R.I.P Michael Jackson

Ett minnes inlägg åt Michael Jackson 
Jag kan inte förstå att han inte finns mer
tyckte jätte mkt om honom, älskade
många av hans låt, den låten jag älskar
mest, och blir glad av att lyssna på är
"The way you make me feel"
Kunde inte lägga in musikvideon
så tar länken istället. (tryck på låttiteln) 

Fler låtar jag som jag älskar
* Earth Song
* They dont care about us



Pepsi reklamen är ju oxå grymt bra =)

St:Anna


Har äntligen kommit hem från lägret nu..


Det är andra året för mig jag är ledare på St:Anna för två år sen var det Korpen jag åkte med, nu var det med LSS. Jag fick samma rum som förra ggn, så jag tog samma säng. De har köpt in en till madrass för sängen var lite mer mjukare nu än tidigare. det var ett plus..

Oo vilken vädret vi hade.. Det har varit kanon så jag kom hem med solbränna, o bränt mig har jag också gjort, ena benet, axlarna o lite i ansiktet, så har smörjt med Aloe Vera Gelly o sprayat med first, o de har faktiskt blivit bättre :P


Under lägret har vi nästan bara badat o solat, några ungdomar åkte ring, soffa o korv efter båt, o de älskade det :P Ungdomarna ville självklart att vi ledare skulle också åka :P nästan alla gjorde det, men jag gjorde inte det, tycker inte om sånt vatten när jag inte ser botten, är ganska bortskämd när man bor så nära Vättern :P. men det gick bra ändå =). I lördags åkte vi in till söderköping och gick lite på stan o kollade in ett smyckes outlet, o jag köpte lite smycken, Ett hårband av spätts, två örhängen o ett halsband 50 kr för allt :P gick även runt lite nere vid hamnen. Köpte även suffleform i portionsform 4 för 69, det var ett bra kap tyckte jag :P


 



Två kvällar åkte vi till Båtholms pensionat och åt kvällsmat, första dagen var det lax, och färskpotatis med sås, smakade lite lax, men den var väldig kryddig. Andra dagen var det baconlindad kycklingfilé med färskpotatis och brunsås. O serverades med grönsaker och bröd.  


Varje kväll blev det grillning och sång vid elden. O va korv vi har grillat, så nu blir det inte mkt korv för mig..






.

Nu tar bloggen semester medans jag åker på läger,
 kommer hem på söndag..

Puss & kram


Ett stort leeende

Jag lämnade in min kamera förra veckan för de var något fel på skärpan, de sa då att de förmodligen blir en ny.


Idag så åkte jag och pappa nere till expert för att pratade med dem, jag fick en ny kamera, men den som jag skulle få var svart och vanligt batteri i och jag sa till han att de äter batterierna. Varje ggn vid användning måste jag ladda, och kan inte ens ha i batterierna om jag inte använder kameran på ca 10 min. Jag såg att det fanns en kamera jag ville ha, så jag frågade snällt om det gick att få en annan, så han kollade om han hade den på lager, man kom ner och sa att det inte fanns i den färgen, så jag trodde att den skulle finnas i blå elr nått, men det visade sig att det var en cerise och då blev jag jätte glad. Så jag bestämde mig för den och fick den för 500. Sen sa han att min förra väska var allt för stor så han visade mig en rosa och han sa att jag skulle få den 200 kr billigare ;P


Jag kom hem med ett stort leende på läpparena med en kamera och väska :P så nu hoppas jag att bloggen kommer att komma igång mer :P


 

nyfödd kändis

Ännu en dag med sol och värme, kan de bli bättre ?

Så idag ska jag bara sola, men måste även packa inför det stora lägret jag ska åka på imorgon, så min blogg kommer att ta några dagar semester.


Passar på att göra lite reklam..

