My life in 2011

Hade min andra Modevisning och visade upp 3 hela Outfits.. 



Avslutade mina studier på Textilakademin i Värnamo.
Som var både bra och dåliga, har fått med mig mycket kunskaper därifrån. Träffade många goa människor..


 
Min älskade farmor gick tyvärr bort ;(
Hittade detta kort på oss två. De är taget utanför stadenskyrka på min fjärdeklass skolavslutning.

 

Sommarjobbade på mitt älsklingsställe :) Konferensvärdinna på Löftadalens folkhögskola
Hoppas verkligen att jag får jobba där i sommar med :)
Detta är taget i matsalen ut mot den härliga havsutsikten.



Flyttade till min nästintill drömlägenhet, 150kvm stor 200m till havet  
Har bott på internat i tre år i ett litet rum på kanske 25 kvm, så blev riktigt kul när jag hittade detta hus som stod tomt och bara väntade på mig.



Träffade en helt underbar kille som är min älskade pojkvän idag. Love you ♥
Vi har varit tillsammans i 4 månader men de känns som mycket längre än så. Känns som vi har känt varandra i evigheter. Älskar denna killen så grymt otroligt mycket. Han är bäst och min :)


 

Har TRE olika jobb, Vikarie på olika förskolor sen ett på Daglig Verksamhet och jag är även kontaktperson till en helt underbar tjej :)
Tog ett tag innan jag fick lite jobb, men bara om man söker och söker och ligger på så funkar det. Men nu har jag jobb så hoppas på att få arbeta nästan varje dag. Annars har jag ett fjärde jobb på gång ;) hihi

Det är mitt 2011. Berättar om de som har betytt mest för mig. Åh mitt år har haft många brister men när sommaren började och jag fick komma tillbaka till västkusten vändes allt. De gäller bara att ha tålamod och veta att de kommer att ändras mot de positiva. För efter REGN KOMMER SOLSKEN.

It´s Friday

Hallå!! It´s Friday wiii.. Hoppas ni har haft en bra vecka och en bra dag. Jag har haft de super bra, och har fått jobba lite idag me :) Ska snart ta och plocka fram engelska boken och läsa lite, men bara en timme ;P för sen ska jag njuta in fredagskvällen med ett glas vin kanske ;P Får se om jag stannar kvar hemma eller hänger med min man till polarna. Palla vara själv ;) tss


plugg..plugg..plugg..

Hejhej! Hoppas eran dag har varit bra?? Själv har jag haft en toppen dag, på jobbet var de jätte bra. Fick vara på handverken och hjälpa till där, ska även vara där imorgon och även i köket. Se hur de går ;) Har precis pluggat färdigt min engelska som jag skulle göra idag, två uppgiftsidor + en 6 sidors text. Imorgon blir de lika mycket, och på lördag dubbeltupp. Ska även läsa ut Style boken och berätta om den i ca 5 min på eng.. Måste bli klar med detta nu..
 

Super bra ställe

Cha Cha!! Vilken restaurang. Helt fantastisk. Kom dit och fick bord direkt, vi fick lite bröd att tugga på först och de första jag såg liggandes där i brödkorgen var ett paket SMÖR, asså riktigt smör inte lätta, becel, lätt & lagaom utan riktigt, som inte är ihop smetat av massor konstigheter. Blev riktigt förvånad :) Men iallafall så beställde vi en grillad biff på planka med bearnaise :) super duper gott. Så där ska vi absolut fira min födelsedag :)


Jag har fått lite jobb nu de sista dagarna av veckan, 8-16 så ska gå o lägga mig tidigt ikväll, så nu blir det soffmys med film. Vi hyrde tre stycken filmer på Hemmakväll härom dan, måste ju hinna se dom :)
 





Prova lite nytt

God morgon! Åh äntligen fick vi sova ut, sov ända till 10 idag, inte mkt för världen men länge för oss som brukar gå upp runt 8 ;) hihi


Idag ska vi lämna tillbaka lite stolar till Jonas syster så passar vi på att åka in till Göteborg och bara gå o strosa lite på stan. Vi tänkte prova en ny restaurang, La Gondola. Se om den är bra så kanske vi går dit på min födelsedag sen :) hihi Jag fyller år om 9 dagar..

