Strawberries

Tjoho!! Här sitter jag och äter jordgubbar med havrefras och mjölk. Kan de bli godare?! :) Jag väntar på att mammsen och min syster Emma med lill tjejen som ska komma.

 

Idag jobbade jag på Löftadalen.. Äntligen :) hihi en lugnt dag att börja på, fick gå igenom inför imorgon då jag är själv. Blev inte så mycket ändå, några gäster som går och några som kommer. Denna vecka har jag jobbat Måndag till söndag så är rätt seg. Himla tur att jag är ledig på måndag så kan jag sova lite längre. Jag och älskligen ska in till götet och shoppa lite, han behöver kläder och jag en ny telefon, min har blivit super seg. Vaa?? Ska jag inte shoppa kläder!!! Tss skulle inte förvåna mig om jag kommer hem med något plagg.

 

Öva öva öva

Heej!!! Vilket härligt väder de blev. Äntligen så har solen kommit fram :)

 

Igår så övningskörde jag och fick testa på att backa. Backade typ 2 meter och nästan skrek att nee de här vill jag inte göra igen. Skit läskigt ju. Tur så ska jag köra i morgon igen och då jäklar ska jag öva på att backa och de där med att inte få kärringstopp :S hihi

 

Idag blir de städning inför helgens besök. Päronen kommer hit och de tar med lill killen ner sen ringde syrran och ville komma upp med lill tjejen så mina två syskonbarn kommer och jag jobbar, hur kul är de då? ;) Då är de tur att man bor nära jobbet så kan de ta en promenad dit.

 

cheesecake

 

Tjoho!! Hemma och har precis bakat en cheesecake till helgen då mina älskade päron kommer ner hit och hälsar på :) De ska ta hand om lilla A medans syster och sambo flyttar och eftersom mamma har fyllt år och jag har inte firat henna får jag göra det denna helg :) Så de bjuds på tårta och presenter <3

Längtar riktigt mycket till helgen. Inte bara för att föräldrarna ska hit utan för att jag äntligen börjar jobba på Löftadalen och 8 veckor framöver :)
 
Så tänkte jag att den skulle se ut :)
 

Midsommar 2012

God morgon God morgon! Vilken helg.. hoppas ni har haft en toppen helg? Tyvärr fanns de ingen teckning där jag var och på vägen dit funkade inte blogg appen..  
 

De är riktigt skönt att vara hemma igen.  Jag kände mig lite som babes in the wilderness ;) hihi Men gick bra. Alla var jätte trevligta och vi hade kul, och vi åt gott. På lördagen spelade vi kubb med norrmännen som verkligen tog de på blodigt allvar. De förstod inte riktigt att jag kunde kasta med båda händerna för när man ska slå ner kungen så ska man slå den med fel hand. Men jag har ingen fel hand. Så de tyckte la att vi fuskade då. Men vi vann ändå inte så varför klaga :)  

Riktigt skönt att vakna upp i sin egna säng och helt tyst ;P hade säkert 6 st som snarkade i kör den natten men tur hade jag med mig hörlurarna som var i hela natten med musik.  

Idag blir det en riktigt slappar dag. Vi orkar nog inte göra mycket mer!!!

 

 

 

 

 

 

 

Bokat & Klart

Heeej!! :) Nu är de bara en till jobbdag sen är de lite långledigt :) Grymt skönt!!!


Imorgon kommer Malin hit med killen och vi ska köra lite här så jag får känna på trafiken lite mer, så håller borta nu hihi. Har även bokat in mina körlektioner och teorilektioner hos trafikskolan, så nu är det bara för mig och Malin att köra som bara den till augusti och sen kör jag med läraren. Men ska ändå fortsätta köra med Malin så man får riktigt mycket träning :) Så hoppas jag att jag snart har körkortet i handen :) Faan va nice de kommer kännas, längtar verkligen nu!!! De är verkligen på tiden att fixa ett nu..  BTW de känns som om många bloggare har börjat övningsköra nu :) lite kul. De kanske smittas..



Lea knitted tunic

Tjoho!!! Hoppas ni har de bra?!

