Knyppling

Hallå alla pinglor :)


Skönt att vara hemma igen :) inte gjort så mycket idag, gick upp på vinden och gick igenom lite lådor och hittade min blocksamling med massor med block som jag hade sparat under min tid, vissa luktar fortfarande ;) lite gulligt. Hittade även min tant blå som min farmor har knypplat till mig :)


Nu ska jag ta och laga kvällsmat till mina kära föräldrar :) See yhaa









Finally Friday

Äntligen fredag och jag ska snart ta och bege mig ner till tåget för att åka hem :) kommer bli skönt att få åka hem.. igen.. ;) Först blir det ett stopp i grannstaden, måste köpa ett par Converse först :P mina vita gick sönder , så måste ha ett par nya :) Men resten av helgen får vi se vad som händer :)


Nepp nu måste jag snart springa.. See you later alligator..

Outside the window

Jaahaa då var torsdagen över den med :P Kom precis hem från en springtur, kände att de var på tiden, rensa tankarna lite :) Nu sitter man här och inte alls vet vad man ska ta och göra, sy lite på kvajen kanske, så den blir klar. Måste även ta och packa inför helgens stora fest ;) Valborg!!! se vad som händer, är öppen för förslag så säg bara till vart de händer grejjer ;)


Hade stilhistoria hela dagen, men jag hade huvudvärk och illamående så jag gick o la mig efter lunch, men den tiden jag var där gick vi genom 1950-1990 mkt intressant, 1950 hade riktigt snygga kläder, och 70 talet lite där :P


Måste bara säga det att jag saknar havet och klipporna såå sjukt jäkla mycket, längtar sååå mycket till den
10 juni då jag får komma tillbaka till jobbet och havet och allt underbart ♥


Tänk att få havet precis utan för sitt fönster igen :)
Love it ♥

Eng

Hej hej, åh va jobbigt att klockan redan är 9 (21:30), dagarna går alldeles för fort nu. Helt otroligt.. Men har fått lite gjort idag ialf, klar med en topp till modevisningen, sen började jag göra mönster till ett annat plagg jag ska göra, känner att de flyter på rätt så bra de här. Och har redan tre plagg som är klara som bara ska målas lite, så de är kommer gå galant :P

Har även haft engelska och Stilhistoria, engelskan gick super bra, lyssnade mest på vad läraren sa och vi fick lite papper med ord som är bra att ha när man går textil ;P

Stilhistorian är jätte intressant, men jag höll nästan på att somna, ögonen ville inte vara öppna  :S och i morgon har vi hela dagen fr halv 9 till halv 5, så får sova ordentligt inatt ;P
 




 

26/4

Hej hallå :) Då var denna dagen slut den mé :P Åh min sömnadsperiod är över, så vi (min grupp) kommer inte ha de mer som lektion. Lite tråkigt, man märker att de börjar lida mot sitt slut, själv tycker jag de är skönt ;) Har fått mycket gjort idag, ett linne och en kavaj är i stort sätt klart till modevisningen, har bara lite handsömnad kvar att göra som jag tänkte göra ikväll framför något bra tv program :P


Efter kvällsmaten var vi på stan en liten runda, och jag hittade en liten sak till mamma som hon ska få :P hihi kanske nu till helgen eller när hon fyller, fast de blir nog nu till helgen, tror ingen av oss orkar vänta :) hehe eller vad säger du mamma?? :) Hittade även två par strumpbyxor till mig själv,  och ett par jätte snygga shorts men de ska jag nog vänta lite med :P finns så mycket snyggt och somrigt just nu. Inte bra dä :P


Nu blire snabb plockning i rummet och sen ut och springa i de fina vädret :) all påskmat och påskgodis måste bort nu..
 

28 kilo

Hej hallå!! Jaha då var man tillbaka igen då, sitter nu och försöker att betala räkningar men internet är som vanligt fuck up, får uppdatera hela tiden och sidan kan inte visas :/ åhhh skit jobbigt, så om jag slutar tidigt någon dag i veckan nu så ska jag ner till Telia butiken och köpa internet, för de är funkar inte längre, måste ha ett fungerande internet..  Nog om internet :P

Nu ska jag försöka ta och packa upp den 28 kilo tunga väskan jag hade med mig :P hehe pappa vägde den innan jag åkte, fattar inte att de kunde bli sååå himla mkt. :P


Solning

Haallå på er i sommarvärmen :) underbart väder, legat ute och solat sen jag vaknade i stort sätt :) fick ta en liten paus, så passade på att beställa lite kläder från Gina Tricot :)


Glad Påsk

GLAD PÅSK ALLIHOPPA !!!!!!!! :) Hoppas ni får en underbar dag.