Kollade runt på facebook och såg att kompisen Emma från sthlm har lagt upp 3 nya låter, och de bästa av allt, hon har släppt en skiva nyligen, hon är gryym på att sjunga så när jag gifter mig i framtiden så är det hon som får sjunger en låt för mig och min nyblivna man :P länden finns även under länkar som .sthlmEmma


Emmas sidlänk --> Emma <-- där finns låtarna.


tjing tjing, nu ska jag steka lite ;P
 

Utflyckt

Tisdag idag och gick upp tidigt för att jobba =) började kl 8 med att möta upp ungdomarna för att åka vidare till Gränna/Visingsö, när vi kommer fram var de macka och saft.. sen tog vi båten över till Visingsö där vi åkte remmalag ("soffa" bakom en häst, typ som häst och vagn) i en timme med guidning, mkt intressant =) sen var de dags för lunch på ett jätte härligt ställe med utsikt över Vättern, på väg ner till båten igen så träffade jag Rasmus även kallar G-lord, de var jätte kul att träffa honom, kände knappt igen han, har inte sätt honom på ett år så de var överraskande att han var på Visingsö,



Bilder från mobil.




 
Sen bar det av till Gränna för polkagris inköp =) när jag går runt och letar i affären hittar jag lösgodiset och där fans de små chokladnallar, som är så grymt goda.. mums ;P Köpte även en polkagrishjärta till babe..

När jag väl kom hem till jobbet så hämtade pappa mig för att lämna av mig inne i stan för att jag skulle förkorta ett silverarmband jag hade köpt till Ola till hans födelsedag. När jag väl kom hem var jag helt slut, så la mig och sov en timme..


Men kl 20:00 varje tisdag i tv 3 går det Paris Hilton New BFF, och de är alltid lika kul att kolla på avsnitten,

Nepp nu ska jag ta och sova innan jag somnar i stolen.. Så God natt gott folk.


(Miss and love you bebbe ♥)


Tjing tjing

Grynet

Idag vaknade jag vid 9 av att min arbetsledare ringde och frågade om jag ville hoppa in och jobba imorgon. O klart jag vill det, Så jag åker till Gränna och till Visingsö, blir härligt att åka bort över en dag.


Sen skulle vår hund Disa till veterinären och kolla sig, men allt är bra med henne så hon hänger med ett tag till och de är jätte bra. Trodde det var klart för henne men ville inte tänka så. Så de är bra att hon fortfarande är vid liv <3 Medans mamma & Pappa var där åkte min äldsta syster Emma och jag ner till stan och hon bjöd mig på glass :P så vi gick ut till piren och satte oss där och åt i solskenet.


Oo de är så härligt med att solen äntligen är framme, så man kan få lite färg ;P


Som ni kanske ser så har min blogg designas om =) men ändå inte chockade omgjort.. fortfarande i den rosa stilen.. men tror jag aldrig kommer att släppa det rosa, visst jag är inte någon tjej som springer runt i rosa hela dagarna och vägrar ta på mig annat, men några kläder i rosa har jag och tycker att rosa är en mkt fin färg, kommer ihåg när jag var mindre runt 13,14 då Grynet gick på tv´n och jag älskade henne och kollade alltid på hennes avsnitt, spelade t.o.m. några av avsnittet.. :P



Här är två avsnitt som jag tycker är "helt sjukt bra  ;P "



.

Renovering av blogg på går..

93 år

Idag fyller min farmor 93 år. De firade vi med att ta ut henne till hamnparken för att äta lite jordgubbstårta som min käraste mor har bakat nu på morgonen.. mums va god den va:P


Jag äter ju inte mandelmassa men den tårtan åt jag. För mamma tog i 270g mandelmassa så smakade den inte lika mkt. Till er som inte gillar mandelmassa smaken ;P


Receptet på tårtan..

3 ägg Vispas

300 g mandelmassa

2 del Creime Fraiche

2 msk vaniljsocker


Riv och blanda mandelmassa med de vispade äggen.
Häll i springform. Gräddas i 175° ca 30 min.


När kakan har kallnat blanda Creime Fraichen  med vaniljsockret.
Bred på de på tårtan.

Toppa med valfri bär eller frukt ..mums..




Midsommar

Midsommar idag och de är fint väder =) kan de bli bättre.. en sak skulle kunna göra allt bättre att min älskling var kvar, men tyvärr så måste han jobba idag :/ tycker synd om honom..

I onsdags kom syster med sin son och Ola =) Zara skulle vidare och sälja lite från innerum så jag och Ola fick vara barnvakt =) så vi lekte lite med honom i trädgården kollade även lite på barnkanalen och insme vimse spindel även lite från lejonkungen från youtube, även piano tycker August är mkt kul att spela på =) sen lagade vi mat och efter maten gick vi ner till stan för varje onsdag hela sommaren är det nostalgi och massor gamla och nya bilar och MC visas upp :P De var så kul när man gick med Ola i handen och August i vagnen, de var många ögon man fick på sig då och man kan ju undrar va folket tänker på när de ser mig med barnvagn..



