Mistral S

God morgon god morgon!! :) Uppe med tuppen?! Aa nästan. Gick upp kvart i 6 i morse. Längtar till helgen då man får sova ut!!

Igår efter jobbet kollade jag och J på en barnvagn. Åh jag tror vi har hittat vår vagn, de var så mycket bra finesser på den och helt perfekt till där vi bor. De är en Mistral S från teutoni.  

14 oktober

Hej!

Bara för att jag inte har uppdaterat på ett tag bjuder jag på en bild (14 okt 2011). Jag lovar att göra ett bättre inlägg imorgon :) Kram på er!!

 

Juleskum och juledricka

De är aldrig fel att börja i tid ;) hihi fick ett litet ryck inne i butiken förut..

Cake

God morgon! Nu är de äntligen helg och jag är ledig :) Men självklart vaknar man vid 5 då klockan brukar ringa och kan inte somna om :/ De är la typiskt!! Tur att man har lite att göra i dag då så bäst att sätta igång så fort som möjligt..  Dels ska jag baka en tårta tills på måndag. Babe ville ha med den till jobbet och fira att vi ska få en liten skrutt :) Så får se vad de blir för smarrig tårta.. 

 

andra bullar

God morgon! Är ni pigga o glada en sån här dag?! Kanske inte så här tidigt ;) usch för att gå upp ur sin varma säng. Men de är mycket som står på schemat idag. Jobbet börjar som vanligt 8 till halv 4 sen har jag körning i eftermiddag :) de går riktigt bra ska bara att köra och ska försöka sätta mig där och plugga lite mer på dagarna.

De är ju ingen vanlig dag i dag heller utan Kanelbullens dag.

Jag bakade bullar igår på jobbet med några brukare och bullarna blev super fina och hur goda som helst :) Men de är ju också mitt recept. Hur ska ni ”fira” dagen?

När två blir tre!

De här är anledningen till att jag varit så frånvarande från bloggen ett tag..  Mitt tillstånd är förändrats. Jag bär nu på en till liten krabat. Jag har blivit mycket tröttare och då har bloggen fått tagit stryk men jag ska försöka och bättra mig och skriva lite mer om gravideteten nu när hemligheten är ute! :)

 

Vi båda är otroligt lyckliga och ska bli riktigt spännande.

 

RSS 2.0