Min dag kommer tillbringas med min familj, kommer äta lite gottigt här hemma först, sen senare i kväll bär de av till mormor & morfar :) Men nu först ska jag nog ta och sola lite, fick ju värsta brännan i går så ;)

Ny Design

Har gjort en ny design.. Va tycks??!! :)





Snyggare eller hur?? :)

Påskägg!!!

Heeej :) Vilket fint väder e blev. Idag med :) wiii ikväll ska vi nog inviga grillen :) grilla massor med goda grönsaker :)

Men idag får man även börja äta godis, så hela våran familj har fått ett super stort ägg :) mums :P hehe så nu får man äta lite godis, bara jag tränar bort det sen så äre lugnt :P


Årets första..

Hemma igen efter en trevlig och rolig stund i grannstaden :) Träffade Sandra åt en jätte god buffé på Kinesen, vet inte riktigt vad den heter, men den var bra :P tog sen en glass på stan och satte oss vid vattnet :) Årets första glass togs den 20 april :) wwoohhoo.. Tror jag ska ta och sova ett tag, är så himla trött, sen kommer syskonen :)





 

Cykeln ner till..

Bonjour :) Sovit gott?? De har inte jag :S vaknade ganska mycket i natt och tankarna var verkligen på helt olika platser :/ Så är väldigt trött och seg just nu, känns som kroppen inte riktigt har vaknat än, men snart ska den nog få vakna :) ska ta och cykla ner till tandläkaren, inte kul någonstans men de är ett måste. Sen blire att vara hemma någon timme sen vidare in till grannstaden och träffa Sandra :) 

Nytt Nytt Nytt

Hallåå :) tillbaka efter en underbar dag i Linköping :) Träffade Linnéa och gick lite på stan, tog en fika :) mötte sedan upp päronen som har planerat och diskuterat deras nyblivna hus :D tog en fika med dom, åkte sedan till IKEA och sen hem :) de blev allt en heldag, men vilket väder, soligt hela dagen och nästan 20 grader, helt otroligt, och de är bara April.

Lite nytt i garderoben blev de allt :) Blev lite sånt som alltid är bra att ha ;) Linne och leggings + lite smink :) sen fick jag tre par skor med :) helt underbart, skor är verkligen bra att ha :)



Shopping today

Gotten morrgen :)  Vilken huvudvärk jag vaknade med, INTE OKEJ. Usch åt för många bullar igår :P hehe nee.. Hoppas de går över snart för idag ska vi åka till linköping och shoppa lite :) Päronen ska på möta med Eksjö hus och jag ska möta upp Linnea och shoppa lite med henne :) Men först ska jag prova kläder till begravningen på torsdag om jag skulle behöva köpa något.  See you later :)

Gör lite reklam för hennes blogg här med ;) Angel of delight


ingen bra bild på mig, men men :) tss

bullbak

Tjoho :) Redan kväll och jag har precis bakat bullar :) mums så goda de blev, nästan lite farligt goda :)

Måndag morgon

Go morgon på er! Vad tar dagarna vägen? Gårdagen bara rusade iväg, Men idag är de måndag och Påsklov :P jag hade ju redan tjuvstartat med det ;P tss nee men idag ska jag och pappsen åka in till grannstaden och göra lite ärenden :P


Höll på nästan hela eftermiddagen med att göra om min header, och jag har en idé på en bild som inte vill samarbeta :P för jag vill ha två bilder i en, men photoshop verkar inte vilja det, jätte konstigt, jag får in ena bilden i den andra, men inte så den blir större eller blir lite dovare på vissa ställen :S

Använder mig även av photoshop online, men de ska inte vara det felet. Är de någon som är duktigt och som kanske vill hjälpa mig? Ge min lite råd :D skulle vara super gulligt :)


bild:google.se

morgonträning

Goo morgon Goo morgon :) Uppe med tuppen.. Känns de som :P sitter här med mitt morgon kaffe och ska snart ta mig en springtur i gamla staden :P Känns inte som jag tränat på några dar nu, så då är de dags att börja med de :) Så får vi se sen hur dagen rullar på.

