Coco

Hejhej :) sitter man här på skolan igen och bloggar :P första dagen avklarad, hade bara en lektion idag och då gick vi igenom arbetsproverna till Textilhögskolan i Borås, även fast jag inte har tänkt att söka till något så blir man ändå lite sugen på att söka :P Men de blir arbetslivet ett tag nu :P Pratade med min arbetsgivare  och har fått reda på när jag ska börja och lite så, så nu är de helt klart, och boende är nästan klart de med :P så de känns helt underbart :) kan bara slappa av nu..  elr aa nästan :P hehe


När jag vaknade upp i morse, hade jag sån otroligt träningsverk i axlar och nacka (säkert efter den tunga väskan :S ), och as ont i svanken :S så ryggskenan har fått vara på nästan hela dagen, usch ja..  har även tagit Aloe Vera på axlarna för att hoppas att de ska gå över, men ska ta och träna lite idag, för jag har själv sagt de, så fort jag kommer tillbaka till skolan kommer träningen igång :P men eftersom jag fortfarande är lite sjuk så blir de inne träning, med styrka :)


Dags att börja packa nästa väska inför nästa äventyr :P hehe vi ska nämligen ner till Göteborg och Borås igen, ska besöka tillskärarakademin, och textilhögskolan i Borås, Och även ett museum om man vill, men de var en utställning med Coco Chanel bland annat, And I love her :) så jag vill verkligen dit och se :)


På väg..

Hej hej :) sitter nu på tåget mot Jönköping men ska sedan byta tåg till Värnamo. Hatar att de ska vara så många byten, okej ett, men har man den värsta tyngsta väskan ever så är de mkt jobbig... Har säkert packat om den 3 ggn och jag har slängt två tröjor, ett par skor, ett lakarn, sen lite annat. Inget kul alls. Men men de är sånna smällar man få ta ibland. Och sen är det inget kul alls att lämna götet. Vill inte tillbaka till skolan :/ men som tur så har jag lite folk nere i götet som jag får åka och hälsa på :) kanske inte nu till helgen. Men helgen efter de kanske :) vi får se vad LV plånboken säger om saken ;) hehe. Klagar väldigt mkt nu märker jag. Men ibland får man faktiskt göra det. För den här månaden har inte varit den bästa direkt.. Men imorgon börjar skolan igen så de är bara att ta nya och friska tag :) Puss och hej så länge :)

packa.. packa..

Goo morgon goo morgon :) frullen ligger nu i magen och jag ska snart ta och göra i ordning mig och sen packa ner de allra sista, men jag måste packa upp allt och packa om, för väskan blev lite väl full, så får packa om allt och se om jag kan packa de på ett annat sätt. Hoppas de :P pallar inte ha mer än två väskor, för den stora rullväskan är sjukt tung redan :S har föööör mkt kläder tror jag ;) får ta och rensa min garderob när jag kommer tillbaka till skolan och se vad jag kan göra mig av med, måste även gå igenom den hemma hos päronen, som är säkert dubbel så mycket som den på skolan ;) hehe fast halva garderoben är kläder från Thaalins Design och dom ska jag inte göra mig av med, för de ska säljas till mina kunder :)


Sitter här och kollar på Miami Ink, blir så sugen på att gadda mig själv, har tänk på en som jag vill ha på vristen i säkert 6 år nu ;) hhee men eftersom de är min första så vill jag hitta en riktigt bra tatuerare, och bara ta mig dit till det. Sen skulle jag vilja tatuera in min hunds födelse namn, som ett minne till henne :) håller på att skissa lite på den, men som sagt måste bara ta mig tid och att våga gå dit ;) För de ska ju verkligen sitta hela livet där, så man måste vara säker på sin sak :)

Lördag 26

Cha Cha, Allt bra med er?? Hoppas vi på :)  


Har precis packat ner allt här och stor städat hela lägenheten, för i morgon sticker jag tillbaka till Värnamo och skolan. Vill inte riktigt tillbaka, har precis börjat trivas att bo här i götet, men jag kommer ju tillbaka :) till sommaren, eller till hösten :) hihi


Idag kommer bli en riktigt slapp dag, funderar lite på att åka in till stan och bara strosa runt, för att ha något att göra ;) kanske ta en lunch någon stans på någon trevlig ställe :)  

den bästa av den bästa..

