Monopol

Sitter och spelar monopol med älsklingen! Hoppas jag vinner :) håll tummarna för mig hihi
Var verkligen hur länge som helst man spelade det. Så var jätte kul att Jonas hittade det i sina gömmer.
Super gott med choklad doppade jordgubbar, måste testas.
XOXO

En lördagsmorgon

God morogn god morgon! Hoppas er fredagskväll har varit bra! Min var toppen, åkte bort till Linda och åt en riktigt god middag och kollade på Let´s Dance. Lilla snyggingen Marcus Schenkenberg var ju med ;P ihhi
Nu ska jag snart ta och göra iordning mig för en shopping tur på Frölunda torg med syrran :)

LCHF pannkakor

Tjoho alla pigga o glada! Här har vi en sjukling som skriver, mådde piss i morse och de börjar ordna upp sig nu, hoppas verkligen jag piggnar tills i morgon då jag ska shoppa med systern. Får krya till mig ikväll, hoppas vi att älsklingen tar hand om mig ;) ihihi (men de gör han alltid)


Lilla sjuklingen har bara slappat hela dagen, legat i soffan och förflyttat mig till sängen och så typ hela dagen ;P just nu har jag smaskat i mig LCHF pannkakor hur gott som helst.

Cake and roses

Hallojsan! Hoppas mina kära bloggläsare har de bra? :)
Nu är jag äntligen hemma efter en jobbardag. Sitter här i soffan med pojken. Har precis proppat i oss en tårtbit var för älsklingen har namnsdag idag. Så jag köpte en bukett röda rosor till honom. Så får han bestämma vad som serveras idag, blir nog pizza elr hamburgare ;)
XOXO

Natural

God morgon god middag :) Tipp topp idag, fint väder och allt är super skönt plus att jag är ledig :) ihih super duper kul. De är löning idag med, så har precis spenderat massor på olika räkningar, dels diggar jag mig själv att jag hade en Mobil räkning på 183 kr de gillar jag starkt :) hihi


Idag ska jag och babe till hans restaurang och äta. Sedan bär det av in till Götet och spendera ännu mer pengar ;P nee jag skojar de ska jag verkligen inte göra (har saker att spara till), vi ska bara gå o strosa runt i de fina vädret.

Visst har jag en snygg pose när jag ska fotografera?! ;P

En dag i solen

Hej Hej allihoppa :) Vilket underbart väder de har varit idag, våren har kommit :) Åkte upp till älsklingens restaurang och åt lunch, vi satte oss på ute serveringen och helt underbart att sitta där i solen. Såg en fjäril och en humla så de är verkligen ett tecken på att de är vår ute.

Imorgon kommer päronen hit på besök, de fick ett litet ryck och ville komma ner till västkusten :) så imorgon möts vi alla i Göteborg och går lite på stan, vi ska även besöka på sjöfartsmuseumet för August och Pappsen vill dit och jag med ;)





Swing baby Swing

God morgon god morgon! Hoppas mina kära läsare har de bra! Jag har de toppen för jag är ledig idag :) hihi. Ikväll ska jag träffa Anya och vi ska gå och se på konståkning, wow de är något nytt, hennes kompis skulle nog vara med tror jag. Ska bli spännande, de har jag aldrig sätt. Om man inte råkar slå på TV:n och de är konståkning just då. Lite coolt.
Annars händer de inte så mycket hos lilla mig. Jobbar och jobbar, some old some old. Hoppas att jag kan skriva lite oftare nu. Blir så tråkigt annars. Ska försöka ialf ;P
 

Halv 8 hos mig

God morgon god morgon! Hoppas mina underbara läsare har de bra? Vilket tråkigt väder de är idag :/ Blött och grått. Usch inget kul alls. Tur att jag ska vara inne hela dagen och städa då, tänkte att jag skulle ta hela helgen till att stor städa allt som finns, rensa och sortera ut lite. Finns säkert mycket kläder som ska bort.

Igår blev vi bortbjudna till Ingelen (Jonas chef) vi hade dem hos oss förra veckan så sa vi att vi skulle kommer till henne i morgon och nästa vecka ska vi till Linda (andra chefen) blir typ som ”halv 8 hos mig” :) se om jag får den sista helgen, undra vad man ska laga till tre otroliga kockar :S kan bli svårt ;P

Three Roses

Hej hej! Hoppas ni har de bra även fast jag är sämst just nu på att uppdatera. Ska verkligen försöka att bättra mig på det. De har varit jobb för mig hela veckan lång. Super kul , 4 dagar på hantverken och 1 dag i butiken :) men hörrni det är verkligen vår nu. Vi har sett krokus på jobbet och hemma i trädgården :) Helt underbart, våren kom hit NU!!!!!

På tal om blommor så hade min älskling en överraskning till mig när jag kom hem, en bukett med tre rosor hihi visst är han söt, sånt uppskattar en kvinna verkligen. Att ens man köper blommor utan någon anledning :) I love my man

Universeum

Hej hej!! Äntligen helg och här har vi inte skrivit på länge. Har inte haft tid till det helt enkelt. Men idag har jag det ;)

Är precis hemkommen ifrån Göteborg. Jag och älsklingen har tagit hand om lilla August ett litet tag och tog med honom till Universeum :) Jätte roligt, de var första gången för mig där och de var verkligen jätte kul ;)

Imorgon blir de släktkalas på Js sida :) Hans mormor fyller år så åker dit för att fira henne :) ska bli kul. Äta lite mumsigt (kanske)










Gucci

Hej hej alla kära bloggläsare! Hoppas ni har det bra? Själv är jag precis hemkommen ifrån jobbet. Lite seg och tung i kroppen bara men då passar det utmärkt  med en slappar kväll framför tv med älsklingen :)
Har jobb hela veckan lång men på lördag händer de grejor som jag båda jag och älsklingen och ?? ser fram emot :) hihi

Åhh vet ni vad som låg i brevlådan när jag kom hem?? Min efterlängtade Gucci parfym, 75 ml och en luktar helt underbart.



Choklad med varma hallon

Cha cha! Helgen är snart över! Har gott riktigt fort.
Vi har ialf haft det toppen hemma hos päronen :) igår hade vi min mormor & morfar över på middag och maten blev hur god som helst. Jag är bara sämst på att ta kort :/ för maten såg riktigt fint ut på tallrikarna. Och min chokladtårta blev hur god som helst, lite väl kladdig men de var gott ändå :) får ta och göra om den och lovar att ta kort då :) för tänk en smakrik chokladtårta som serveras med varma hallon och grädde, de är inte dumt :)

Gott & blandat

Heej :) vilket väder de har varit idag, helt underbart :) håller vi tummarna för att de stannar.
Just nu sitter vi i bilen på väg hem till mina päron. Jag har de mysigt med en tidning och en gott & blandat påse medan älsklingen kör :) (han äter godis han med inte bara jag)
Va ska mina kära bloggläsare göra i helgen?

2 mars

God morgon god morgon! Åh de är äntligen fredag och helg :) Hoppas mina läsare har de bra och ni har haft en toppen vecka.

Idag blir de jobb för min del, men bara några timmar för sedan bär de hem till lilla staden och träffa mina underbara föräldrar :) Ikväll ska vi äta gott och bara ta de lugnt för sen imorgon så ska vi bjuda hem min mormor och morfar så ska jag och älsklingen laga tre rätters middag till dom :) ihih de uppskattar dom nog.

För många många årsen..

RSS 2.0