27 december

Hej på er! Nu är julhelgen över och de ”vanliga” dagarna är igång. Har varit förbi kompetenscentrum för att förlänga min engelska kurs pga. sjukdom och de gick jätte bra. Så nu blir de till att plugga förfullt, 27 Januari 2012 ska den vara klar.. Håll tummarna nu :)


Idag får det bli en riktig slappar dag efter den långa helgen. Kommer bli lite att göra i veckan så får passa på att ta de lugnt när man kan ;P

Word

Hallå :) är ni trötta efter julens härligheter? Vi sitter i soffan o äter julgodis i spelar wordfeud. Trodde inte att jag skulle åka dit och ladda hem det men igår så blev jag så sugen när jag hjälpte älsklingen och fick rätt så höga poäng. Så har själv åkt dit o kan verkligen inte släppa det nu :)

En julafton hos mig

Cha Cha!! Hoppas ni alla har haft en toppen julafton! Min var riktigt bra. Åt god mat och fick massor utav julklappar :) De bästa av allt var att jag fick en Rosa Kitchen Aid utav min pojkvän. Han är bäst av allt :) Sen fick jag två champagneglas utav min äldsta syster Emma och två champagneflaskor, perfekt till nyår :) Sen lite verktyg och verktygslåda utav päronen, sen lite bra-ha till ansiktet utav min andra   syster Zara, och lite smått o gott :)









Merry Christmas

God jul mina kära bloggläsare!!
Hoppas ni alla får en toppen dag med massor utav mat och juleklappar!!
Många varma julekramar

Dan före doppare dan

Cha Cha! Fredag och bara en dag kvar till Julafton :) wiii. Nu är även pepparkakorna färdiga och min äldsta syrra med familj har kommit. Ikväll ska vi provsmaka skinkan och äta lite julegröt. Sen blir de soffmys framför granen och tv:n och hoppas att de är något bra att se på.

Julstök

Puuhh nu är allt färdigt!! Riktigt skönt att få sätta sig i soffan o bara koppla av, mätt o belåten. Älskligen gjorde bearnaisesås till oss o den blev sjukt god, så åt vi den med fläskfilé och ungstekta morötter och potatis, sen stekt sparris inlindat i bacon. Visst låter de gott??  De var de också :) Till efterrätt fick vi vaniljpannacotta med halon ;P hihi ibland blir man allt bortskämd ;P


Imorgon kommer min äldsta syster som jag inte träffat på super duper länge så ska bli riktigt kul att få träffa henne och Anders, o även lilla sötisen Mejra som är 3 månader.


två dagar kvar!!

God morgon God morgon! Vad gör jag uppe så här tidigt på en ledig dag..! ;)

Snart kommer mina kära päron hit. Då sätter vi i gång med det sista julstöket ;) Vi ska koka och fixa skinkan, åka o handla de allra sista, baka pepparkakor (morfar har gjort deg, därför så sent) och klä julgranen :) hihi

Igår var jag och babe på Liseberg med Annie & Ernst. Riktigt trevligt, inte så mycket folk som man kunde tro och inte så kallt.
Vi köpte lite Spanska våfflor, munkar och varm choklad :) mums.. det som fick följa med oss hem var en skylt som de står KISS på, så ska vi sätta den på ett bra ställe.. Se om mina kära bloggläsare förstår varför just där hihi




20 December

Hejhej!! Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit toppen, var riktigt kul att få jobba på Daglig verksamhet och jag fick vara på verkstan idag och där höll de på att tova tomtar. Super kul. Så dit vill jag mer än gärna jobba igen :) Nu är det tvätt och köttbulle stekning på ggn. Imorgon ska vi städa och åka till IKEA o sen GBG för att gå på Jul på Liseberg med Anni och hennes pojkvän Ernst :)


Ikväll ska vi bara slappa i soffan framför film. Vi har börjat med ett Harry Potter maraton, och ikväll blir det flamande bägaren.

dan före dan före dan.....