Hallå alla goingar :) hemkommen från en riktig trevlig dag med Anni :) åt en helt otrolig lunch på Jeansens böfhus, de är så otroligt gott där, och de var första gången för henne, och vi båda sa att vi måste dit igen, och de tycker jag verkligen. Så mina kära läsare, ni som inte har ätit på Jeansens böfhus, ni måste bara dit, ni har verkligen missat något om ni inte går dit. De är verkligen den bästa restaurangen jag någonsin har varit på :)De bästa är också att restaurangen finns nästan överallt :)


Efter de gick vi lite på stan, gick förbi Accent där lilla Rania jobba (klassis fr löfta) jätte kul att träffa henne ingen :P prata litet tag, men de var så sjukt mkt folk, så de blev bara en snabbis

Gick in i några butiker, hittade mkt snyggt, men inget köpt. Visst är jag duktig :)
- du är jätte duktig! :)
- mm tack, jag vet ;P

Men de har verkligen kommit in sååå sjukt mkt fina vårkläder nu :) åh varför kan de inte bli vår snart, Snön, smält bort!!!!



sista dagen..

Hej hallå :) sitter här och kollar på BB (paus just nu) och har nästan precis kommit hem från sista dagen av praktiken, och de gick bara bra, slutade vid halv 4, så gick in till stan sen och mötte upp Zabrina, så gick vi direkt till Espresso House, och satt där i 4 timmar :) snacka om att tiden gick fort där, pratade om mkt, vi båda sa de att varför gjorde vi de här nu och inte gjort de tidigare :P men jag kommer verkligen att åka ner några helger och tillbringa dom med Zabrina och allt roliga folk som finns här ♥ ;) thiihi :)


Imorgon är jag ledig, så ska verkligen ta och soooovvvvaaaa uuutt ;) sen ska jag träffa Annie pluttisen kl 1 så ska vi äta mat på Jeansens böfhus, sen blir de nog stan lite, de är ju den 25 imorgon så money money :) hehe nee här ska de sparas :) inte spenderas..


bild:google

I miss..?!

Hej hallå :) hemma ingen, fast har varit hemma ett par timmar, åkte hem tidigare p.g.a. hostan, så jag har bara tagit de lugnt i dag, så kör vi sista dagen i morgon :) så ska jag även ta och träffa lilla Zabrina efter de, får vi se vad vi hittar på för kul ;)


Hittade de jag ville hitta på skroten, ett svart tyg och rosa foder tyg ;) ska nämligen göra en kavaj :) kommer bli såå nice :P


När jag kommer tillbaka till skolan på måndag så har vi bytt från sömnadsperioden till tryck, så jag har kollat igenom mina bilder för att se om jag hittar några bra att göra om för att sedan trycka, kom in på mappen Löftadalen och hittade massor roliga bilder, och shiiiit vad jag verkligen längtar tillbaka, är sååå glad att jag får komma och jobba där i sommar :)

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Helt sjukt att man kan sakna något såååå helt otroligt mkt, helt fantastiskt, saknar verkligen löftatiden från höstterminen 2008 då jag åkte upp med pappa och var jätte nervös inför första skoldagen, till sommaren 2010 då jag stod på balkongen och kollade ut över havet och grät för jag skulle lämna allt och börja en ny skola, men jag visste att jag skulle komma tillbaka, och thanks for that :)

De var ett bussåkande..

Goo morgon goo morgon :) allt bra med er? Med mig är de som vanligt, men hostan har blivit lite värre känns de som :/ får ta de lite lungt ett tag. Sitter nu på bussen med en chai latte i handen och är på väg mot Borås, för att möta upp Josefin för att få reda på vilka tyger och så jag ska hämta, sen äre bara att sätta sig på bussen mot Kinna, och älskade skroten :) de blir väldigt mkt bussåkande här, så vi får se när jag kommer hem idag, hoppas inte de blir allt försent, för vill hinna med lite annat ikväll med :) får även hoppas de blir ett till inlägg ikväll, för de hoppas vi på, eller hur?? :) Ses senare, puss i heej

De gick snabbt..