 


Idag får vi besök av mormor & morfar med morfars berömda jordgubbstårta ;P





 

två snyggingar

Shicka himla goda bullar jag gjorde =) jag har liksom ett litet knep som gör att bullarna blir lite frasiga i botten oo de gör allt himla mkt godare =) hihi yammi =)

Kollar igenom lite på youtube medans jag väntar på att färgen ska verka.

Är de någon mer än jag som älskar Fairytale med Alexander Rybak, han är så himla söt =)

Eurovision Song Contest var mkt bättre i år, jag tyckte att ganska många låtar var bra =) men högst ligger  Fairytale med Alexander Rybak, snyggingen =) och på andra plats ligger Alex Swings Oscar med Miss kiss kiss bang, där har vi också en snygging =)






Kanelbullar

Äntligen fint väder =) hörde att de skulle vända till regn över midsommar,  så jag får njuta av de lilla man får..


Bakar även kanelbullar idag som vi får bjuda på när Zara, Joey och lilla August & min underbara älskade pojkvän kommer hit =)


Måste även ta och färga håret igen, blev ingen skillnad, lite ljusare mitt på såg lite konstigt ut så fick åka ner och köpa en till. Så ger vi det ett nytt försök.

tjing tjing




Hårfärg

Dags att färga håret =)


 <--från..till-->



Rensa i röran

Ojoj va jag har städat idag. De har verkligen varit att rensa i röran. O de är så skönt att kunna slänga massor med saker och få det snyggt och rent. Men är inte helt klar än, men tur så har jag två dagar till sen måste de vara snygg och fint tills Ola kommer =)
 

Oo de är så skönt att äntligen få träffa honom, har ju inte gjort det på cirkus 3 elr 4 veckor, de låter kanske inte så långt men de är verkligen jätte långt när jag är så van vid att alltid ha honom nära mig eftersom att vi har bott tillsammans sen första dagen vi blev tillsammans så för mig är de är svårt att vänja sig. Men jag har många kluddar som jag får krama extra hårt =)

money,money,money

Inget rolig väder idag så vi passade på att åka till linköping och shoppa lite nu när skatten har kommit =)

Detta blev det jag köpte =) 
Örhängen
toffsar
 leopard leggins =)
hälstrumpor med veckodagarna på =)
Skor elr aa sandaletter som de heter :P
T-shirt =)
( den stödjer AIDS märkte jag sen när jag hittade en broschyr och två kondomer i påsen ;P )

och en lite present till min älskade Ola som fyller år snart 23 juni förövrigt =).. har inte mkt pengar kvar bara för det =) jo klart jag har det =) ^^
men i överigt är jag mkt nöjd med mitt inköp =) men jag letade efter en jeans kjol men jag har ganska många jeans och kan sy själv. så varför inte göra hela saker mkt billigare =) sy ett par själv :P

På vägen hem så skulle vi förbi mormor & morfar eftersom morfar har fyllt så vi gav honom lite blommor att plantera ute och fick lite mat i oss =)

Igår fixade jag mina ögonbryn så nu är de finare än någonsin =) ^^ , köpte även hårfärg så ska ta och göra en liten make over :P 
 ta hand om mig själv lite, men ansiksmask, pealing, bada i lite härliga krämer ;P oo va härligt :P fattas bara en massage av babe =)

Allt för mig =) tjing tjing




Studentens lyckliga dar...


Sjung om studentens lyckliga dar..
De är precis vad Mickiz får göra i dag =)
för i dag tar hon STUDENTEN =)
Ett stort GRATTIS till dig gumman =)






Johnny Deep

Ooo vet ni vad jag såg här nu
Johnny Deep fyller 46 år i dag =) Så GRATTIS TILL DIG
46 år de kan man inte tro när man ser honom för han är fortfarnade lika snygg =)
och är bland de bästa skådisarna någonsin =)
bara en lite parentes


 

Liseberg

det händer inte mkt här hemma, har packat om alla lådor som jag tog med mig hem och även lite andra lådor så nu har jag bättre koll på allt det.