Chokladbollar

Åhh vilken tråkig dag de här var.. Städade och rensade ur garderoben med kläder, blev två överfulla kassar som ska iväg. Skönt, jag som trodde de skulle ta hela dagen, men ickesanicke, de tog typ bara 2 timmar, så har gått och små plockat lite här, för en liten stuns sen så bakade jag chokladbollar :P mums så goda de blev :)


Whitney Eve to Sweden

Nämen titta titta!!! De är saaaant!!!! jag har vetat de ett tag men har inte velat säga något för jag viste inte om de var så eller inte :P men Whitney Port ska vara gästdesigner för BIKBOK till hösten :D hennes kollektion Whitney Eve kommer ut i butikerna i oktober.  WOW jag kommer ju verkligen att köa då :) love her!!!


En liten kul grej jag har fått höra av ganska många. Att jag är den svenska Whitney Port! Hehe aa varför inte :P älskar henne och älskar hennes kläder. Min idol helt enkelt :)



Källa: Sofis Mode 

I´m back!

Haallååå!! :) Ja jag vet att de var ett tag sen nu men jag har verkligen inte haft något lust alls att skriva något p.g.a. av de som hänt, men nu hade jag tänkt att jag skulle försöka att börja blogga igen.
Veckan började bra, i måndags kom pappa då vi åkte till skroten (tygaffär) en pappa dotter dag :) jätte mysigt, sen i tisdags åkte jag hem, så har varit hemma nästan hela veckan + att lovet börjar på måndag, så de är skönt att de är så mycket ledigt nu, hinner man smälta allt. Än så länge känns de för privat att ta upp här, men de kanske kommer något senare how knows?!..


Idag är de ialf fredag, och har precis gjort i ordning mig för att möta upp pappsen med hans syrra och äta lunch ute.  Ska bli trevligt :)


Heaven



♥♥♥♥♥♥♥♥

Söndag 10/4

Hallå alla solstrålar :) hoppas ni haft en bra helg, ja den har ju gått riktigt snabbt tycker ja, redan söndag. Vart tar dagarna vägen, de bara rusar iväg. Gjorde en lista i torsdags på saker jag skulle göra i helgen, och jag trodde de skulle fylla upp hela helgen, men helt tvärtom, de gick fortare än vad jag trodde :) så idag har jag en slappar dag:) gött, så ska snart byta om för att sätta mig på balkongen och sola och göra klart mina plaggskisser, sen är de bara att klippa och klistra och montera upp de på kartong.


Shopping



Nytt i garderoben








sysalen nästa..

God morgon God morgon :) Åh va härligt de var inte behöva ställa klockan, fick sova ut :P aa till 10 :)

Igår åkte jag in till Jönköping A6 ett tag efter skolan, skulle kolla på skor, men de fanns inte något i min smak just då, men hittade en jacka, byxor och en skjorta på hm ist :) Visar er senare, för nu ska jag sy sy sy sy hela dagen lång :) De är så himla fint väder ute, hoppas jag hinner ut och springa i solen :)

Torsdag 7

Hallååå :) hoppas eran dag har varit bra?! min har varit super. Dagen började med mönsterkonstruktion och vi gick igenom raglan (svarta på bilden), så tror jag ska göra ett mönster till en skjorttopp :P sen började jag på min andra kavaj, och nu gör jag inte fickorna förens läraren har varit med och mätt, för har inte tid med att en till blir knasig. Förstår inte hur de kunde bli så, tror de kan vara att våra provdockor inte är världens bästa storlekar på, så emot kavajen på mig och på dockan skiljer de ett par cm. Så får vänta tills på tisdag då jag och min grupp äntligen har sömnad :)


Just nu sitter jag och försöker med att beställer lite kläder :P men internet är ju som de är. As segt, (funderar nästan på att skaffa eget snart). Kanske inte meningen att jag ska köpa kläder :P