Shit de är redan mörk ute och dagen har verkligen bara flugit fram, Kan också bero på att jag suttit och jobbat med arbete om stipendium, och leverantörer mm. Är i stort sätt klar, kanske ska finslipa lite på´t innan jag sparar och skickar iväg :) Sen ska jag ta och göra i ordning för imorgon och bara slappa resten av kvällen :) Ska ta och se över mina skisser så jag vet hur mkt tyg jag behöver, åh blev jätte glad när Josefin sa att jag skulle åka till skroten :)



hemarbete

God morgon god morgon :)  


Då kör vi sista veckan av praktiken nu då :) göttans.. tss^^ Jag var där igår, men hostan är fortfarande kvar :/ som tur så har jag  fått  hostmedicin och lite andra medikamenter, så snart så, borde jag bli frisk som en nötkärna ;)


Fick köra lite hemarbete idag, för Josefin skulle till skolan, så de var bäst att jag fick var hemma och jobba så jag inte smittar ner dom andra, inte så bra nu när de kör för fullt med deras slutarbeten.. Åh imorgon sa hon att jag skulle åka till skroten och hämta tyger :) as nice juh, kan jag själv passa på att köpa lite tyger till mig själv och till min kollektion :) hihihi


Nepp dags att sätta igång, puss o hej :)

Söndag

Hej hallå :) Hoppas ni har de bra? Jag mår lite bättre, men är inte helt återställd, men hoppas de går över snart. Är tillbaka i lägenheten i götet, för en ny och den sista veckan av praktiken :) se hur mkt man orkar med, men hoppas de kommer gå bra :)


Dagens schema är att städa och packa upp, sen göra mat inför veckan.. Sen ikväll blire bara att ta de lugnt och kolla på Solsidan och Wallander :)

Fredag 18

Hej hej!!  Redan fredag?! ojj tiden har gått riktigt fort, åkte hem i måndags och har varit hemma hela veckan, men de känns som om de bara har gått några dar, känner mig mkt piggare nu, hostan börjar släppa, men rösten är inte vanlig än, är fortfarande ganska hes  :/ får nog äta lite glass så svullnaden går ner. Eller smörja in på utsidan med något kallt.


Har inte gjort så mkt nu när jag varit sjuk, vart mkt tv och dator, lite tråkigt i längden. Men i går så började jag skissa min kollektion på tre hela outfits som ska vara med på modevisningen i maj. Två är helt klara, den tredje är jag inte riktigt klar med, jag vill göra ett plagg, men om jag ska göra de måste jag ha ett speciellt siden, som typ ingen vet att de ens finns :S men jag har sytt i de på Löfta, så om de skulle krisa får jag kanske köpa lite av dom ;) hoppas jag. Får även se när vi ska ta och åka till skroten och se vad de har för siden tyger, dom är rätt bra där så de kanske kan finnas där :) håller tummarna för de :)
 

Åh vill verkligen ha vår & sommar nuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inte mer snöö :/


Tea..tea..tea

God morgon :) fortfarande sjuk, men börjar känna mig bättre, helt klart, de är bara hostan och rösten som fortfarande inte är okej än. Sitter här och dricker te och lyssnar på musik. De får bli mkt te drickande för min del, så halsen kan minska lite, den har ju svullnat upp lite, inte okej, för de kliar :S usch.. nee jag hoppas jag blir frisk snart. Helgen kommer bli lugnt, men får se hur jag känner mig på måndag sen. 


Alltid lika kul att komma hem och låna pappas kamera :) åh va jag verkligen vill ha en system kamera sen :)


The September Issue

Hallå :) hoppas ni mår bra? Själv är jag fortfarande sjuk, och har varit sängliggandes i nästan två dar, men nu orkar jag gå upp lite och gå. Vet inte om de är bättre eller sämre :S orkar inte vara sjuk mer, de skönaste är ju att jag är hemma hos päronen nu, så slipper jag ligga själv nere i götet eller smitta ner rumskompisen Angela, för de vore nog inte så bra. Får se när jag piggnar till, för praktiken är slut nästa vecka, och de skulle ju vara kul att kunna vara där några fler dagar, men frisk måste jag bli först..


Blir mkt film för min del, en film jag såg i går var The September Issue.  Dokumentär om det kaotiska livet bakom kulisserna när en modetidning ska göras, i detta fallet septembernumret 2007 av Vogue som säljs i 13 miljoner kopior. Filmen följer stressen mellan kontoret, fotograferingar och möten och visar chefredaktören Anne Wintours inflytande på tidningen.