Morfar fyller år i dag så ett STORT GRATTIS TILL DIG =)


Ola jobbar för fullt på Liseberg medans jag sitter här hemma och väntar på bättre tider. Jag börjar försäg att jobba jag med snart, men tiden går så sakta, inget rolig väder har man heller. Trodde det skulle bli sol när jag kom hit så kunde man steka lite i solen och bli brunare.


Idag är det en sån här tråkig dag som man bara vill att ska gå jätte fort. Så jag har bakat en äpplesockerkaka så väntar på att den ska bli klar och kylas av lite så blir det kaffe och kaka när mamma kommer hem. Sen hoppa in i duschen för att åka och shoppa lite. Har letat efter ett par skor i götet som bara fanns kvar en sko och det var st 39. Så får kolla här men tror verkligen inte att de finns i en sån liten stad men får hoppas :P

Nu blir det ett avsnitt av the hills


 

Tjing tjing

Ett dopp i jacuzzi´n

Då har jag flyttat hem till päronen. Det är verkligen delade känslor i den biten, det är jätte skönt att komma hem och få mammas mat ett litet tag :P träffa folket, men kommer verkligen sakna bäbbe framförallt <3 men att bo så nära havet som jag har gjort i ett år nu och luften är helt annorlunda där nere och så otroligt mkt härligare. Vill verkligen stanna. Men jag stannar ju bara hemma över sommaren sen blir det att flytta tillbaka till göteborg igen =)


I natt så sov jag hos älsklingen och igår lagade vi mat sen badade vi jacuzzi, babe tände massor ljus och sen tog fram chokladasken jag köpte till honom på 7 månadsdagen =) Vi drack lite vin och hade det jätte mysigt.. :P


Just det jag berättade aldrig vad min överraskning var till Ola. Det jag gjorde var att jag hade ordnat en picknick så jag hade köpt Jordgubbar, vindruvor, nektariner, bröd och lite att dricka. Vi tog med oss två filtar och väskan och gick ner på klipporna och satt där i solnedgången. Helt underbart och jätte trevligt =) 


Nu ska jag ta och krama kudden, Natti natti




Åker :/

Idag är det 5 juni och fredag så de innebär många saker.. jag slutar jobba på skolan.. tog studenten för exat ett år sen..  här sitter jag med packade väskor städat hus och min fruktsallad bredvid medans jag  väntar på att tiden ska gå. Igår fick jag lite panik, tänkte på att jag inte kommer träff älsklingen på jätte länge så blev lite ledsen då. Men kom på att jag kan åka till honom ikväll till honom och sover över och åker vidare till min syster imorgon när han börjar jobba  för att senare  åka vidare  ner till skolan och hämtar mina grejor.. sen bär det av hemmåt :/ halva jag vill åka men halva inte. Vill stanna här på västkusten med bebbe och bo så nära havet som jag gör nu. Får se hur jag klarar mig hemma. Vet redan nu att jag kommer komma tillbaka hit till västkusten.


Tack så mkt pappa och Kerstin som kommenterade men jag tror nog att de är fler än de som läser:P mm inte sant??


Tjing kram och hej

The hills

Jobbar en vecka har tre dagar kvar sen blire att åka hem till päronen och ha sommarlov men inte bara slappa inte ne utan även jobba lite :P

När jag slutat efter jobbet finns de inte så mkt att göra.. ligger ute och steker lite i solen :P alltid lika kul. Men har även hittat the Hills säsongerna så kollar igenom dem när de inte finns så mkt att göra :P något måste man roa sig med. Men serien är ju bra :P

Idag fyller min kära mor år. Så ännu ett Grattis till dig. Och i går var de morsdag det blir mkt presenter jag får ge dig när jag kommer hem efter som jag inte kunde vara hemma nu.


Annars händer de inte så mkt livet rullar på.. men oo en sak har hänt.. det är 7 månader med mig och Ola idag <3 Älskar dig bäbbe. Jag har planerat en liten överraskning åt honom så hoppas att han blir glad :P

Nepp beck to the hills =) i väntat på älsklingnen


Jo en sak de är alltid kul att veta vilka som läser min blogg.. Så du får jätte gärna skriva en liten kommentar  =)


Tjing tjing =)

RSS 2.0