Rekordet är slaget

Hej hopp i de blå!! Vädret har allt sitt egna lilla liv, soligt & regn och fram & tillbaka. Frågan är vart tog sommaren vägen?! De är 1 September imorgon och vi går redan mot mörka tider, Men jag älskar vintern. Och jag längtar har redan börjat längta :) åh jag har slagit mitt rekord lyssnade på julmusik häromdagen (27/8), arbetstagarna på jobbet ville lyssna på rasten så varför inte.

 

Äntligen fredag och ledighet :) Helgen kommer spenderas med mina päron som kommer redan ikväll. Imorgon kommer även lillkillen ner hit. Ska bli kul att träffa dem alla igen :)

 

ett år

Igår (29 Augusti 2012) hade jag och älsklingen 1 år tillsammans! Tiden går riktigt fort, men de känns heller inte som ett år utan kanske 4 år. I lova my man!!

 

 

 

Eva Solo

Tjoho :) siken bra app.. Beställde i tisdags en karaff ifrån Eva solo som ja länge velat ha och i går fick jag den i brevlådan :) på Royal Design var den på rea plus att jag hade 50 kr rabatt :) så ett toppen läge att beställa :)

BTW.. Appen heter wrapp så ladda ner om du inte redan har den! ;)

Dipp & grönsaker

Intar min kväll med dilldipp och grönsaker för att fira att de gick super bra på trafikskolan ;) får även passa på när älsklingen inte är hemma ;) hihi
Tänk att om en vecka har vi varit tillsammans ett år helt otroligt va tiden går fort. Tur att vi båda är lediga då så får vi fira det ordentligt ;)

Skogens guld

God morgon! Måndag och en ny vecka är redan igång och de innebär att jag börjar på trafikskolan :) första teorilektionen är på torsdag och i morgon & på onsdag ska jag köra :) håller tummarna för att de går toppen :)

 

Har verkligen inte hunnit blogga i helgen, vi har möblerat om hela dagarna. Varit på IKEA och köpt förvaringslådor och gardiner. Så nu är ett rum färdig, lite små justeringar är kvar. Sen är de bara köket och vardagsrummet kvar. Köket blir klart på ons/tors då vi får bordet, vardagrummet kanske vi får ta i helgen eller nästa helg då vi båda är lediga.

 

Gårdagens kvällsmat ;)

 

 

Min nya gris!!

Hej hopp!! Första kvällen på hela veckan som jag känner att jag orkar göra något ;) har varit helt slut resterande. Slutat kl 4 varje dag sen har jag övningskört med Malin och sen har men inte kommit hem förens 8 halv 9 så det har blivit sängen direkt 

 

Idag körde vi inte lika länge. Men jag körde på motorväg för första gången och självklart måste jag köra om två långtradare  :S var lite nervös innan men när jag väl var på motorvägen gick allt super bra, Jätte kul :)

 

Imorgon är de äntligen fredag, men jag jobbar till 4 sen ska jag hem och känna att de är helg och ledigt! Helgen är full med planering, ska åka till Jonas mormor på lördag sen ska vi till IKEA på hemvägen. Söndagen går åt till att möblera om lite här hemma i huset :) Kommer bli riktigt nice tror jag. På onsdag får vi vårt nya bord vi beställde häromdan! så har veckan att göra färdig, kommer absolut inte bli färdig på en dag.

.

Min nya spargris!!

 

12 Augusti

Hej Hej!!! Idag var sista dagen på Löftadalen. Hoppas på fler dagar där framöver. Imorgon jobbar jag i daglig verksamheten igen och hela nästa vecka kommer jag vara i butiken, super kul. Så de börjar bra, hoppas de håller i sig :) Så ikväll blir det att slappa och koppla av och göra iordning inför nästa vecka.  Så lördag nästa helg blir min nästa lediga dag! ;) Åh då ska vi kanske till IKEA och förhoppningsvis kunna möblera om lite här hemma! Alltid kul att ändra lite..

 

Så här såg det ut på stranden! Skulle önskat att man hann med det..

