg :S får göra något åt det :) får sätta ett tyg över hela väggen :) ehhe^^



Rosa flamingos

Jahahopp då satt man nere på skolan igen då, men denna gång är de ett nytt hus och ett nytt rum. Känns helt mkt skönare... Är inte helt klar med upp plockningen av alla mina saker, (har pinsamt mkt saker :S =) ska sätta upp gardiner och massor med bilder på väggarna, för väggen är inte snygg någonstans, och den är orange (värsta färgen någonsin) men man tänker inte så mkt på färger när man ser massor annat snyggt i rummet ;) men däremot så vet jag inte om mina rosa flamingos gardiner kommer att passa in :S annars får jag klara mig med de gamla 80-tals gardin :) hehe^^

Nu ska jag ialf byta om till mjukiskläder och se vad som finns att se på tv:n hoppas de finns något kul att se :)



Nu är de snart..

Hej alla goingar, hoppas ni har de bra, själv mår jag inte vidare, har haft huvudvärk nästan hela dagn, men har tagit panodil, så de borde nog gå över snart :) men men ;)
Idag har jag varit i linköping med päronen och shoppat lite, blev lite tyger, som var de viktigast.
Var inne på H&M och kollade men de hade inte fått in så mkt av vårens godbitar, så jag får beställa på nätet :) var även inne på IKEA en sväng, köpte en lampa och dörrmatta till rummet, kan behövas nu när de är så blött och slaskigt ute..

En rolig sak.. Jag har precis bokat min biljett till Borås :) yheeeej hittade en för 68:-... helt suveränt ;) (shit asså de är inte långt kvar nu=) Så då kommer jag till Zabrina på fredan, hoppas att man kanske kan åka ner till Löfta redan på lördagen.. hihi ni märker va??!!, kan inte hålla mig borta länge :)


 

The pink box

Cha Cha bitches :) tss^^

Då var julen borta i vårat hem :( lite sorligt, men ändå bra ;) hehe
riktigt mkt snö har vi ialf :)







Tänkte visa lite vad jag fick i går ;) Fick ett ”smyckeskrin” men istället för att ha smycken i det, så ska jag ha trådrullar och allt som behövs för att sy ;) visst är de smart :) hehe den så fick jag massor med trådrullar av min mormors syster som gick bort inte alls så länge sen. Och de var inte lite heller, riktigt många, och i många olika nyanser, så de är perfekt ;) och lite annats smått o gott som allt är bra att ha :) en riktigt bra sax :)






Hurra hurra


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS ♥
till lilla mig :)

Göta kanal

Då var man mätt och belåten :) för idag lagade jag mat till päronen :) fläskfilé inlindat av becon, med rostade grönsaker i ugn + bearnaisesås:) farligt gott..  Och snart är de dags att se Göta Kanal 2



110105

Halloj :) hur har ni det i vinterkylan? ..Bra??..Ja!! :)


Tycker de är lite mysigt när de snöar, och allt blir vitt ingen, Men även jag som verkligen älskar vintern, kanske börjar tycka den borde försvinna snart :) Vill inte ha blask och så, den tiden kan vi hoppa över, bara de blir vår och sommar snart :) ihi^^ kommer en del till sommaren, så längtar sjukt mkt :)


Besökte frisören igår, de blev färgning och lite klippning, mest ville jag få bort utväxten, och jag blev lite ljusare och fick lite rödbruna slingor :) mkt fin, men ville bli lite ljusare i hela håret.. Men ska vänta att färga ett tag nu, så kanske jag gör de själv :)


Har jag börjat småpacka lite, och igår kom jag på att jag måste ha med mig en madrass till Borås, som tur va får jag låna en riktigt stor väska, så madrassen får plats + kläder för en månad.. kommer bli en full väska att bära på ;) Får hoppas de finns några gentlemän (kvar) som kan hjälpa mig :)

Frisören

Hejhej alla sötisar :) usch va seg jag är, men vaknade ändå vid 11 ;) hehe, är la seg sen igår, lite träning fick man ialf, bära och springa i trappor :) men i morgon ska jag nog köra ett spinning pass :)
Idag ska jag till frisören.. igen :) var på höstlovet senast, men jag ska färga om håret, blev inte riktigt nöjd sist, så ska göra de lite ljusare :) hoppas att jag blir nöjd denna ggn :)
Sen får jag ta en långpromenad upp till Mormor & morfar, så ska jag möta upp päronen där, så ska vi äta lite middag/kvällsmat :)

En ny lya

Hej hopp :) vilken dag vi har haft det idag, blev väckt av pappa halv 9, för min mobil startade inte igång larmet :/ av någon konstigt anledning..
Men då var de bara att snabbt ta på sig kläder och göra i ordning sig, för att hjälpa dem att flytta, riktigt kul. Men åh va jag längtar själv tills jag får en alldeles egen lägenhet, och inför sommaren är de nästan 100% på att jag kommer till Åsa, så lägenhet där vore perfek vid havet, vettni ;) Jag har ju lite kontakter där nere, så ska se om dom vet något. Annars får jag bara googla på och se vad jag hittar :)


Här är ialf vardagsrummet, med riktig fin utsikt :)


 

1/1-11

Hallå på er :) Trevlig fortsättning, elr vad man säger.. hoppas eran gårdag var bra, fick ni någon nyårspuss?? ;) heheh^^ själv spenderade jag min dag med ett par vänner som jag inte sätt på evigheter, var så himla kul att träffa de igen :) synd så glömde jag ju kameran, :( men men sånt som händer ibland.. :P


Första januari nu då, inte långt kvar till Födelsedagen :) hehe sen börjar skolan, sen är de bara två veckor i skolan innan praktiken börjar :) längtar riktigt mkt nu :) åh på tal om sånt, kollade på Coco Chanel filmen idag, fick med den när jag köpte en tidning till mamma :) asså shit va bra den är.. de är kul att se en sån film, för efter nu så börjar man själv tänkta i dom banorna, att verkligen ta tag i sin dröm och verkligen kämpa även fast de kan komma motgångar, så imorgon när syrran med familj har åt ska jag nog ta o sätta mig och skissa på lite kreationer.. Ska ju ha en modevisning snart ;) elr aa i  mars, så de är dags att börja planera, tror de var tre outfit vi ska göra får säkert göra fler, kanske jag gör med :) tycker de är så kul, så de ska bli spännande :) då blir de min tredje modevisning, de är lite coolt :)



"Mode existerar inte bara i frågan om kläder. Mode finns i himlen, på gatan, mode har att göra med idéer, hur vi lever, vad som än händer" - Coco Chanel


 

RSS 2.0