Cha Cha! Hoppas eran dag har varit bra? Min har varit toppen. De ringde från Daglig verksamhet och frågade om jag ville jobba imorgon, och självklart ville jag det :) Ska bli riktigt spännande att få jobba där och se vad som hittas på imorgon :)


Sen är jag långledig, men de ska fixas med saker hit och dit inför kommande helg då hela min familj kommer ner/upp till mig :) Systrarna med familj och mina päron, ska bli otroligt mysigt o trevligt :)


Bild: tagen för ca ett årsen!!

Monday 19th

God morgon God morgon! Måndag och en ny vecka är igång. Idag blir de jobb på en förskola här i stan och sen vid halv 6 så ska jag träffa min lärare. Vi ska göra upp ett schema för min engelska, fick ju reda på de att min deadline är den 6 januari. De är snart.. Väldigt snart.. Men de ska nog gå bra :)

fjärde advent

Hejhej! De va inte igår! Har inte haft någon ork till att skriva eller haft tid för den delen.  Men hoppas ni har haft en toppen helg!?


I fredags var vi ölprovning och de var riktigt trevligt, synd bara att jag inte kunde dricka något, var genom täppt i näsan och kände varken smak eller doft, ingen toppen kväll för mig men en rolig överraskning fick vi. De är nämligen så att vi fick en bar ;) hiih låter kanske konstigt men dom vi var hos har en bar som jag tror de har gjort själva, super snygg och på skivan var de mönster och stod fina citat på :) För Jonas har pratat om att han ville ha den så nu fick jag ju se hur den såg ut. Han ska nog hämta den emellan dagarna sen ;) (få inte en chock nu mamma hihi) Behöver inte ha den som bar heller kan säkert ha den till andra saker :) hihi


Nu är älskligen på match och jag är hemma och kurerar mig, nu äntligen börjar de släppa, (peppar peppar ta i trä) och hoppas och håller tummarna för fullt att de försvinner tills nästa vecka. 4 veckar har jag varit dålig nu :/ först lite snuvig sen magsjuka sen öroninflammation och sen förkylning igen..


15 December

Hejhej! Hoppas er dag har varit bra! Min har varit toppen och en lugn dag. Vi åt julbord på förskolan och dansade runt granen hihi :) Riktigt mysigt! Ska jobba på samma ställe i morgon med. Sen är de bara att stressa hem och byta om och o fixa till sig inför kvällens fest. Jag och älsklingen är bortbjudna på ölprovning :) Så dags att välja kläder i dag för imorgon lär jag ju inte hinna stressa runt och prova ;)


Bild:google.se

Iväg på jobb

God morgon God morgon! Hoppas ni har de bra! Själv är jag lite seg och ville bara ligga kvar under det varma täcket men icke. Idag blir de jobb på en förskola är i stan, riktigt skönt att få göra något. Uppdaterar mer när jag kommer hem måste hinna bli färdig med allt :)



Adriana Lima

Luciadagen

God morgon! Åh de är Lucia idag, vaknade precis lagom tills de på tv var slut, så får se det ikväll ist. Älsklingen ligger fortfarande o sover men jag ska snart gå in o hoppa på honom ;) hihi vi ska åka in till Kungsbacka dels att jag har en jobbintervju och sen ska jag möta upp min Engelska lärare och visa vad jag har gjort. Så då är han så snäll och skjutsar in mig ;) Bäst är han ♥



It´s Monday

God morgon God morgon! Måndag igen och en ny vecka. Här sitter man snuvig och hostar, de känns som de aldrig blir bättre. Idag är älsklingen o jobbar så får hitta på något att göra själv, kanske ska ta och fixa klart paketen så alla julklappar är klara, baka lite, städa. Eller bara ligga i soffan och kolla på film ;P Får se helt enkelt vad man hittar på.

Kolla in detta clipp, va kan säga!! Wow men ändå lite läskigt.
Jackie Evancho

Tredje Advent

Hallå Hallå :) Söndag och tredje advent är här! Inte långt kvar till jul nu :) wii jag längtar så sjukt mkt, framförallt till att öppna paketen. Babe har köpt ett jätte stort och tungt paket till mig o jag vill bara öppna de och se vad de är, oh är så nyfiken :)


Vi ska snart ta och börja städa och sen göra iordning oss för babe har två matcher idag. Håller tummarna för att de ska gå bra :)

Skjorta & jeans

Hallå där! Efter ca två timmar klädbyten hit o dit har jag äntligen hittat kvällens outfit :) de blev slitna jeans och en vit skjorta . Är lite nervös inför kvällen men de ska nog gå bra, hoppas jag ;P  


It's Friday!