 

En Orkidé

Hallojsan!! Just det, har ju glömt bort att berätta att i måndags fick jag en blomma av en konferens som var inne, super gulligt :) De tyckte att vi behövde det för vi hade varit så duktiga och hjälpsamma.

 

 

White, Pink & Black

God kväll! Snart är de dags för sängen ska upp o jobba imorgon.

 

Inte många dagar kvar nu på Löftadalen :( Hoppas verkligen att jag får komma in några timmar under året. Konferensvärdinna jobbet är verkligen toppen, älskar det :)

 

När vi kom till marknaden hade nästan alla börjat stänga igen, lite synd men lite han vi se, men dukstånden hade packat ihop allt så de missade vi ;S vi får ta det nästa helg ist. Och inte åka ner så sent.. inte sovmorgon då helt enkelt ;)

 

Nighty nighty sov gott så hörs vi i morgon!

 

Marknad

God morgon! Idag är både jag o baby lediga :) så sitter nu i bilen på väg ner till Varberg, ska gå på marknaden :) har inte gjort det på några år nu så bäst att passa på :) förr om åren åkte vi alltid dit och hade som tradition att köpa kantareller som vi sedan tog med oss till ett ställe och satte oss på klipporna och åt Goa kantarell mackor :) kanske ska göra det idag ;)

M.V.E

Heej!!! Hur har ni det mina goa läsare?! De är redan augusti, och vart har sommaren tagit vägen? Inte mycket soldagar. Som tur så var de fint i helgen då vi var i Malmö/Köpenhamn.  Lördagen var vi hos Syster för namngivning åt lilla tösen, riktigt trevlig och varmt! Åt god mat och fick träffa A´s släkt som jag inte träffat sen bröllopet.

 

På kvällen gick vi ut allesammans i vår familj och åt på Perssons, planka så klart men nu när jag och babe har ätit planka på andra resturangen så kom Perssons planka på 3e plats ;) god men inte så den förtjänar 1:a plats ;) De har blivit som en liten tradition för oss att gå dit när vi är i Malmö, en mysigt liten restaurang och jätte god mat                                                                                                                                                                               

 

Kalasfina

Kalas fina :) Snart dags att ta dig till syrran!

Guinness


Oh nu har även denna dagen tagit slut.. snart.. En väldig händelserik dag. Den började med en riktigt god hotelfrukost, vidare till Köpenhamn och går mot Guinness World Records Museum. Några nya saker fanns där men väldigt mkt gammalt (minst 10årsen), trodde faktiskt att de skulle uppdateras lite för varje år. men mannen som äter skrot fanns kvar, och sporten. De nya var lite mer läskigt, iallafall en saker som fick mig nästan att gråta ;) när vi kom till djungelrummet och skulle gå över en bro och när jonas går över tänds en lucka och de kryllar av ormar och man höra ur skallran och tungan låter och jag vågade verkligen inte gå över, så jonas fick komma tillbaka och hålla mig i handen, jag blev så himla rädd. Men sen så sa han det att de var bara fejk, men rädd blir man vilket fall som helt, fy de gör jag inte om igen..

Imorgon tar vi nya tag och ser vad vi hittar på innan vi drar till syrran och namngivningen. Nere på hörnet så fanns det en nail salon, tror jag ska ta mig en titt på den, eller gå och shoppa från rean :)
 
 
metallätande mannen som bland annat har ätit 18 cyklar, 15 kundvagnar och 2 sängar!
 
Här är dessa förbaskade ormar :S
 
 

Överraskning


Tillbaka i sverige igen!! Gör ett snabbt inlägg nu måste bara berätta vad min underbara älskling har köpt till mig till namnsdagen. Snacka om värdens bästa namnsdagspresent :) I love my man ♥♥♥
 

LV

Heej alla goingar, hoppas ni har de bra?! :)

Här packas de för fullt, och jag måste nog ta en större väska :S Idag bär det av till Malmö och på lördag ska vi på namngivning för min systerdotter. I morgon sa jag och älsklingen över till Köpenhamn och gå o strosa där lite ;) Har lite besök vi vill gå till.

Tror inte jag har visat min nya Louis Vuitton väska jag köpte på jobbet för ett tag sen :)

 

RSS 2.0