Ett dopp i jacuzzi´n

Då har jag flyttat hem till päronen. Det är verkligen delade känslor i den biten, det är jätte skönt att komma hem och få mammas mat ett litet tag :P träffa folket, men kommer verkligen sakna bäbbe framförallt <3 men att bo så nära havet som jag har gjort i ett år nu och luften är helt annorlunda där nere och så otroligt mkt härligare. Vill verkligen stanna. Men jag stannar ju bara hemma över sommaren sen blir det att flytta tillbaka till göteborg igen =)


I natt så sov jag hos älsklingen och igår lagade vi mat sen badade vi jacuzzi, babe tände massor ljus och sen tog fram chokladasken jag köpte till honom på 7 månadsdagen =) Vi drack lite vin och hade det jätte mysigt.. :P


Just det jag berättade aldrig vad min överraskning var till Ola. Det jag gjorde var att jag hade ordnat en picknick så jag hade köpt Jordgubbar, vindruvor, nektariner, bröd och lite att dricka. Vi tog med oss två filtar och väskan och gick ner på klipporna och satt där i solnedgången. Helt underbart och jätte trevligt =) 


Nu ska jag ta och krama kudden, Natti natti






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0