Hej på er mina underbara bloggläsare!! Hoppas eran vecka har varit bra och att eran helg kommer bli toppen. Min vecka har varit väldigt slapp tills igår då jag fick lite jobb. Idag var jag på en riktigt bra förskola, åh de bästa av allt var att de tyckte jag var bra för jag kunde säga nej till barnen :D hihi fick även ett samtal från ett ställe som jag har sökt jobb på och ska på intervju nästa tisdag :) håller tummarna för att jag får mycket jobb nu..

Nu äntligen blir de soffmys med älsklingen :)

Rocky Road

Hejhej! Nu är jag hemma från en jobbardag på en förskolan. Ett 8 timmar pass gick riktigt fort. Imorgon ska jag också jobba men inte på samma ställe. Kollade nyss bussar dit. Shit va jobbigt de blev!!  Känns som de ligger ute i skogen någonstans. Måste byta och vänta 40 min på nästa buss :( usch inget kul när de är så kallt ut nu med..
Jag har världens bästaste bästa pojkvän hiihh han skjutsar mig till jobbet innan han ska till sitt jobb. Love him ♥♥♥


För att muntra upp lite så har jag precis gjort Rocky Road, och de ser super gott ut :) hoppas bara folket tycker om det, men vem tycker inte om choklad, jordnötter, dumle och marshmallows liksom ;P




Leilas rocky road

Lussekatter

Hallå :) Börjar piggna till väldigt mkt nu, har bara hostan och snuvan kvar. Men de lär ta ett tag innan de försvinner, så imorgon blir de jobb. Från 7-15 usch måste gå upp typ 5 fy f**n.. Men positivt för då slipper jag sitta hemma ännu en dag..

Idag har jag bakat både lussekatter och Amerikans jul godis och snart ska jag ta och göra Rocky Roads :) Ska ha med mig lite gottigheter till helgen då de är Lill jul med Jonas bekanta.



Whats going on...

Whats going on...
Denna videon har mer än över 5 100 000 tittare. Titta du med och för de vidare.. 
att kunna känna sympati och medlidande för andra är en av de viktigaste egenskaper vi har. ta vara på det!

Överraskning

Titta vad älsklingen överraskade mig med!! :) ♥
♥♥♥ Love you ♥♥♥



Andra advent

Hallå där! sjuklingen börjar piggna till lite. Hoppas verkligen att de försvinner snart för jag måste jobba :) hihi

I väntan på att älsklingen ska komma hem från jobbet så slår jag på en tjejfim :) Bring It On - fight to the finish :) och har en riktigt mysig andra advent kväll :)

Ännu en dag

Cha Cha!! Fortfarande sjukt och runt halv 5 vaknade jag och kl 7 fick älsklingen gå upp o köra mig till närakuten. Fick besked om att jag hade fått öroninflammation. De här är ju inte sant!! Kan inte jag få bli frisk någon ggn och inte få mer o mer. Tror kanske att sen jag låg inne på Östra att mitt immunförsvar har försämrats, men så fort detta släpper så ska jag börja med Aloe Vera och dricka varje dag. Oh hoppas på att jag aldrig mer blir sjuk… F**n vad jag hatar de här.


Idag ska jag bara ligga i sängen o kolla på One tree Hill :) hihi har jag något roligt att göra. Jag som egentligen skulle ner till Malmö i helgen och ha en mysig systerhelg med julshopping och julmarknader. Men nej då jag måste bli sjuk ist.. Får åka ner med älsklingen i mellandagarna istället kanske :)

Första December

Första December är här!! Vart är snön då? Här på västkusten är de mest blåst o regn just nu, tycker graderna borde gå ner lite och att regnet blir till snö ist..

Idag när jag vaknade märkte jag att jag knappt hade någon röst.. Har blivit super hes usch jag har inte tid med de här. Varför ska jag vara sjuk för.. Dricker te och käkar halstabletter de är min kost nu framöver tills jag blir bättre.  Ska försöka sy lite idag och fixa lite tills kommande helger.

RSS 2.0