Men snart ska jag ut och springa i de fina vädret :)


bild:google.se

Onsdag 6

Tjena tjena :) Oj vilken dag, men snart är den över :P sitter och tecknar lite på modeskisserna, för snart ska de lämnas in, tänkte att jag gör nog de innan lovet, så på måndag blir de. Då ska allt vara färdigt :) Så ska göra de typ en timme till sen ska jag ut och springa, sen styrketräning. Efter det blir de storstädning, kanske får finbesök imorgon vem vet :P eheh :) har vävt lite till idag, men de känns som om jag aldrig blir klar :S och att vävstolen håller på att gå sönder, ena snöret i trampan gick sönder och en skruv flög bort :P hehe, men de gick ju att fixa, aa inte skruven då, hoppas den håller ihop ett litet tag till :)


 så här ser de ut de som jag gör. Och då kanske ni förstår att de tar tid :P

Väv(ig)-dag

Då var tisdagen redan över. De går snabbt. Hade väv hela dagen, och de går sakta men säkert fram, men jag funderar på att inte stressa för att hinna klar tills på fredag utan jag har kvar den till nästa omgång jag har väv. Pallar inte sitta på kvällarna, har såå mycket annat som jag själv tycker är viktigare att göra :) så aaa men nu ska jag ta och träna, sen ska jag skissa och finslipa på mina modeskisser :) Men först springa, sen Zumba och styrketräning.  Tuudeeluu :)


Kändisar jag är lik

Sitter här och läser mina favorit bloggar och jag såg att några av de hade skickat en bild till 118-800 och frågat vilken kändes de var lik, jag var ju tvungen att göra de själv, allt lite kul :P


Så jag skickade in en bild och frågade Vilken kändis är jag lik? Och fick tillbaka ett ur gulligt svar inom 5 min, där de stod :)


Hej! Oj. Vad snygg du är! Jag känner igen naturlig skönhet när jag ser den. Du är verkligen ett typexempel.  Vi tycker du ser ut att kunna vara syster till Lauren Conrad. Du ser ut som sötnosen Rachel Bilson och snyggingen Mandy Moore som många brudar skulle göra allt för att ha. Du är som en liten kameleont som liknar de flesta kändisarna. Du lär inte ha svårt med att hitta män i ditt liv. Dem står säkerligen på kö för att prata med dig. Hoppas de värmer för det är sanningen. Puss o kram från Martin på 118800


Helt underbart, sitter fortfarande och små ler lite för mig själv :)

Monday 4

Cha cha :) vilket väder de blev idag, super soligt och jätte skönt ute, hoppas hoppas de verkligen håller i sig de här nu. Efter lunchen satte vi oss ute och solade en lite snabbis innan vi skulle vidare till lektionen. Kanske dags för vinterrensning av sina kläder, har fortfarande kvar mina två vinterjackor, de kanske bör åka hem :P


Nu blire träning sen blir de Mamma byter bo och En unge i minuten :)




Monday Morning

Go morgon :) sovit gott? Måndag igen, och vi börjar med fackteckning :) sen rullar dagen på och i kväll ska jag ut och träna, bli power walk till Ica (ca 35 km) och hämta ut ett paket och ska även ta och handla lite :P och sen springa tillbaka. Siken träning jag kommer få. Woohoo :)




Sunday

Goo morgon goo morgon.. Usch va helgen har gått snabbt, redan söndag, och om ett tag ska jag vidare ner till Värnamo och tillbaka till de gamla :P Ååh på måndag börjar mitt nya liv, nu jäklar ska de bli ändringar här.. hoppas bara jag klarar mig och kan hålla ut :) Kanske berättar lite under tiden :P puss så länge :)


Frasvåfflor

Våffeldagen några veckor för sent :P men våfflor är alltid lika gott, och mina blir alltid bäst, frasiga och otroligt goda :) mums..  Snart ska jag iväg och träffa Fijjan :) ♥
Åh i kväll ska vi köra på vietnamesisk mat, ska bli spännande :P Ni får vänta tills i kväll att se :P


2 april

God morgon! Sovit Gott? De har jag, så himla skönt att komma hem och sova i sin underbara mjuka säng :) tss^^  Igår så hämtade mamma mig vid bussen och vi åkte sedan och hämtade pappa och handlade lite inför kvällen :) Tacos stod på menyn :P och pappa som fyller år nästa vecka fick sig en present av mig :P en Jeans skjorta :) skit snyggt.


Sitter här och lyssnar igenom all musik jag har för att hitta den perfekta till modevisningen, jätte svårt, hittade några till här hemma så nu har jag några fler att välja på, lite svårt, men de bästa är att gå ut och typ power walk och ha musiken i lurarna, kan man gå lite snyggt ute på vägen :P tss^^


Och snart ska jag ta och göra i ordning mig så ska vi åka till Östen och köpa lite våffelsmet :P mums

See yhaa

RSS 2.0