Igång igen

Ojoj va tiden har gått fort. Jag har inte skrivit här på jätte länge och kände att jag borde göra det.. För de är mkt som har hänt =)


Sista veckan i skolan var ganska stressat så att man skulle sy de sista som ska göras innan vi slutar.

Måndagen sista veckan den 18 maj =) så hade turisterna ordnat en resa till oss som var hemlig. Vi satte oss i en buss mot ingenstans, vista bara att vi skulle ha oömma kläder på oss =) när vi väl är framme så har vi landat på "fångarna på gård" Det var en jätte kul dag men många roliga aktiviteter och träning som stod på spel. Red tjur som Cowboysarna gör =) Ooo va de var kul men hade verkligen fel byxor på mig har mina pysbyxor (mysbyxor som andra kallar det) så jag gled av ganska snabbt =) tänkte de att jag skulle ha mina nysydda leggins som är rödlack =) sexigt värre :P


Sen på kvällen var de självklart packningsdags och nej de ville inte jag men jag skulle flytta efter 2 dagar så de var bara ett måste. Shiit va mkt jag hade samlat på mig. Det fick inte ens plats i bilen. Och våran bil är inte liten..  Pappa sa de att han skulle hyrt en släpkärra istället. Men jag skulle ju ner till skolan på söndagen för att börja jobba så de fick stå kvar.

Onsdags var det avslutning och kl 8 var de frukost/checkning av rum lite oplanerat enligt många. Tyckte även de som inspekterade också efter prat med elever.


Först så samlades vi i ateljén med bilderna och keramik åt lite glass tackade av lärarna. Sen gick vi till A salen där avslutningen började men som många lärare gör fel är att säga att samlingen bara tar en timme. Den tog 2 h 15 min exakt.  Pappa hade kommit undertiden och väntar circus en timme men han blev glad när han fick lunch och smörgåstårta blev det med räkor och gott..  ojdå räkor jag aaa jag åt smörgåstårta för första ggn jag kommer ihåg och det var gått el jag fick ner det =) mkt stolt av mig själv :P el vad tycker ni ??


Sen bar det av hemåt =) När jag väl kom hem skulle jag packa upp allt och packa om. Tog upp min design påse med de kläder jag sytt under större del av vårterminen. Det är 30 plagg och en babyfilt bilder kommer och 4 kuddar. Men utan kuddarna då. De tar en j* mkt plats =)


 

(22 plagg av de 30 plaggen jag gjorde. har inte hunnit att ta kort på allt..)



Och nu sitter jag nere på skolan igen :P men nu ett annat hus som är jätte härligt känns som en sommarstuga och semester inte att jag bor här för att jobba.  Jobbar som städare för er som inte vet. IGEN =) hehe började igår och det var mkt som elever inte hade gjort, men de är bra att de finns sådana som vi som städar upp efter vissa =) igår slutade vi vid halv 2 och jag la mig nästan direkt ute och sola =) jätte härligt. Sen var de grillning på kvällen.  Idag har de varit regnit och tom åskat och blixt. Men det är lite härligt =)


Medans jag sitter här och skriver så lagar min käraste Ola pannkakor till oss =) så ska nog gå till honom och se hur det går.


Men kände att jag skulle skriva lite för det var orligt länge sen. Har tänk de hela tiden men de blir aldrig av..


Kramar hade!

RSS 2.0