Själv har jag det toppen nu när solen äntligen tittade fram men man ska la inte vara allt för glad. Känns som de kanske kommer vända men de hoppas jag verkligen inte på vill ha varmt och soligt på midsommar nu när man äntligen ska fira den på riktigt på flera år :) Dom senaste 7 åren har jag friat med päron och moster m familj, men ska absolut inte klaga :) De var riktigt trevligt vi åkte ut till en och samma plats och grillade. För att komma dit var vi tvungna att gå igenom en fårahage och jag och mamma var riktigt rädda att fåren och baggen skulle komma. Hahah vilka minnen :)

Men inte i år, Nee då ska jag fira med min älskade man och hans familj och släkt. Vi ska åka ut till ett ställe som heter Smitten, har aldrig varit där men har hört att dom dagarna är verkligen minnesvärda. De grillas och dricks och dansar rund midsommarstång (tror jag) och tydligen så har dom en kubb turnering mellan dom och norrmännen som bor i närheten och de är ett tema varje år. Förra året var de glitter och glamour.. Fatta va kul :) Sjukt annorlunda emot mina midsomrar nere vid hamnen i stan med massor med folk…. (innan jag firade med familjen)


Klickade hem några klänningar från Gina Tricot i helgen. Fick dom idag, sjukt snygga.

Gotlandsruss

God kväll mina läsare!
De blev ingen dag på Liseberg. Istället så blev det en tur i slottsskogens djuravdelning. Jag visste ens inte att dom hade djur där så babe tog med mig dit, det fanns sälar, pingviner, Gotlandsruss, lite olika fåglar och älgar och så. Kul att få gå där lite :)
Idag har vi nästan bara slappat, åkte en tripp till J's päron på lite middag fick en underbar cheesecake med jordgubbar till :) mums så gott :)
Imorgon blir de först lyftningsteknik sen jobb hela veckan lång :)

Lördag

God morgon god morgon! :)

Sitter hos min syster och bloggar just nu. Var barnvakt åt lillkillen igår kväll. Vi kollade på film och åt pizza,jätte mumsigt.

Snart kommer babe och hämtar mig och då blir det att åka hem och ta de lugnt ett litet tag sen ska vi göra iordning oss inför en dag på Liseberg med Gibbe och Carro. Vi alla hoppas på fint väder annars så får vi stannar hemma.

 

Manikyr

Halloj :) hoppas ni ha bra?! Sitter på jobbet och har lite lunchrast.
Igår var jag så grymt trött när jag kom hem och jag fick bara vara hemma i ca 2h för sen var de att åka iväg igen så de jag hann med var att äta och sova. Hade en tid hos Nizella för att fixa mina naglar, riktigt duktig tjej och inte alls dyrt. Så nu har jag fin fina :)

Idag är de första turen i bilen :) ska övningsköra med Malin.. äntligen :) hoppas de går bra :) nu jäklar ska jag få körkortet. Har inte kört något sen jag var 16 och de är ju 7 år sen så de är ju ett tag.

Bild:google.se

Ett kap

Halloj :) Hemma igen efter ännu en arbetsdag :) de går bra för mig när de gäller jobb, har jobb varje dag på dagligverksamheten nu och sen den  1 juli börjar jag som konferensvärdinna på Löftadale för 4e året.  Kommer bli toppen även detta år :)

I väntan på bussen tog jag självklart en tripp in till mässan och gick in på H&M, de första jag såg var SALE skyltar i taket och drog mig dit direkt och hittade en sommar skinnjacka för 150 istället för 399 ett mycket bra kap tycker jag :) även en söt lite väska till mobilen för 10 kr. Självklart rosa, fanns även i svart kanske ska köpa de till pojken.. Tänk vad mycket man kan hitta på rean. Gick även in på Gina och såg att de är grymt mycket kläder där just nu men jag letade efter en kjol som är slut i butik och även på hemsidan, what to do?








Duchessmos

Tjoho :) sitter alla karlar och tittar på fotbollen? Min gör ju det så jag passar på att fixa lite med dagens inköp. Vi båda var lediga idag så vi tog en tripp till IKEA och köpta lite förvaringslådor och några muggar. Självklart måste man ju äta något under dagen så vi åkte in till Kungsbacka och åt på tio pepes och vi båda tog planka :) men ja lovar att inget slår La gondola plankstek. Men nu fick vi allt mer bea sås :)

Salong 12

Hellojsan :) Hoppas mina underbara läsare har de bra? :) Vilket väder det blev, vart tog sommarvärmen vägen?! Bara regn och rusk hela dagarna. Solen kan ju titta fram men då blåser de svin kallt istället.
Idag har jag städat och tvättat och städat och tvättat, tråkig söndag men de måste göras. Bion igår var jätte bra och super rolig. Filmen bara rusade fram så de är ju ett gått tecken på att den var bra :)

Dark Shadows

God morgon god morgon!! Äntligen helg!! :) älsklingen jobbar och jag är ledig och idag ska jag åka in till götet för att gå på bio med Anni :)  Vi ska se Dark Shadows med Johnny depp <3 får se om den är bra :)


Igår jobbade alla vi i verksamheten halvdag för sedan var de lite ”after work” eller vad man kan säga, vi åt smörgåstårta och hade tipspromenad. Lite kul för varje fråga var om personalen och jag kunde inte alls många namn där, men om men ger pris till den som hade minst var jag nog den ;) Lite kul att se ett ansikte på de namn man bara ha hört. Men de var ännu fler jag aldrig har sätt.