Filmen funkade, men tyckte nog att den var lite lång, annars bra, om jag vill fortsätta med mode så skulle jag nog kanske vilja vara på en tidning :)


Sjuk :(

Hej hopp :) hoppas att ni har de bra?! De har inte jag, jag har blivit sämre, börjar tappa rösten och kan knappt hosa för de gör så förbannat ont :S så sitter här tyst för mig själv, dricker lite varmt vatten, för jag har inget tee just nu, och jag orkar inte gå ner och köpa det :S så de får bli att ligga i soffan och kolla på film :)
Så de kommer inte bli mkt uppdaterande nu. 
Blir jätte glad när jag ser att de är så många som kommenterar :) fortsätt med det :)

Lördag 12:e

Hejhej :) solen skiner, allt verkar vara på topp förutom med mig, har såå ont i ryggen och nacken, INTE okej. Smörjde in lite med Aloe Vera Heat, och masserade in lite, lite har gått över men har fortfarande ont. Usch vet inte vad jag ska ta mig till :S sen har jag börjat fått hosta också, de är inte kul alls, har inte tid att vara sjukt :/


Jag får glädja mig med att jag ska bara barnvakt idag åt systersonen :) wiii så jag ska bara ta och göra i ordning de sista och åka bort dit :)


Hot or not??





Kolla in detta clipp, de är såå sant som Sofi Fahrman säger om Haremsbyxor (01:51), håller sååå med, jag har testat många olika modeller, men de är inte snyggt någon stans..

 

Vad tycker du?? Hot or not?

Ännu mer snö?!

Heej heej :) och så kom snön igen, usch jag som ville att de skulle bli vår, och sen sommar :) wii men nej då, lite mer snö ska de ge oss :S

En ledig dag idag, sååå skönt :) så vad gör man idag då, jo man städar och tvättar och bara slappar :) ska nog försöka ta och skissa lite på kollektionen till modevisningen vi ska ha, idéerna är klara men lite skisser är alltid bra att ha :)





Rosa mjukisar

Cha Cha :) hoppas att eran dag har varit bra?! Min har varit lite så där, mådde inte bra så var hemma från praktiken, och i morgon är vi ledig, nice. Igår var de verkligen en lång dag, så orkade inte uppdatera någon i går, åkte härifrån kl halv 7 sen kom hem vid halv 11, inte okej, tycker inte om sånna långa dagar, så hoppas de inte blir allt för många av dom. Men jag är ledig i morgon och på måndag, aa just de, de är alla hjärtans dag då, får la sitta hemma i soffan och kolla på film och bara svulla, hehe nee får se vad som händer,

Nämen titta vad jag hittade :) ett par mjukisbyxor.. rosa..  och aaaas sköna :) t.o.m föör långa.. ;) helt perfekta, me like alot


8:e Februari

Hej hallå :) mätt, ny duschad och hemkommen från en lång dag på praktiken, men en av de roliga dagarna på länge :) började kl 10 och då möttes jag Josefin på textilhögskolan. Så satt jag där hela dagen till halv 6 :) Eller nee inte hela dan ;P Har hunnit med att sy två koftor som skulle säljas och fick åka och hitta tygprover (till hennes sommarkollektion 2012) men de var bara kul, dels var de så fint väder ute precis då, så kunde gå ganska mkt, passade även på att kolla på tyger till mig själv, hittade ett underbar pälstyg och sidentyger, och även andra jätte fina och bra tyger, men priserna på dom var inte i klass med de jag ville ha, några hundringar för mkt.

 Skulle även hämta lite mönster och tyger på espira, så skulle jag hitta en bra kasse att bära allt i så såg en knall rosa, tänkte jag att åh den passar ju mig, men sen så såg jag att de stod Betsey Johnson i och på den, jag bah woow, as coolt ju, hon är ju as häftigt :) om jag var bättre på engelska och vågade åka själv utomlands, skulle jag lätt vilja ha åkt och varit hos henne :)


Josefin strid..

Hittade Josefins modevisning på youtube, så här har ni den.
De var den som jag hjälpte till med backstage
Glöm nu inte att rösta på JOSEFIN STRID som årets rookie







RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA

intervju ;)

God morgon God morgon :) va ovan man var att gå upp så här tidigt, :S idag innan jag åker till Borås ska jag ha en jobbintervju här i Göteborg :) woohoo, den kommer nog gå galant :) uppdaterar igen när jag kommer hem hur intervjun gick :) puss o kram..

rea rea reagera.. ;)

Hej hallå :) mätt och belåten, gjorde köttfärssås förut, och ooj va den blev goood :) blev lite själv förvånad att den blev så god :) men de blev sjukt mkt över, typ 6 matlådor, så de räcker ett tag :)


Var som sagt ett tag på Frölunda torg och kollade runt lite, hittade inte mkt, men däremot hittade jag ett par vita converse på rean :) me like ;P men eftersom de är vita så ska jag absolut inte använda dom än, kommer dom bli bruna innan sommaren :S inte så snyggt kanske :)


Torget..

