EU-stopp mot kosttillskott

I januari lägger EU fram ett förslag som kommer att sätta stopp för att sälja och köpa alternativa tillskott och mediciner. Men EU vill inte bara förbjuda kosttillskott, de vill också förbjuda antroposofisk medicin och antroposofisk odling. Det är en begränsning av individens rätt att själv välja hur vi ska leva, vilken mat vi ska äta och vilken medicin vi vill använda.

Alla vitaminer och mineraler får bara innehålla en liten verkningslös mängd för att få säljas fritt. När preparaten har en verkan ska de klassas som läkemedel och får bara säljas på apotek. Då måste de ha genomgått en vetenskaplig test för läkemedel, vilket bara de multinationella företagen har råd med.

Slutkontentan är att de stora läkemedelsföretagen får kontrollen över allt som säljs och tjänar ännu mer pengar på vår ohälsa och våra valmöjligheter till att söka efter alternativ läkevård kommer att strypas.

Eliant är den antroposofiska rörelsens upprop mot detta förslag. Sprid detta vidare till alla ni känner - det är ont om tid för att få behålla vår frihet att bestämma över vår egen hälsa.


Följ länken genom att klicka på svenska flaggan.  Fyll i namn och e-mail. Skickas genom att klicka på din namnteckning, du får sedan ett e-mail som du svarar på.


Gå därför in och skiv under!!



Kommentarer
Fia

På min blogg kan du höra mig sjunga.. HAHA!

hope you enjoy, ;)

Ha en fortsatt bra söndag.

Pusshej <3

2008-07-20 @ 15:37:20
URL: http://bergden.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0