69 Original

Tjoho vi har äntligen fått våra grymma snygga One Piece, ville ha en bara för att mysa omkring hemma, och sen ville inte min pojk det men till slut så beslöt vi oss att beställa varsin när de ändå var på mer än halva priset. Så de lönade sig att beställa nu :) Hihihi åh super sköna men grymt varma så passar perfekt till den kalla vintern.

usch va kameran är dålig nu... dags att kolla på ny snart då!!

Du gamla du fria...

Ett stort grattis till Sverige som fyller år i dag ;) haha typ..

Jag är ledig idag men baby jobbar och han är ledig imorgon då jag jobbar. Men så är de ibland.
Idag tänkte jag att jag skulle ta tag i min syateljé och göra de snyggt och sortera och slänga om de skulle behövas, kanske har lite för mycket saker ibland ;) kanske även tar och gör något gott till babe när han kommer hem nu när de är en sån speciel dag som denna :)


makeup case

För dom har tagit studenten för dom har tagit studenten…. Vad många stundetvagnar de är som åker varje år här. Och de skriker och är galna, men de är som sagt bara studenten 1 gång i sitt liv så varför inte bara crazya till det :)
Idag var jag på ett nytt ställe som är super nice. Samma sysselsättningar som på butikstället jag brukar vara på men ingen affär om man säger som så :) måste bara berätta det att precis innan jag skulle gå hem så såg jag detta skrin/väska på bordet och bara skrek av lycka, så länge som jag letat efter ett så ska jag ha detta!!! De var försäg smink i men de behöver jag ju inte använda huvudsaken är att jag har väskan ;P Så de var ingen tvekan om att den fick följa med mig hem :)





79 kr

God morgon! Sitter på bussen på väg in till jobbet och är hur trött som helst skulle hellre vilja ligga kvar och sova i min varma goa säng :)

Igår var jag hos tandläkaren. Och de gick super bra inga hål och jätte fina tänder och tandkött :) gick även med i ???? (kom inte ihåg vad de heter) men att man delar upp betalningen på ett år och då slipper men få en chocksumma på 600-900 kr eller ännu mer, så nu betala jag endast 79 kr i månaden och slipper de stora kostnader. Om du inte har de så gör de du! De är verkligen värt det, iallafall om du är ung (+äldre) och kanske inte vill lägga tråkiga tandläk utgifter.
Fick även en goodiebag med mig som tack :)

Tyrolehatt

God morgon! Vi vaknade inte alls för så länge sen så himla skönt att få sova ut..  Så nu är vi båda pigga och alerta för dagens städning :S :) medans babe ska städa så monterat jag ihop våra ute möbler som vi köpte för ett tag sen och eftersom de ska oljas in så passar de perfekt att göra det idag.

Gårdagen var super kul, vi åkte massor men tyvärr inte Atmosfear, vi hade åkt flumride och jag blev verkligen hur blöt som helst, och de var inte direkt något torkar väder, blåste kallt så jag blev kall och frusen.  Men vi åkte mycket annat roligt, Jukebox som är en klassiker, men de har ju bytt bilarna och de är inte alls lika snygga som dem gamla, en miss tycker jag.







En tripp till...

God morgon god morgon gott folk! Idag är de Liseberg som gäller för mig och älsklingen <3 har planerat att vara där hela dagen och bara ha de sköjj. Babe vill ha med mig upp i atmosfear men vet inte om jag vågar ;) haha vi får se helt enkelt.
Så här såg de ut för ett par dagar sen och tur att de är skinande sol och varmt idag.

Viva La Diva

Idag hittade jag en riktigt överraskning på lunchrasten! Hela bordet fult med Viva La Diva smink och de dyraste sminket var en foundation för 20 kr så jag köpte lite saker men skulle köpt mer om jag bara hade lite mer kontanter :)

 

 

RSS 2.0