God morgon :) eller snarare god middag ;) Åh vaknade tio i 12 i dag, riktigt skönt att verkligen få sova :)

Idag ska jag och Angela ta en tripp in till Frölunda Torg och bara strosa runt för att få dagen att gå lite :) ska även handla lite mat så vi kan göra matlådor till veckan, blir nog ingredienser till köttfärssås, så får ta och ringa mammsen sen och se vad hon har i sin goda köttfärssås :)

femte februari

Cha cha :)  Hur har eran dag varit?? Min har varit sååå bra :)

Sov ut, var as skönt :) åt en ordentlig frukost, med ägg och gröt :) sen bara slappa fram till 2 då jag åkte till sheilisen och hade med mig chai latte och en marshmallow cookie till henne och mig, så satt vi och pratade tills de var dags att åka hemåt :) åh de var så kul och träffa henne igen :) får vi verkligen ta och göra om :)



bild från maj förra året

myskväll

Då sitter man i sköna soffan och kollar på Let´s dance och äter lite gottigt :)
mums mums :) se om de kan bli någon film om man fortfarande är pigg ;)


ett nytt hem..

Hej hallå :)

Internet funkar äntligen, så nu fram över kommer de bli roligare uppdateringar med bilder och allt :)
de blir så tråkigt att uppdatera på Iphonen,


Mkt har hänt, har landat i lägenheten i Göteborg, Finally. :) så nu blir de två timmars pendling varje dag ist, för 1 timmer promenad, så om jag börjar kl 9 får jag gå upp kl 5 varje morgon, usch får ha med mig en kopp kaffe och frukt så jag inte blir allt för hungrig och trött :)


Kom hem för ett litet tag sen från Borås, varit och hämtat lite mer av mina kläder hos Zabrina, kunde inte ta med allt upp till sthlm, och åkte direkt till götet, så de fick ligga kvar hos Zabrian. Så ska jag hämta madrassen och de allra sista på måndag, för i helgen ska jag bara va.. usch kommer inte orka mkt, känner mig inte så pigg, ont i kroppen framförallt axlarna, skulle verkligen behöva en massage :)


Detta kommer bli min bostad de kommande 4 veckorna :)


skulle lätt vilja ha en liknande lägenhet själv sen :)
lite billigare, och i ett annat läge :) + en större garderob, så skulle de vara perfekt :) hihi

På väg... hem..

Cha cha :) sitter nu på swebuss hem till götet :) kul att jag säger hem för jag bor ju inte där.. Än :) tss men snart så :) men nu i 4 veckor framöver bor jag och en klasskompis i lägnehet pga praktiken i Borås :) Sthlm är inte min favvo stad har jag kommit fram till. Är för rörigt och hatar verkligen tunnelbanan. Usch var tvungnen att åka den en ggn åh rädd var jag, ville bara av så fort som möjligt. Så Sthlm kommer jag bara åka till om de skulle vara något nödvändigt.. Oh ena mitt ben har somnat :/ shit va jobbigt, får så ont när man ska försöka att väcka det. Långs bussfärder är inte gjort för en person som mig :/ :) men aja ska ta och läsa lite tidning nu. See you

Första februari

Hej hallå :) näst sista dagen i Sthlm avklarad. Och i morgon bär de av till Göteborg.. Äntligen :) visningen gick galant idag :) jätte kul att få vara med på Josefins största och första visning ;) very nice :) har haft väldigt mig dö tid idag. Så när vi hade slutat vid halv 12 så gick jag till espresso house och tog en vaniljlatte och bara satt och slappade, var riktigt skönt att vila fötterna efter allt stående och springande i högklackat :) såg Idol Linnea på cafet stod bakom mig i kön, lite coolt. Sen stötte jag på Bobby fr mammas pojkar :) åh en riktigt snygging :) pratade lite snabbt där. Sen gick jag vidare :) såg även massor mini kissie överallt. Lite kul :) klockan är bara 16:15 usch va ska man göra resten av dagen. Tänkte ta och gå på bio men ska nog spara pengarna, så antingen ska jag ta och gå å äta något elr bara köpa något litet. Så jäkla tråkigt att vara här på rummet på kvällarna, finns varken tv el kök :/ så IPhone är igång med lika play avsnitt. Aja åker som sakt tillbaka till götet imorgon. Så jag hör säkert av mig när jag är hemma där i lägneheten :) puss o kram
RSS 2.0